želi si gospodinjo in ne ljubico?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- **Mademoiselle**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2011
potrebujem drugo mneneje ker ne vem več ka si naj mislim;
predkratkim sem spoznala nekega fanta, ki se je veselo pogovarjal z mojo prijateljico in rekel da je ona fantazijska ženska ki bi jo pelal v pojsteljo, medtem ko sem jst ženska ki bi jo peljal na gala večer.priznam, da me je to prizadelo ,da je moja samozvest v trenutko splahnela,saj sem se počutila kot da me vidi zgolj kot žensko ki bi mu peglala in rojevala,medtem ko bi se on povaljal v pojstelji z mojo prijateljico. takoj sem rekla da iz tega ne bo nič,vendar on od takrat naprej ves čas govori prijateljici kako sm jst super punca in zlata, na kar sem le pristala na zmenek z njim kjer sem se pa ponovno počutila kot da ga ne privlačim.vse kar sva se pogovarjala so bile zgolj vsakdanje stvari brez kakršnekoli namigov o medsebojni privlačnosti.in vem da so njegov tip ženske dekle kot je moja prijateljica,vendar mi ni bilo jasno zakaj me kuje v zvezde v pričo vseh sošolcev, kasneje pa še brez sramu pove da tudi druge sošolke vabi na pijače.kljub temu da ga puščam zgolj na prijateljski ravni, on še vedno vstraja. kaj si naj mislim o takem fantu??
predkratkim sem spoznala nekega fanta, ki se je veselo pogovarjal z mojo prijateljico in rekel da je ona fantazijska ženska ki bi jo pelal v pojsteljo, medtem ko sem jst ženska ki bi jo peljal na gala večer.priznam, da me je to prizadelo ,da je moja samozvest v trenutko splahnela,saj sem se počutila kot da me vidi zgolj kot žensko ki bi mu peglala in rojevala,medtem ko bi se on povaljal v pojstelji z mojo prijateljico. takoj sem rekla da iz tega ne bo nič,vendar on od takrat naprej ves čas govori prijateljici kako sm jst super punca in zlata, na kar sem le pristala na zmenek z njim kjer sem se pa ponovno počutila kot da ga ne privlačim.vse kar sva se pogovarjala so bile zgolj vsakdanje stvari brez kakršnekoli namigov o medsebojni privlačnosti.in vem da so njegov tip ženske dekle kot je moja prijateljica,vendar mi ni bilo jasno zakaj me kuje v zvezde v pričo vseh sošolcev, kasneje pa še brez sramu pove da tudi druge sošolke vabi na pijače.kljub temu da ga puščam zgolj na prijateljski ravni, on še vedno vstraja. kaj si naj mislim o takem fantu??
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
To da te ima za tip ženske, ki bi jo peljal na gala večer - to bi ti moralo laskati, mater saj to ja kaže na neko mero spoštovanja in občudovanja.
Je pa možno da ti samo laska, ko sem bil mlajši sem govoril takšne izjave, da če bi imela dekle sladkorno, bi lahko umrla.
Kar se pa tiče, da nisi njegov tip. Ja pač pada na hude ženske, ki jih rad spravlja v posteljo, big deal. To da hoče dejansko dekle, ki ni njegov tip dejansko kaže da hoče neko spremembo.
Si si odgovorila sama, vrži mu kost.
Je pa možno da ti samo laska, ko sem bil mlajši sem govoril takšne izjave, da če bi imela dekle sladkorno, bi lahko umrla.
Kar se pa tiče, da nisi njegov tip. Ja pač pada na hude ženske, ki jih rad spravlja v posteljo, big deal. To da hoče dejansko dekle, ki ni njegov tip dejansko kaže da hoče neko spremembo.
**Mademoiselle** napisal/-a:.kljub temu da ga puščam zgolj na prijateljski ravni, on še vedno vztraja.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 05. Apr. 2011 6:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
meni se takšno obnašanje ne zdi nek bav bav. pač dečko zmenkuje z večimi, preizkuša katera bi mu bolj sedla in verjetno išče eno, ki bi mu "nudila" oboje, fantastičen sex in kandidatka za gala večerjo.
glede izjave pa- what đeki said.
glede izjave pa- what đeki said.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- **Mademoiselle**
- Sramežljivka
v normalnih okoliščinah bi se takoj odločila kaj z takšnim fantom, vendar ga na žalost srečujem skoraj vsaki dan in nekako ne morem mimo njegovih izjav, ki mi vsaki dan sporočajo nekaj drugega in sem na koncu čisto zmedena!
ja mislim da ima Džeki prav glede izjave, čisto možno da je bil takrat še pod vplivom alkota
to kar praviš ti lep zeppelin, da bi mi moralo laskati,se tudi strinjam, navadno mi,kadar mi kdo reče kaj temu podobnega, vendar tokrat sem dobila ob tem še takšne "negativne vibracije". verjetno ker je v pričo mene izjavil da bi prijateljico peljel v pojsteljo...
ja mislim da ima Džeki prav glede izjave, čisto možno da je bil takrat še pod vplivom alkota
to kar praviš ti lep zeppelin, da bi mi moralo laskati,se tudi strinjam, navadno mi,kadar mi kdo reče kaj temu podobnega, vendar tokrat sem dobila ob tem še takšne "negativne vibracije". verjetno ker je v pričo mene izjavil da bi prijateljico peljel v pojsteljo...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če nisi ravno preveč zatrapana vanj (in upaš na "kej več"), se pejd še ti "povaljat" z njim in ga sprobat (če je on sploh za? ), ter pokazat, da bi tud ti lahko imela obe iskani lastnosti v sebi.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Hm, ne vem, kaj naj bi imela gala večerja z gospodinjenjem (sej tam te drugi strežejo, ni rekel, da bi jo morala ti pripravit )... jaz bi si ob tem predstavljala, da se mu zdi, da imaš ti več stila, si bolj na nivoju kot tista za v poJsteljo.. + če še v šolo hodi, itak otroci nimajo kaj delat na gala večerjah
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
Led Zeppelin napisal/-a:To da te ima za tip ženske, ki bi jo peljal na gala večer - to bi ti moralo laskati, mater saj to ja kaže na neko mero spoštovanja in občudovanja.
Kar se pa tiče, da nisi njegov tip. Ja pač pada na hude ženske, ki jih rad spravlja v posteljo, big deal. To da hoče dejansko dekle, ki ni njegov tip dejansko kaže da hoče neko spremembo.**Mademoiselle** napisal/-a:.kljub temu da ga puščam zgolj na prijateljski ravni, on še vedno vztraja.
ma ta tip samo hodi na pijače z dosti puncami ali mu tudi uspe katero pof****?
ej zeppelin, kaj pa si govoru naprimer puncam tako sladkega?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- **Mademoiselle**
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:^^če nisi ravno preveč zatrapana vanj (in upaš na "kej več"), se pejd še ti "povaljat" z njim in ga sprobat (če je on sploh za? ), ter pokazat, da bi tud ti lahko imela obe iskani lastnosti v sebi.
I like that!! pa da vidimo če je on res tak car mogoče bi bil to odličen recept da se mi povrne samozavest, ki mi jo je on zamaju
- **Mademoiselle**
- Sramežljivka
v bistvu sm ugotovila,da je fant majčken starejši(okol 25) kr že končuje en fax in se je vsporedno vpisu še na naš, tko da...ni ravno mulc.baje je glavca k ima dost visoko povprečje.
sploh ne vem če mu res uspe kakšno položit, ker včasih se mi blj zdi da je to kakšna igra za njega, koliko bi jih lahko dobil. lahko pa da je to samo v moji glavi,sej veste, ženske rade pretiravamo!
sploh ne vem če mu res uspe kakšno položit, ker včasih se mi blj zdi da je to kakšna igra za njega, koliko bi jih lahko dobil. lahko pa da je to samo v moji glavi,sej veste, ženske rade pretiravamo!
- **Mademoiselle**
- Sramežljivka
v bistvu sm ugotovila,da je fant majčken starejši(okol 25) kr že končuje en fax in se je vsporedno vpisu še na naš, tko da...ni ravno mulc.baje je glavca k ima dost visoko povprečje.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Res ne vem, kako ti je iz izjave, da si ti punca, ki bi jo peljal na gala ples, uspelo razbrat, da te hoče imet za gospodinjo. A si ziher, da veš, kaj je to gala ples?
Meni se zdi to tak klasičen primer trditve, da moški ženske delijo na tiste, ki so samo za položit in tiste, ki so primerne za resno zvezo. Čestitam, uvrstil te je v drugo kategorijo.
Koliko je primerno, da ti to razlaga in to celo na praktičnem primeru skupnih kolegic, je pa drugo vprašanje. Tipu manjka stila, če že ne drugega.
Meni se zdi to tak klasičen primer trditve, da moški ženske delijo na tiste, ki so samo za položit in tiste, ki so primerne za resno zvezo. Čestitam, uvrstil te je v drugo kategorijo.
Koliko je primerno, da ti to razlaga in to celo na praktičnem primeru skupnih kolegic, je pa drugo vprašanje. Tipu manjka stila, če že ne drugega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov