Druga ženska najeda mojemu tipu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 02. Jun. 2008 11:35

Vojcha, jz bi jo stepla. :box: :D
Res svaka ti čast, da maš tolko živcu in da odregariraš tko mirno, ker jz z mojim karakterjem bi jo tepla že od prvega dneva. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 02. Jun. 2008 11:44

p!ka napisal/-a:Vojcha, jz bi jo stepla. :box: :D
Res svaka ti čast, da maš tolko živcu in da odregariraš tko mirno, ker jz z mojim karakterjem bi jo tepla že od prvega dneva. :lach:

najbolj kar me moti je to, da sem zdaj jaz tista nora in ne vem kaj. da sem sama kriva, da sem jo povabila na kavo, ker je ona kao že pozabla. ma ja, v redu je. skos je pisala, klicala. in sem vedla, da se nikoli ne bo končalo, pa sem hotla se vsaj jaz pomirt in si dvignat ego, če me razumete;-)
ma na koncu je izpadlo, da sem jaz svojga zraven vozla(kar ni res, bil je zraven, ko je prišel po mene) dobile sva se parkrat na kavi, ko sem se je po ene tednu teženja usmilila. na konc pa izpadem jaz tista, ki je nora.

že zdavnej bi ji lahko zrihtala batine, da ne bi mogla hodit, ker poznam veliko ljudi, ki bi to naredili za škatlo cigaretov, pa se ne mislim spuščat na tak nivo. doskrat sem bla že na tem, da se bi ji prikazala na vratih stanovanja in ji naredila make up za par tednov, pa je brezveze. to mora moj tako urediti, da bo mir. ker če ne bo, ve, kaj temu sledi. js se več s tem ne mislim obremenjevat. in če se ne bo končalo potem lahko skupaj objukujeta svojo usodo.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 02. Jun. 2008 11:48

Žal mi je zate in niti nočem bit v tvoji situaciji.
Kaj ignorirat se jo ne da ? Misliš, da to nebi pomagalo ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 02. Jun. 2008 11:57

ma nič ne pomaga. nazadnje sva se skregala, ker sem na njegovem rač. našla pogovor z njo. lepo ji je rekel, da seveda se včasih spomne nanjo, ker se npr. pelje mimo nekega placa, kjer sta nekaj počela skupaj, sej sta bla kar nekaj časa skupaj, dala nekaj skos, ampak, da ima mene rad in da midva zlo dober skupaj funkcionirava. in da kar sta imela sta imela, da zdj pa je z mano, ker ima mene rad. ona pa se je usajala na čem je temeljil njun odnos, pa na čem temelji najin. veš da mi je dvignilo pritisk. PA KAJ JO BRIGA NA ČEM TEMELJI NAJIN ODNOS! pač večinoma temelji na sexu, ker nama obema tako paše, oz. na medsebojnem dopolnjevanju.
In s tem ni nič narobe, če jo kdaj pokliče ker se spomni na njo(ker sta kao prijatelja), ona pa to vzame kot da ne vem kaj.
lepo ji je napisal v tistem pogovoru, da ona dobro ve zakaj sta šla narazen, ker jo je opozarjal več kot pol leta, da če se stvari ne bodo spremenile, se bo pač nekaj zgodilo ( sej veste, če hrane ni v hladilniku, greš jest v gostilo).

nazadnje smo se srečali v lokalu zvečer in me je objel pred njo, je čist vn padla, da ona tega ne more gledat, in ji je lepo razložil, da je to naredil nalašč, in zato, ker sva midva skupaj, ne ona dva in da nej se pomiri.
ona dva nista skupaj že okol 3 leta, pa še vedno teži. mogoče ne more prenest pojma, da jo je 4 leta mlajši fant pustil. ne vem... pi*a nej že enkrat razume, da če sta začela, ko je bil on star 16/17, da ne moreš fanta pr tolkih letih prisilit da bo skos s tabo, pa sej se more mal zletat. tud js ne pričakujem, da bova za vedno skupi. pač trenutno nama je fajn in dobro funkcionirava skupaj.
in js bi samo rada, da se že enkrat sprijazne in da mir. ker ko bodo men popokali živci, najboljš da se samo skrije.
razmišljam, da bi ji za rojstni dan poslala persene po pošti domov.;-)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 02. Jun. 2008 12:54

Ja odpri škatlico in zamenji določene persene za kšne druge tablete. ;D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 02. Jun. 2008 13:38

Vojcha, a se ti ne zdi da ti mal pretiravaš? Ko berem tvoje poste mi res zgledaš kot neka obsedena ludača. Preveč si ljubosumna, al kaj... ne vem. Najprej razčist s svojim tipom, ker 100% mu ona ne piše sam zato ker ji je on všeč. In pol pa podlagi tega se odloč če mu lahko zaupaš al ne.
Če ti on reče da sta sam kolega in da nič ne delata, pol je pač tko.

Pa pretepanje....joooooooooooooooooj punca, kje si ti zgubila pamet?? Kdo pa počne to??
Sprav se mal k sebi no!
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 02. Jun. 2008 13:43

leoncinha napisal/-a:Pa pretepanje....joooooooooooooooooj punca, kje si ti zgubila pamet?? Kdo pa počne to??
Sprav se mal k sebi no!

Če je to letelo name, ti povem, da sm se hecala. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 02. Jun. 2008 13:50

Pa kdo je reku, da sem jo pretepla al pa da bi jo. lepo sem povedala da se na tak nivo ne mislim spuščat.

In nisem obsedena, me prav zanima, kako bi se ti počutila, če bi tvojmu tipu njegova bivša skos morila in težila. Kako bi ti odreagirala? Požrla in sprejela sem veliko in preveč. Hotla sm bit kul in prijazna, nikoli mu nisem prepovedala, da se z njo dobi na kavi in podobno! NIKOLI! Sam ko se prestopi meja, se prestopi. Enostavno. Sprejela sem dejstvo, da hočeta ostati prijatelja, spoznala sem jo, in se tudi na ta način hotela sprijaznit s tem. Nikoli se nisem kregala z njim ali z njo o tem. Ampak, enkrat je konec. Ko se zveza konča, se konča. NIkoli nisem bila jezna, če sta se pogovarjala kot prijatelja, da pa ga kliče in nadira, kako jo je uničil na čustvenem področju mi je pa bolano.
Pač ženska se mora sprijaznit, da sva zdaj midva skupaj, in tudi če greva narazen, ne bo potem on z njo. Jaz mu zaupam in verjamem, dostikrat sem slišala njun pogovor(šel se je pogovarjat v drugo sobo), kako jo je nadiral, da naj ga pusti na miru.
Sama sebe nimam za ''obsedeno ludačo''! Ker nisem ljubosumna, če se pogovarja z njo ali s katero koli drugo, če gre sam vn. To so zame obsedene ludače, ki tipa ne pustijo niti čez vrata samga! Me prav zanima, kako bi se ti znašla v takem položaju in če bi sprejela vsaj pol toliko kot sem jaz.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 02. Jun. 2008 15:35

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 02. Jun. 2008 18:18

leoncinha napisal/-a:Vojcha, a se ti ne zdi da ti mal pretiravaš? Ko berem tvoje poste mi res zgledaš kot neka obsedena ludača. Preveč si ljubosumna, al kaj... ne vem. Najprej razčist s svojim tipom, ker 100% mu ona ne piše sam zato ker ji je on všeč. In pol pa podlagi tega se odloč če mu lahko zaupaš al ne.
Če ti on reče da sta sam kolega in da nič ne delata, pol je pač tko.

Pa pretepanje....joooooooooooooooooj punca, kje si ti zgubila pamet?? Kdo pa počne to??
Sprav se mal k sebi no!

Moram podat mnenje... Vrjemi Leoncinha, Vojcha nič ne pretirava. Poznam njo in poznam to zgodbo... Ni preveč ljubosumna. Dobra je, da je dolgo prenašala to teženje bivše. S fantom imata razčiščeno glede njegove bivše in si zaupata! Sicer pa, meni bi tudi dvinalo plafon, da bi mojemu tak težila bivša. Nima mu kaj težit, če je konec, je konec. Ne pa da žnara in teži še 3 leta po koncu veze. Tebe pač očitno to ne bi motlo... Leoncinha.. nočem te napadat, samo branim Vojcho. In vrjemi, NI PREVEČ ljubosumna. Pač ji je dviganlo plafon, tak ko bi ga večini žensk v takem primeru :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jun. 2008 18:26

Meni se zdi cela situacija absurdna. Sej vem, da obstajajo težki ljudje, ampak ne me jeb**, da je Vojchin tip tako nesposoben, da se je ne zna znebit. Nekaj nasvetov zanj:
- ne oglašaš se na telefon
- msge neprebrane zbrišeš
- ko jo srečaš, jo ignoriraš, če se hoče pogovarjat, gledaš stran
- če težijo njeni frendi, ponavadi so to bolj frendice, jim poveš, da o njej sploh ne misliš govorit
- če slučajno pride na dom težit, ji ne odpreš vrat

A sem dovolj jasno napisala? Delaš se, da človeka ni. Težko nekoga rešiš, če mu še vedno posvečaš pozornost vsakič, ko se spravi attention-whorat. Potem pa poskusi razumnega pogovora, tolažba, prigovarjanje.... včasih to pač ne pali, rešitev je ignore.

Hkrati je pa verjetno neverjeten egoboost, da te nekdo zalezuje. Zajebano ja :)
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 02. Jun. 2008 18:50

Z jullio se čist strinjam. Če bi ta tip hotu bi jo lahko odpikal z IGNORANCO. Če pa se on oglaša ko ga ona kliče in ji gre razlagat whatever, ji pač s tem posveča pozornost in to njej zadostuje. Če bi jo on ignoriral, bi se že enkrat naveličala klicarit pa vse skup. Al ne?
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 03. Jun. 2008 9:05

Najprej sem sprejela dejstvo, da hočeta bit prijatelja. Sama z bivšim nimam take veze, ker vem, da ne delujejo, če sta jo pa ona dva hotla met, pa nej jo mata. In nikoli nisem komplicirala. Ampak pač zdej je pa to vse skupaj doseglo trenutek, kjer more on njej dopovedat da nej da mir. Če ne bo, se naj sama dva naprej kregata, ker js enostavno nimam več živcev. Sam js tega namest njega ne morm nardit. Lahko sem ji samo povedala svoje mnenje, da bi lahko dala mir, če je vidla, da je nama fajn... Nimam nič proti, kot sem že povedala, k občasnim klicem, občasnim kavicam...Nimam. v mejah prijateljstva, in pa da mi moj pove. prej ali kasnej. samo da vem, ker tako nima kaj skrivat, če pove.
Proti imam, da ona klicari in vpije v telefon, da je on kriv, da se ona bad počuti (kar ni res, kriva si je sama...ker če smo se lahko do zdej še vse pobrale iz kakšne hude zveze, potem ne vem kaj njej ni jasno), da klicari kdaj si bo vzel čas za njo, za kavo, in bolj ko ji razlaga, da nima časa, da ko ga bo imel, da bo poklical,bolj teži.
Mene resno ne moti če se dobista na kavi, ker itak po pol ure popizdita in se skregata:-)
No, pa dejmo zdej mal prešaltat dol z mene. Uglavnem, js vem kaj more moj narest, in če ne bo, se zaveda, kaj bom naredila jst.

Ajde punce, hvala za vse!
;-)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 03. Jun. 2008 13:38

p!ka napisal/-a:Vojcha, jz bi jo stepla. :box: :D

tako tako, potem pa namlati še vse njene prijateljice, konec koncev - če se družijo z njo, so vse enake.
pa da seveda ne pozabiš še na njene sosede! če živijo blizu, ima tudi na njih gotovo vpliv, tako da tudi njih se je treba rešiti.
čistke pa ne pozabi narediti še v njeni celotni družini (kar pomeni, da se poglobljeno spusti v njen rodovnik in naredi seznam vseh, ki imajo njene gene. pa pozorna bodi na tiste veje drevesa, ko so se sorodniki vmes kej ločevali, da te ne bo to zmedlo, ker kri je še vedno ista - da jih slučajno ne spustiš!).

in potem, ko boš počistila vso umazanijo, bo svet lepši.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 03. Jun. 2008 17:42

Če tip ni dovolj pameten in ji sam ne pove, potem mu sigurno paše, da se še kakšna druga za njem meče. Nekateri so pač neozdravljivi spogledljivci :) in če se nebo to hmal končal, bo sigurno šlo še kej dlje...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov