ŽELIM SI ŽENSKEGA DOTIKA

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si želiš imeti spolni odnos z istospolno osebo?

Glasovanje se je zaključilo dne 03. Maj. 2009 20:19

da
68
38%
ne
109
62%
Skupaj glasov : 177

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Jan. 2009 11:16

pa ona nima kaj razčistiti, saj niti s sabo ne more razčistiti...pač, dekle bi rada imela tipa ter se dol dajala s kolegico, ampak tole pač ne deluje...

mislim...hudič za moški ego, da te najdražja prevara z babo... :D :D :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 11. Jan. 2009 11:20

je še hujši udarec, kot če bi te s tipom :P

drugače pa zdaj bo sama morala urediti, kar si je skuhala.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Jan. 2009 14:56

Jochie napisal/-a:mislim...hudič za moški ego, da te najdražja prevara z babo... :D :D :D

Jz sm bla z dvema puncama, ko sva z Mojim bla mogoče mesec skupej. Čez nekaj časa sm mu povedala, ampak komej tiskrat sm pomislna, da bi Moj to lahko jemau kot prevaro. Ubistvu ni, ampak je biu v igri užaljen, da ga nism povabla sabo. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 11. Jan. 2009 20:36

tmis_ napisal/-a:
ženska napisal/-a:Če ti je OK, pač daj še.

Njemu pa ni treba govoriti tega, če ne čutiš tako ... Razen, če je zanj življenjskega pomena, da to ve?

Tale odgovor je en dober primer, kako se zenskam daje potuho tule.

Ma, ne da komu dajem potuho ... Ve, kako sta zmenjena. Če se namerava držati dogovora in mu vse povedati, zakaj potem tu sprašuje, če naj mu res? Kaj je sploh treba komplicirati?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 12. Jan. 2009 19:49

.) pomeni se s fantom... :)

Jaz vem, da moj nebi imel nekaj pretirano proti temu.. Je pa tudi res, da jaz niti nebi imela pretirano proti temu, ce bi on sel s fantom. :)
Ampak dobro, moj lubi bi itak bil rad zraven :D Moski in njihove sanje o dveh zenskah.. :lol:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Jan. 2009 21:46

ženska napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:

Njemu pa ni treba govoriti tega, če ne čutiš tako ... Razen, če je zanj življenjskega pomena, da to ve?

Tale odgovor je en dober primer, kako se zenskam daje potuho tule.

Ma, ne da komu dajem potuho ... Ve, kako sta zmenjena. Če se namerava držati dogovora in mu vse povedati, zakaj potem tu sprašuje, če naj mu res? Kaj je sploh treba komplicirati?

moje osbeno mnenje je tako, da bi naj v zvezi na prvem mestu največ štela iskrenost (na kateremkoli področju).Če mu bo ona zamolčala in to počela še naprej, je to praktično prikrivanje, poleg tega pa itak prevara.Neglede na spol, je šla v posteljo z nekom drugim ki ni on.
jst bi mu povedala, pa neka bilo šta bilo.Namreč ne zdi se mi fer do njega.
če si pa bolj želiš ženskega dotika, pa vemo kako naprej...Zatirat ćustva je brezveze.
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 13. Jan. 2009 14:17

osebno nimam take želje :) poznam pa en ženski parček, tako da lahko dam kak kontakt :lol:
glede moških je pa pomojem čisto različno.. moj je imel z bivšo take vrste "varanje". končalo se je tako, da sta šla zaradi te ženske narazen (na mojo srečo :twisted: ). njegova bivša se je namreč potem zaljubila v njo, imela je rada oba itd. on je pa ni mogel deliti. prej ali slej se pojavi ljubosumje. in tako, kot je več-člansko prijateljstvo v večjem riziku, kot pa prijateljstvo dveh oseb, tako je tudi z več-članskimi zvezami. ko vpleteš čustva, je :evil:
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 13. Jan. 2009 14:36

Ja naredi tako, samo ne potem jamrat, ko bo tebe tvoj "dragi" varal z drugo žensko in ti prikrival ... Saj ni zate življenjskega pomena, da veš da ga privlači druga, s katero tudi seksa in nasploh počne vse stvari, ki jih tudi s tabo ... :roll: :lol:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 13. Jan. 2009 14:53

lorelaj napisal/-a:

Ja naredi tako, samo ne potem jamrat, ko bo tebe tvoj "dragi" varal z drugo žensko in ti prikrival ... Saj ni zate življenjskega pomena, da veš da ga privlači druga, s katero tudi seksa in nasploh počne vse stvari, ki jih tudi s tabo ... :roll: :lol:

se strinjam.
če bi imela zavezane oči in bi ti nekdo porinil jezik v usta.. a ne bi bilo vseeno, če ta jezik spada k ženski ali k moškemu?
fora je v tem, da ta punca konkretno opisuje željo po nadaljnih scenah take vrste.. kar pomeni, da si z nekom drugim želi popolnoma enake vrste dotikov in intimnosti, ki si jih drugač deli z svojim fantom.. to pa mislim, da je že kr tehten faktor :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 13. Jan. 2009 15:22

moj mi prepoveduje že lupčanje z drugo žensko,kaj šele da bi šla z njo u pojstlo,tko da...Usakmu svoje...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Jan. 2009 15:31

kamis, ima razlog? :D
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 13. Jan. 2009 17:28

Me je minilo...kmalu po odprtju te teme.nočem pokvarit te prekrasne zveze,za kero je blo treba vložit res ful truda in volje iz obeh strani.po 3 letih in pol muk sva si končno zgradila trno zvezo in da jo zdaj pokvarim...zavedam se ,da ne bi blo nikdar več isto med nama.pršla sm do dejstva,da bi bla to prevara.zakaj uničit vse?sdaj me itak on zadovolji do daske...moj vatreni žrebec me odnese res v skrite kraje,kjer uživam.tist z žensko mi je blo zgleda neko prehodno obdobje in več la manj fantazija,ki je na svojo srečo nisem realizirala.
Nehala sem o tem fantazirat,po eni strani tud zarad tega,ker se pripravljam na novo obdobje življena...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
gitka18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a gitka18 » 13. Jan. 2009 17:54

da vas ne bo preveč skrbelo, sm mu že povedla. mal me je čudn gledu pol pa vprašu če se lohk pridruži če boma še kdej ponovli.
sm razmišlala kk bi mi blo da bi ga vidla z drugo, no ja zlo lubosumna pa res nism.
bomo vidli čez čas
pa še to: ful dobr sex je bil pol.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Jan. 2009 17:56

to pomeni, da bi rad z dovoljenjem še katero drugo porival! :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Jan. 2009 18:14

da vama ne bo potem žal, če si bosta zaradi skupinskega seksa pokvarila zvezo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]