Če on meni da moram tudi jaz njemu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- bina111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2013
Živjo punce! Sem nova tukaj ker so mi prijatljice rekle da je kr fajn pa sm se odločla da bom probala pa mam tut že eno uprašanje
Pred kratkim sem se začela dobivat z enim tipom in pred nekaj dnevi sva bila pr njemu doma. Je blo kr fajn prišlo je do rajcanja ampak jaz njemu za to nism nič ''vrnila'' al kako bi rekla pa sam zanima vaše mnenje a mislte da če ne pride do sexa ampak samo do oralnega sexa al pa rajcanja da mora in ženska recmo dat blowjob pravtako tip ženski al ne? Ker zdej res nevem a sm prou nardila al ne
Pa hvala za use odgovore že u naprej [/quote]
Pred kratkim sem se začela dobivat z enim tipom in pred nekaj dnevi sva bila pr njemu doma. Je blo kr fajn prišlo je do rajcanja ampak jaz njemu za to nism nič ''vrnila'' al kako bi rekla pa sam zanima vaše mnenje a mislte da če ne pride do sexa ampak samo do oralnega sexa al pa rajcanja da mora in ženska recmo dat blowjob pravtako tip ženski al ne? Ker zdej res nevem a sm prou nardila al ne
Pa hvala za use odgovore že u naprej [/quote]
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
To sploh ni vprašanje; nujno vrneš. Če ti do tega ni, potem se niti ne spuščaš v to, da on zadovoljuje tebe. Seveda je pa okej, če danes on zadovolji tebe, jutri pa ti njega, ampak realno ne vem, zakaj bi bil potreben kakršenkoli ''odlog''.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
*Abby** napisal/-a:To sploh ni vprašanje; nujno vrneš. Če ti do tega ni, potem se niti ne spuščaš v to, da on zadovoljuje tebe. Seveda je pa okej, če danes on zadovolji tebe, jutri pa ti njega, ampak realno ne vem, zakaj bi bil potreben kakršenkoli ''odlog''.
se popolnoma strinjam.
se je pa zdaj brezveze sekirat, ker nisi vrnila. konec koncev lahko ob naslednji priložnosti ti zadovoljiš njega.
Vsak raj ima svojo kačo.
- bushman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2013
Ne bi rekel, da moški pričakujemo "protiuslugo" v tem primeru. Glede na to, da so predigra, sex, crkljanje mišljeni kot uživanje obeh vpletenih, potem ne moremo razmišljati na "protiuslugo" ampak kot zelo zaželjeno, saj s tem zadeva pridobi na pomenu. Vsekakor je fino, da se pri omenjenih užitkih predata oba. Ne se šparat .
Zadnjič spremenil bushman, dne 11. Mar. 2013 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
bina111 napisal/-a:ne ne sprašujem če sem prav nardila ampak če je blo zlo narobe da nisem
Jaz bi te spravil nekje blizu roba orgazma, te potem pustil tam in odkorakal stran. Me zanima če bi se ti zdelo narobe, ker bi te pustil nekje na polovici.
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
kar lahko storiš danes ne odlašaj na jutri
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]