Druga ženska najeda mojemu tipu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 13. Maj. 2008 10:46

jaz se nebi nič z njo menla. povej tipu da te moti in naj se on pogovori z njo naj mu neha težit oziroma naj jo on ignorira. naj onadva uredita kar imata, če boš njej težila bo samo še z večjim veseljem nadaljevala.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Maj. 2008 10:52

Kaj pa drgač mislš da mata onedva? Če mu ona teži pa jo on sploh ne opaz, pol je kriva izključno ona..sam če se pa on nazaj odziva pol je pa tud on kriv. Najbolj da najprej zveš za kaj točno se gre, vprašaš njega, sam ne pa preveč une ženske napadat oz. v skrajnem primeru :D .
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 13. Maj. 2008 11:02

čist odvisno kakšna točno je situacija. eni tipi so tok trčeni, da ne vidjo da jih ženska hoče zapeljat, ga vab na kavice zarad absurdnih razlogov, on pa ne dojame čist kaj se dogaja. jz sm mela pač tako situacijo (oz. jo je mela kolegica in sva se full pogovarjali o tem) k je tip govoru ni nč da sta sam kolega pa da ga ona ne zapenja. ona ga je pa po ovinkih skor v postlo vabla...
odvisno od situacije. najprej se je treba s tipom pogovort. če ne preideta nikamor s pogovrom, pa se zadeva s to punco še zmer nadaljuje in če je res kriza pol je pa počas trba telefon v roke vzet pa jo poklicat.
Our passion is our strength <3
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Maj. 2008 11:03

Kaj bos napadala zensko, v prvi vrsti je kriv tvoj fant, ce ima kake cudne posle z njo. Ce nima in vse samo plod tvoje domisljije, potem se brcni v rit in zacni zaupat. Ce ne gre, koncaj, ker nima smisla, da kvaris zadeve zaradi bolestnega ljubosumja.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 13. Maj. 2008 11:06

zoja13...

ne poznam vajine veze niti ne tvojga tipa...
loh ti pa povem iz lastnih izušenj dam par primerov... oz moje osebno menje...

moja frendica je spoznala enga tipa in tip se je ful zagrel zanjo.. sta šla na pjačo in je blo vse ful normalno... pol sta se pa zacela dobivat zvecer in v njegovem stanovanju. vse na njegovo pobudo. ona je vedla da ma punco ampak on je to zanikal in itak... verjemeš... (prvo pravilo tipom se ne verjame :lol: ) v glavnem pol sta bla prib. 2meseca f**** frenda... in kr na enkrat je on prekinil stike z njo... zakaj? ocitno ga je zacela peči vest... nje pa valda ni blo nc jasno in mu je najedala... ker je niti skenslu ni... se hujše... naprej je trdil da nima punce... ceprav so to civkal ze vrabci na steni... torej? wtf...

mojmu fantu ze ze 1 mesec najeda ena zenska... in jst sm preprična da sta vsaj se dala dol... jst sm ga prej pustila in bla vmes z drugim in mislim, da je bil zato tako uzaljen da mi je vrnil... no sam on ne ve za moje podvige... sms te zenske pa klici mi pa dajo mislit da sta nekaj mela... on pa skos trdi da vec kot na pijaco nista šla... no zakaj ga zenska pol klice in posilja sms? brez da bi dobila kakšen feedback? ker je ocitno kr naekrtak prekinil kar sta mela in ji tega noce povedat al kaj jst vem zakaj...

poanta: zenska tipu ne najeda ce nista nic mela...
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 13. Maj. 2008 11:07

hm mene tukaj ona sploh ne moti...niti se me ona ne tiče....zelo me pa moti in se me tiče kar se mojega fanta zadeva: jaz imam vezo s fantom ne s tisto punco...tako, da jaz bi v trenutku pometla tako kot je treba s fantom in ne z njo.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 13. Maj. 2008 11:20

poki...

ja tocno to sm hotla poudarit...

razčistit je treba s fantom
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 13. Maj. 2008 11:21

če res misliš oz. veš,da sta nekaj mela pol se z njim najprej pogovori.čeprav je res,da so ene ženske prizadete,pač ni druge besede in silijo v tipe,ki majo resno zvezo...
Uporabniški avatar
son_čnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a son_čnica » 13. Maj. 2008 11:23

tancica2 napisal/-a:zoja13...

poanta: zenska tipu ne najeda ce nista nic mela...

to ni glih res, ene gnjavijo dokler jim tip direkt ne pove, da nej se speljejo, ker nimajo šans. enim še takrat ne potegne. sam tipi to ful težko izdavjo. zato, ker ponavadi niti ne vidijo, da jih bejbe pecajo, al pa tega nočjo vidt.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 13. Maj. 2008 11:28

eni tipi pac niso čist fer... hočjo dobit vse kar tist trenutek hočjo pa ne glede na to kakšne bodo posledice...

mislm, pa da ni zenske ki bi kr gnjavla tipa v neskončnost če ji ne bi dal on vsaj kaksnega upanja oz povoda za to... sploh če sta že kej mela...
mene bi tud zanima kaj se zdej dogaja ce me prej klice 10x na dan pol pa kr na enkrat nic...

pa nočm zdej full posploševat ker kakšne ženske so res psiho sam tipi v večini niso nedolžni...
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 13. Maj. 2008 11:29

pa sej se ne rabi pizdit nad dedom, lahko mirno popve z izbranimi besedami, tude tej pički k tipu žnara lahko mirno, samozavestno pove v primeru da dreza vanjga, tip pa ne reagira na dregljaje ženske, ki očitno želi vezo omejevat.

Da se men ena pi*** usipa po mojem tipu, pa ve da sva skupaj in moj njo ne takne, bi ji kr lepo al pa grdo povedala. meni je pa navsezadnje res vseeno kaj si tista ženska misli pol o meni. Kaj bi si šele jaz o njen ki dira zasedene tipe. Pa tudi tip lahko razume, da ti valda ni ravno če se ktera po njem vesi.
Always look on the bright side of your life.
julia C.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a julia C. » 13. Maj. 2008 12:02

js bi po moje čis popizdila :twisted:
drgač se mi zdi mal bedasto prčakovat d bo vsak tip k mu ena punca mal pomigne reku mir mir, js sm zasedn...al vsakmu paše da si mal ego nahran...ne mislt d zdej kej zagovarjam sm pravm d ne morš od tipa prčakvt d bo tkoj nazaj zabrusu d naj mu da mir...
sicer pa sama ne razumem žensk k vejo d je tip zasedn pa še kr rinejo...mene tip avtomatsko neha intereserat če vem da ma punco...se mi pač ne zdi fer se neki rint... :D
nism pa čis razumela tisto d maš razlog oz d si se odločila da ne greta narazen?kaj? :?:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 13. Maj. 2008 12:14

Halo?! Kako da ni una pi*ka nč kriva, ker najeda njenemu tipu?? A? Za drek delat sta zmeri potrebna 2: torej tip k skače čez plot (če sploh) in tista pi*ka k zoji u zelje skače. Točn tko in nč drgač. Oba sta čist enako odgovorna klele!

Kaj nardit?
1. tipa postavit pred dejstvo - odkrit pogovor in pozorno spremljanje njegove reakcije; plus, če maš dokaze, mu jih kar lepo serviraj in da vidmo kako bo reagiral!
2. Dobit telefon od tiste "hodi-u-zelje" bejbe in jo napizdit k vola - u smislu kaj za vraga ma ona tvoja tipa za klicarit?? + tudi njo soočit z dejstvi in dokazi. Po moje bo ona prej bleknla vn da (če sta) mutila že kej, kot pa tip dejansko...

U glavnem zadevo je treba resno uzet - če se izkaže da tip res vara - potem se po svoji vseti odloči al mu boš oprostila al pa ga skenslala; Če pa sta s to bejbo res sam frenda, potem pa se dobte skupi na drinku, da jo spoznaš in sama precenih al ogroža vajino zvezo al ne...Al kaj jst vem...

Pa good luck in poročaj kako si spedenkala. :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 13. Maj. 2008 12:16

zoja13, nam lahko več zaupaš? kaj točno sumiš oz. veš? težko ti svetujemo, ker ne moremo razbrati ali ima on kaj z njo ali ne... vsaj meni ni čist jasno :wink:
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 13. Maj. 2008 12:23

z njegovega telefona napisat tej bejbiki sms A se lahko dobiva danes ob 19h pred ---- (kjerkoli pač si doma, kaj vem).

in potem greš ti tja in jo mal vprašaš o zadevah, ki so ti znane

potem pa še njega doma vprašaš za njegovo plat zgodbe. pol mu pa pač poveš, da ti to njegovo kontaktiranje s to bejbiko ni glih všeč in da naj se odloči.

jaaaa, vem, nočeš nehat z njim ... pa boš potem čez mesec ali dva spet iste "travme" doživljala.
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]