želi si gospodinjo in ne ljubico?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

**Mademoiselle**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a **Mademoiselle** » 05. Apr. 2011 21:49

[quote="jullia_"]Res ne vem, kako ti je iz izjave, da si ti punca, ki bi jo peljal na gala ples, uspelo razbrat, da te hoče imet za gospodinjo. A si ziher, da veš, kaj je to gala ples? :D

ja se zavedam da je to malo v pretirani obliki,samo hotela sem poudariti to,da bi me rad imel na gala večerji, vendar pa ne kaže nobenih znakov da ga telesno sploh privlačim in od tukaj sklepam, da bi me rad imel samo v kuhinji in dnevni, v spalnici pa samo ko bi si želel otroke.

in ja toliko ali še več let ima....
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 06. Apr. 2011 7:20

ti maš slabo samopodobo in iz njegovih besed razbereš tisto, kar si sama želiš. jaz si na gala plesu predstavljam eno dobro lepo zrihtano bejbo, za katero glih ne rabš mcdonalds vrečke za čez glavo, da jo loh poseksaš. bodi vesela, da te nima za kakšno samo za pofuk.

sicer pa... preveč besed je v tej temi, in premalo dejanj.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Apr. 2011 9:57

Od kje ti ideja, da bi te imel za gospodinjo? Jaz niti približno ne dobim tega vtisa. Obremenjuj se, ko boš hotela resno vezo in boš imela občutek, da si nekomu le gospodinja ali ljubica. Dokler pa nisi v tej fazi ne vidim problema.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 07. Apr. 2011 10:25

jullia_ napisal/-a:Res ne vem, kako ti je iz izjave, da si ti punca, ki bi jo peljal na gala ples, uspelo razbrat, da te hoče imet za gospodinjo. A si ziher, da veš, kaj je to gala ples? :D

Meni se zdi to tak klasičen primer trditve, da moški ženske delijo na tiste, ki so samo za položit in tiste, ki so primerne za resno zvezo. Čestitam, uvrstil te je v drugo kategorijo.

Koliko je primerno, da ti to razlaga in to celo na praktičnem primeru skupnih kolegic, je pa drugo vprašanje. Tipu manjka stila, če že ne drugega.

:respekt:

Dečko se je samo hecno izrazil. Vsaj mene je oznaka "gala večer" nasmejal. :D Ne vidim pa neke povezave med gala večerjo in gospodinjo. Mene bi bolj zmotilo to, da pri 25 še vedno osvaja pol predavalnice. Če gre z več prijateljicami ali kolegicami na pijačo, se mi ne zdi big deal. Če pa jih dejansko osvaja, pa bi mi to predstavljalo rdečo luč, da dečko pač (še) ni zrel za kaj resnejšega.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov