Dvojna penetracija

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 13. Nov. 2009 2:50

Nekoliko pokroviteljsko, celo arogantno se mi zdi, kako nekateri (khmpumakhm) izpostavljate teorijo, da če bomo govorili o dvojni penetraciji, potem bo nevemkoliko deklet to začelo početi, ker je "in", ne pa zato, ker to hočejo.

Če bi bila to omembe vredna skrb, potem kar nehajmo govoriti o seksu nasploh - da ne bo kakšna začela seksati samo zaradi tega, ker misli, da se to od nje pričakuje.

In po drugi strani, recimo da Alwaleed poskusi eno novo vrsto jogurta. Alwaleed reče, wow, ta jogurt je pa dober. Nato pride mimo Blondika in reče, ja, tudi jaz sem že poskusila ta jogurt, res je dober. Vse to sliši Jagoda, ki zastriže z ušesi in gre tudi sama kupit ta novi jogurt, da bi ga poskusila.

Po vaši logiki Jagoda ni sposobna samostojnega razmišljanja. To očitno ni res. Nič ni narobe, če greš tudi sam gledat film, potem ko si od drugih slišal, da je v redu. Zato pa imamo jezik - da se ideje širijo.

Se strinjam, da tiste ženske, ki jih take stvari zanimajo, za to začnejo dozorevati od poznih dvajsetih naprej, večina pa po tridesetem. Ampak to ni zato, ker tudi nekatere mlajše punce v tem ne bi mogle uživati, temveč zato, ker smo o odnosih in seksu narobe vzgojeni, in zato toliko časa traja, preden se znebimo mentalnih okov. Še največji problem mlade punce, ki bi uživala v tem, ni akt kot tak, ali odnos z obema moškima, temveč ohraniti zdravo mnenje in odnos do sebe neodvisno od zblojenih in zavrtih stališč okolja.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Nov. 2009 11:08

Alwaleed napisal/-a:Nekoliko pokroviteljsko, celo arogantno se mi zdi, kako nekateri (khmpumakhm) izpostavljate teorijo, da če bomo govorili o dvojni penetraciji, potem bo nevemkoliko deklet to začelo početi, ker je "in", ne pa zato, ker to hočejo.

se strinjam ja, lahko je ne vem kaj na tem svetu "in" oz. oh in sploh moderno, pa če meni to ni za početi, tega ne bom počela, tut ta zadeva je taka da me sploh ne zanima ali je in ali ni, meni osebno ne diši. In dvomim da bo zadišala večini deklet, ker se zdej o tem tukaj menimo...mislim res neumna trditev za moje pojme.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 13. Nov. 2009 12:36

Alwaleed napisal/-a:Nekoliko pokroviteljsko, celo arogantno se mi zdi, kako nekateri (khmpumakhm) izpostavljate teorijo, da če bomo govorili o dvojni penetraciji, potem bo nevemkoliko deklet to začelo početi, ker je "in", ne pa zato, ker to hočejo.

Če bi bila to omembe vredna skrb, potem kar nehajmo govoriti o seksu nasploh - da ne bo kakšna začela seksati samo zaradi tega, ker misli, da se to od nje pričakuje.

Kadar se v spletnih 'informativnih' straneh objavi članek, ki ne govori o dvojni penetraciji kot si prej omenil v smislu, kam dati noge, kateri položaji so možni in izkušnje ter razlogi zakaj se ljudje zato odločijo, ampak se poda članek z temo neka ljubljančanka ima rada dva v sebi, ker je pogumna in drzna … je potem absurdno, da me izpostavljaš kot pokroviteljsko ali arogantno.
V bistvu sem opozorila na tovrstne članke, ki so vse prej kot članki.

In potem se forumaši napalijo,kot da gre za osebni napad … svašta :D

Alwaleed napisal/-a:In po drugi strani, recimo da Alwaleed poskusi eno novo vrsto jogurta. Alwaleed reče, wow, ta jogurt je pa dober. Nato pride mimo Blondika in reče, ja, tudi jaz sem že poskusila ta jogurt, res je dober. Vse to sliši Jagoda, ki zastriže z ušesi in gre tudi sama kupit ta novi jogurt, da bi ga poskusila.
Po vaši logiki Jagoda ni sposobna samostojnega razmišljanja. To očitno ni res. Nič ni narobe, če greš tudi sam gledat film, potem ko si od drugih slišal, da je v redu. Zato pa imamo jezik - da se ideje širijo. .

Nebi ravno enačila izpostavljanja različnih izkušenj na forumu in oglaševanja. Oglaševanje ima en sam namen, medtem ko razglabljanje o izkušnjah nima namena tebi prodati moje mnenje in dojemanje.

Prav tako se ne gre za nesposobnost samostojnega razmišljanja, ampak dojemanje vpliva medijev in percepcije (v tem primeru spolnosti) preko medijev. Iz mojega vidika, bi bilo arogantno reči, da mediji ne vplivajo na mene, kljub temu da sem sposobna samostojnega razmišljanja. In ravno zato ker imamo jezik, sem izpostavila vidik propagiranja v članku in ne raziskovanja.

Alwaleed napisal/-a:Se strinjam, da tiste ženske, ki jih take stvari zanimajo, za to začnejo dozorevati od poznih dvajsetih naprej, večina pa po tridesetem. Ampak to ni zato, ker tudi nekatere mlajše punce v tem ne bi mogle uživati, temveč zato, ker smo o odnosih in seksu narobe vzgojeni, in zato toliko časa traja, preden se znebimo mentalnih okov. Še največji problem mlade punce, ki bi uživala v tem, ni akt kot tak, ali odnos z obema moškima, temveč ohraniti zdravo mnenje in odnos do sebe neodvisno od zblojenih in zavrtih stališč okolja.

Heh … dejstvo, da so otroci v osnovi šoli sexualno aktivni in da ne govorimo o posameznikih, se ne sklada ravno z trditvijo, da se ženska znebi mentalnih okov šele pri tridesetih…
Konec kocnev poglej si spletno stran o kateri je tekla debata tudi na tem forumu in sicer stran, glasuj zame … in ko boš videl otroka, starega 10 let v pozi drzna in pogumna, potem se vprašaj ali si 10 letni otrok res to želi, ali hoče biti le IN.
No, o tem vidiku pišem že cel čas :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 13. Nov. 2009 20:45

puma napisal/-a:Heh … dejstvo, da so otroci v osnovi šoli sexualno aktivni in da ne govorimo o posameznikih, se ne sklada ravno z trditvijo, da se ženska znebi mentalnih okov šele pri tridesetih…

Seksualna aktivnost je eno, ampak to ne pomeni, da imajo orgije. Enkrat pa tudi menda lahko začnejo eksperimentirat?

puma napisal/-a:Konec kocnev poglej si spletno stran o kateri je tekla debata tudi na tem forumu in sicer stran, glasuj zame … in ko boš videl otroka, starega 10 let v pozi drzna in pogumna, potem se vprašaj ali si 10 letni otrok res to želi, ali hoče biti le IN.

Štekam, glede tega se že strinjam. Ampak po moji oceni je tukaj publika 15+, večinoma pa 18-30.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 14. Nov. 2009 2:04

Alwaleed napisal/-a:Seksualna aktivnost je eno, ampak to ne pomeni, da imajo orgije. Enkrat pa tudi menda lahko začnejo eksperimentirat?

ne vem kaj si podrazumevaš pod sexualno eksperimentiranje ... sam če je v osnovi šoli 70% otrok sexualno aktivnih, potem res ne vem o kakšnih okovih govoriš, da bi bila naj ženska pri npr 30

Alwaleed napisal/-a:Štekam, glede tega se že strinjam. Ampak po moji oceni je tukaj publika 15+, večinoma pa 18-30.

izpostavila sem enega od vidikov ... Tvoj vidik je bil izpostaviti zanimivosti kar se poz tiče, moj vidik je bil izpostaviti na nek način nesposobno napisan, skoraj progandno delujoč članek.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 14. Nov. 2009 9:01

puma napisal/-a:sam če je v osnovi šoli 70% otrok sexualno aktivnih, potem res ne vem o kakšnih okovih govoriš, da bi bila naj ženska pri npr 30

Ne govorim o tvojih okovih... zate vem, da jih nimaš ;)

Govorim o tem, da je za večino ljudi, ki jih s te plati poznam - vključno z mano - progresija od prvih fantazij do sproščenega seksa z več kot eno osebo netrivialna. Ti pod otroško seksualno aktivnost verjetno šteješ vse od prvega fafanja in dotikanja prsi. Ampak ti isti ljudje, ki v osnovni šoli tako eksperimentirajo, se iz svojega okolja učijo tudi lastništva partnerjevih genitalij in gojenje ljubosumja. Hodijo po poti, ki jih pelje v takšno mentalno stanje, da jih večina nikoli ne bo mogla niti si predstavljati, kako bi lahko uživali v DP.

puma napisal/-a:izpostavila sem enega od vidikov ... Tvoj vidik je bil izpostaviti zanimivosti kar se poz tiče, moj vidik je bil izpostaviti na nek način nesposobno napisan, skoraj progandno delujoč članek.

Ne vem niti, o katerem članku točno govoriš. Na prvi strani te teme nisem našel linka. Našel sem en članek na 24ur v "erotičnem" segmentu, ki govori o strap-onih in dildojih in jih omenja kot nadomestek za dvojno penetracijo. Članek kot članek pač, ni ravno izjemne kvalitete, in res je malo propaganden. Kaj pa je s tem tako narobe? Pa naj bo nekaj propagande še za to. Če da komu kaj za mislit, toliko bolje.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 15. Nov. 2009 15:34

sex hkrati.. pa še kako to folk prakticira :) Jaz osebno tega nisem sprobal.. ker sem preveč pusi - žal.. :D Mam pa dva kolega k s ta z eno.. še s kamero posneto :lol: Meni se je zdelo da so vsi trije uživali :lol:
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 16. Nov. 2009 12:34

a se ne rece temu dvojna penetracija, in ne HKRATNI sex? mislm, js prvic slism za hkratni sex, medtem ko sem dvojna penetracija slisala ze miljonkrat, in prvo sploh nisem vedela, o cem gre tukaj tema?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 16. Nov. 2009 12:36

dve ženske + moški

dva moška + ženska
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 16. Nov. 2009 12:40

js nič od tega nebi mogla prakticirat... prvič pustit mojmu, da ob meni sexa eno drugo :heul: ( Alwaleed vem da boš reko, da bollje da ob meni, ko pa za mojim hrbtom.. ampak morda pa nekateri ljudje le lahko imamo vedno samo enega partnerja, pa če je tebi to še takoooooo nemogoče...) da se sploh dotakne mene kera druga ženska na tak spolni način...

da pa bi me 2 na enkrat... :eek: fuj... sploh pa kak bi blo mojmu, če bi se njegov dotiko še enga drugega...
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lindick » 16. Nov. 2009 20:46

ne z 2ma tipoma, sm pa tud jz probala varjanto fant+platic fantastic hkrati...not impressed.mogoce sem mela prevelika pricakovanja pa ful sm mela probleme z osredotocanjem obcutka na obe luknci in je bil na konc orgazm slabs kokr ceb samo vaginalno ali analno. nism ponovila, niti nimam zelje.
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Nov. 2009 0:19

lindick napisal/-a:ful sm mela probleme z osredotocanjem obcutka na obe luknci..

:) ja. to bi tudi pri meni bil najbrž problem (poskusila bi pogojno seveda samo fant+didlo). jaz že 69 nimam rada iz istega razloga. ne morem nuditi užitka in ga hkrati prejemati. ne gre...
no saj tudi sicer ne morem npr. se z nekom pogovarjati po tel. in poslušati nekoga, ki mi nekaj govori. ne slišim nič. ;)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 17. Nov. 2009 0:49

jaz sem vcasih full mela to fantazijo...pomoje ce bi dobila ponudbo, bi takoj. odkar mam pa resnega fanta pa mi ni vec do tega :nixweiss: ne predstavljam si da bi bil se en zraven, niti fant niti punca...tako da, me zaenkrat ne mika, niti ni vec zelje, ostaja pa nekaj v glavi, kar se mi vcasih prikrade v domisljijo med seksom in ja... postane se bolj fajn :D :D :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 17. Nov. 2009 0:50

Včasih me je rajcalo, zdaj pa niti ne...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Nov. 2009 0:00

tale škandalozni filmčk od 2 missic japonka pa ena iz trinidada

http://bg-video.cp.motionbox.com/motion ... ine_sd.mp4

druga raztura sceno, ve kako je treba :D pač punca zna...loh bi pa mičkn kej dodelala ampk je po mojm okusu, pač realno :D

evo vam threesome ŽŽM

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov