Druga ženska najeda mojemu tipu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
g00fy_qa napisal/-a:Mju napisal/-a:pač se je zaljubila in bo vse naredila, da osvoji tipa, a ve nebi? prosim vas no, ne trdit, da če bi se zagrela za enega tipa in bi vidle, da daje kakšne znake, bi ga skenslale zato, kr ma bejbo (s katero pa bo bo, kot kaže, kmal nehal...)?! ja, valda, kr naenkrat ste pa vse tok poštene
Ne, ne bi. Določene omejitve, predvsem moralne, so še vedno tu. Če je tip zasedeni, je zasedeni in tukaj se konča. Zakaj bi bila moja čustva pomembnejša od njune zveze?
zakaj pa bi bila njuna zveza pomembnejša od mojih čustev
nej poudarim, da daleč od tega, da bi podpirala varanje, to je zame ena najhujših stvari, ki jih lahko človek naredi. ampak res ne vidim razloga, da bi zdej neki nad punco teror zganjal... če je tip zmožen varat, neki v vajini zvzi že ni vredu (zato ne vidim razloga, da bi se umikala, če je itak že obsojeno na propad), če pa ni, pa sploh nevem, zakaj se sekira...
drugače pa, tako pač je, svet že dolgo ni pošten in pravičen, če gledaš samo na druge, nase pa pozabiš, te prej ali slej povozijo...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Mju napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Mju napisal/-a:pač se je zaljubila in bo vse naredila, da osvoji tipa, a ve nebi? prosim vas no, ne trdit, da če bi se zagrela za enega tipa in bi vidle, da daje kakšne znake, bi ga skenslale zato, kr ma bejbo (s katero pa bo bo, kot kaže, kmal nehal...)?! ja, valda, kr naenkrat ste pa vse tok poštene
Ne, ne bi. Določene omejitve, predvsem moralne, so še vedno tu. Če je tip zasedeni, je zasedeni in tukaj se konča. Zakaj bi bila moja čustva pomembnejša od njune zveze?
Zato ker nismo otroci. Če je tebi tip všeč, ti pa njemu nisi in je on v zvezi, so njegova čustva in njegova zveza pomembnejši kot tvoja muha.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
g00fy_qa napisal/-a:Mju napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Mju napisal/-a:pač se je zaljubila in bo vse naredila, da osvoji tipa, a ve nebi? prosim vas no, ne trdit, da če bi se zagrela za enega tipa in bi vidle, da daje kakšne znake, bi ga skenslale zato, kr ma bejbo (s katero pa bo bo, kot kaže, kmal nehal...)?! ja, valda, kr naenkrat ste pa vse tok poštene
Zato ker nismo otroci. Če je tebi tip všeč, ti pa njemu nisi in je on v zvezi, so njegova čustva in njegova zveza pomembnejši kot tvoja muha.
če je tip v zvezi in je pripravlen punco prevarat (oz. če kaže kakršnokoli zanimanje za druge), potem njegova zveza pač ni resna niti srečna in zato ne vem, zakaj bi bla zato čustva tiste punce, ki ji je všeč, manj pomembna. to, da so pa samo muha, pa sploh ne bom komentirala no...
ne govorim o tipih, ki so res v pravi zvezi, tistim prov dol visi če jih 10okrog skače...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ah, js poskušam take podvige punc vzet kot kompliment, kok fajnga dečka mam sej tut če men kdo kej lepga napiše, poskuša osvajat.. ne rečem takoj lej spizdi dečko js sm zasedena.. pač sej poveš ob primernem trenutku, da nisi samski/a, nekateri so pa pač vztrajni.. dokler stvari ne grejo predaleč me nč ne moti.. js vem da imam mejo kaj je dovoljeno, vem da jo ma tut moj fant in se nič ne sekiram če še ktera pade na njegove modre učke.. ker mi je točno jasno da ne bo nobena kej daleč pršla.. če pa bo.. pa pač js ne morem nč narest proti temu.. če pa se greš na bejbo spravlat, pa samo poslabšaš stvari.. če koga ful moti, pač povej fantu, pa bo že sam spravu bejbo stran..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sam akke mate ene.. kr do bejbe pa grozit mislim halo? sej zadnja odločitev je konc koncev fantova, če ima punco. Na tvojem mestu bi nahrulila tvojega deca in če bi bil kej pameten bi ga poslala k njej. NAj se goni in potem tudi tam ostane.
Ti bi pa rajš trpela to kar počneta (kar sicer ne vemo kaj) ampak karkoli je je preveč. Če bi se samo pogovarjala mislim da ne bi take štale ti delala.
Pri nama je tut bivša od lubija in to po 3letih!!!! še vedno težila s kakšnimi perverznimi smsi ko sva bila na dopustu, ga klicala in na svako jak način želela pozornost. Najprej je moj fant skrival smse češ da me ni hotu provucirat in se je hotu pogovort z njo sam je blo še hujš k sm zvedla na skrivaj- ampak res slučajno ni da bi vohunla za njem. Pa sm mal znorela in mu dala vedt da mi to ni všeč in zdej mava mir. Nikol ampak res nikol pa si ne bi delala bruke in šla nadirat žensko. Seveda bi se njej to tok fajn zdel- češ kva sm huda da se sekira zarad mene, torej je ona na pravi poti do razdora veze...
Ti bi pa rajš trpela to kar počneta (kar sicer ne vemo kaj) ampak karkoli je je preveč. Če bi se samo pogovarjala mislim da ne bi take štale ti delala.
Pri nama je tut bivša od lubija in to po 3letih!!!! še vedno težila s kakšnimi perverznimi smsi ko sva bila na dopustu, ga klicala in na svako jak način želela pozornost. Najprej je moj fant skrival smse češ da me ni hotu provucirat in se je hotu pogovort z njo sam je blo še hujš k sm zvedla na skrivaj- ampak res slučajno ni da bi vohunla za njem. Pa sm mal znorela in mu dala vedt da mi to ni všeč in zdej mava mir. Nikol ampak res nikol pa si ne bi delala bruke in šla nadirat žensko. Seveda bi se njej to tok fajn zdel- češ kva sm huda da se sekira zarad mene, torej je ona na pravi poti do razdora veze...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
jullia_ napisal/-a:Dita- napisal/-a:mhm točno tako! povej ji kar se zagre. ene ženske ne dojamejo kaj pomeni da je fant zaseden...
Ne si bruk delat.
V bistvu bi šla jst z največjim veseljem pecat tvojega tipa samo zato, da bi se lahko potem zabavala ob pogledu na razpizdeno, histerično bejbo, ki se ne zna s tipom pomenit, pa se raje z mano krega. še enkrat
A temu ti rečeš zabava???
No meni se to zdi zelo pod nivojem in otročje.
Nikoli ne bi obsojala punce,ki je bolestno obsedena s svojim fantom.
Če jima tako paše naj jima.
Mislim, da vsak par doreče določene stvari že na začetku in če se oba strinjata je pač to to!
Ljubosumje se ne pojavi kar iz nenada v osebi ampak ima vsak to že v sebi. Kot pa vsi vemo pa osebe,če se sama ne želi ne moreš spremeniti. Ali sprejmeš ali pa greš naprej.
Tebi bi pa svetovala, da najprej urediš s svojim fantom(vsaj kar se tiče tvojega suma-lahko je celo upravičen) potem šele s 3 osebo. Ubistvu mi pa sploh ni jasno zakaj bi urejala zadeve s punco?? Kaj ti pa je ona? Če tvoj fant z njo nima nič te potem tukaj nima kaj za skrbeti,če se ona za njim še ne vem kako meče. Tako, da sem jaz dobila občutek, da mu ravno ne zaupaš tako kot bi mu kot punca morala!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
men je blo pa tok dobr, k sm bla z enim tipom.. pa pride ena njegova znanka mimo.. pa ga ustavi in skoz neki sprašuje, on pa njej resno, hladno odgovarja, potem pa ga js neki vprašam, k sm vidla, da sm ona neki vodi 'propadli' pogovor (sm čakala da se zmenta glede fax-a neki), pa se mi res lepo nasmehne in greva dalje
Me ni niti približno skrbel, ker ni bla vsaj vizualno nč posebnga, pa tud tko je neki preveč brezveze spraševala... prou neki zagnana je bla...a ne vidi, da je s punco
Me ni niti približno skrbel, ker ni bla vsaj vizualno nč posebnga, pa tud tko je neki preveč brezveze spraševala... prou neki zagnana je bla...a ne vidi, da je s punco
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js bi se pa pozanimala kam ona večinoma hod vn in bi pol svojmu tipu predlagala da greva tja, ampak ne preveč očitno. In če bi bla po vsej sreči ona tam bi se js po njemu obešala ga objemala itd. uglavnem provocirala bi jo.
Če pa to ne bi pomagal bi pa njemu rekla da nej takoj neha z njo se pogovarjat.
Do nje osebno ne bi šla, ker se nebi hotla brukat.
Če pa to ne bi pomagal bi pa njemu rekla da nej takoj neha z njo se pogovarjat.
Do nje osebno ne bi šla, ker se nebi hotla brukat.
- Black Kitty
Js sem dvakrat prevzela punci fanta - dobila iz tega dve dolgi zvezi, v eni sem trenutno in tudi živiva skupaj.
Če mi je kaj žal? Ah kje, obe zvezi bi se tak ali tak končali, z mano ali brez.
Da bi ena spelala mojga tipa tud ne verjamem, ker imava nekaj res posebnega in vem, da me ne bi mogel prevarat, ker bi si očital do konc življenja, da me je zaradi ene češpljice kokoškaste zgubil. Ah ja, tudi če se zgodi - potem že nisva za skupaj kajne? Drugač če bi se pa katera preveč motala okol mojga, bi mogu pa on vso zadevo pošlihtat. Tu se pa ne bom mešala. On naj jo skensla, on naj pokaže kolk sem mu js všeč in ne ona. Ali pa nej se mal z njo igra, če hoče med nama pridt, ko ji on da že jasno vedt. Nimam nič proti. Nej ji mal potlač ego in zbije samozavest, ampak težko verjamem, da bi moj kej tazga naredil..
In ne mislim delat scen zarad ene pi*ke z nizko samozavestjo (i'm over that)
Back off bitch, he's all mine
Če mi je kaj žal? Ah kje, obe zvezi bi se tak ali tak končali, z mano ali brez.
Da bi ena spelala mojga tipa tud ne verjamem, ker imava nekaj res posebnega in vem, da me ne bi mogel prevarat, ker bi si očital do konc življenja, da me je zaradi ene češpljice kokoškaste zgubil. Ah ja, tudi če se zgodi - potem že nisva za skupaj kajne? Drugač če bi se pa katera preveč motala okol mojga, bi mogu pa on vso zadevo pošlihtat. Tu se pa ne bom mešala. On naj jo skensla, on naj pokaže kolk sem mu js všeč in ne ona. Ali pa nej se mal z njo igra, če hoče med nama pridt, ko ji on da že jasno vedt. Nimam nič proti. Nej ji mal potlač ego in zbije samozavest, ampak težko verjamem, da bi moj kej tazga naredil..
In ne mislim delat scen zarad ene pi*ke z nizko samozavestjo (i'm over that)
Back off bitch, he's all mine
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Lej, odkar sem začela s svojim fantom(kmalu bo 2 leti), se nama v vezo vmešava njegova bivša, ki ga na noben način ne more pustiti na miru. Na začetku sem sprejela, da sta prijatelja, potem so se začeli smsi da ga pogreša in ima rada. Moj je že na koncu z živci, ne javlja se na telefon, vedno ga kliče, da ima probleme in da je on edini, ki se lahko pogovori z njim, lalaal. moj nikoli nima časa za njo...pa ji še vedno ne potegne.
vmes sem se ''spoprijateljila'' z njo, ker sem vedela, da se to nikoli ne bo končalo in sem se na tak način hotela pomiriti in pač sprejeti dejstvo, da nikoli ne bo nehala, ker tudi vpitje s strani mojega fanta ni pomagalo.
Vse lepo in prav, dokler je nek tip, ki je bila za njim ni pustil (moj je ob tem komentiral, da kdo jo bo pa hotel, če je tok sitna in posesivna), in je začela klicarit mojga fanta, da kok ji je hudo in da se more pogovorit z njim itd.
Potem mi je pa samo dvignalo platfon in sem znorela, ker me je ravno v trenutku jeze klicala. Da jo imam poln kufer in da se mora to nehat! Nisem hotela izpast ljubosumna ali kaj podobnega, samo midva odkar sva skupaj ne moreve imeti čisto normalnega odnosa, ker se nama že od samega začetka nekdo usaja zraven. in mi je vrglo vn vse, da naj da mir in da jo imam dosti. upam, da se bo končalo, ker resnično nimam več živcev s tem in z njo. pa tudi z njim ne, ker ji ne more nikakor dopovedat, da nej da mir.
nisem si mislila, da obstajajo tako posesivni ljudje. sploh to, ker je ona starejša 4 leta, bi človek lahko pričakoval, da bo bolj normalna...
vmes sem se ''spoprijateljila'' z njo, ker sem vedela, da se to nikoli ne bo končalo in sem se na tak način hotela pomiriti in pač sprejeti dejstvo, da nikoli ne bo nehala, ker tudi vpitje s strani mojega fanta ni pomagalo.
Vse lepo in prav, dokler je nek tip, ki je bila za njim ni pustil (moj je ob tem komentiral, da kdo jo bo pa hotel, če je tok sitna in posesivna), in je začela klicarit mojga fanta, da kok ji je hudo in da se more pogovorit z njim itd.
Potem mi je pa samo dvignalo platfon in sem znorela, ker me je ravno v trenutku jeze klicala. Da jo imam poln kufer in da se mora to nehat! Nisem hotela izpast ljubosumna ali kaj podobnega, samo midva odkar sva skupaj ne moreve imeti čisto normalnega odnosa, ker se nama že od samega začetka nekdo usaja zraven. in mi je vrglo vn vse, da naj da mir in da jo imam dosti. upam, da se bo končalo, ker resnično nimam več živcev s tem in z njo. pa tudi z njim ne, ker ji ne more nikakor dopovedat, da nej da mir.
nisem si mislila, da obstajajo tako posesivni ljudje. sploh to, ker je ona starejša 4 leta, bi človek lahko pričakoval, da bo bolj normalna...
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
o ne govor. če je motena....sem jo lani klicala in popizdila, da dam vse 4 od sebe, če ga tok hoče, se je še glupo delala, da sploh ne ve kaj mava. ja negoooo...kot da sva se samo na daleč gledala več kot pol leta... nikol se nisem hotla spučat na tak nivo, sam sem šele zdej razumela mojga zakaj je vedno tako živčen, ko se pogovarja z njo.
če je klicarla in jokala v telefon, da kako je nesramen, ker se ne pogovarja z njo, čeprav je obljubu, da bosta ostala prijatelja.
js sm ji nazadnje povedala, da ima za svoje probleme prijateljice ne pa MOJGA tipa. potem pa je obrnila tako, kot da sem sama kriva za vse skupaj. ma ja, js sm kriva, ker ona teži že od samga začetka...
skušam ostat mirna, ampak ta mi tako dvigne pritisk, da bi jo kr sklofala, sam se na tak nivo ne mislim spuščat. raje bom začela grozit z odvetniki in prepovedjo približevanja in nadlegovanja prek telefona, če ne bo nehala.
če je klicarla in jokala v telefon, da kako je nesramen, ker se ne pogovarja z njo, čeprav je obljubu, da bosta ostala prijatelja.
js sm ji nazadnje povedala, da ima za svoje probleme prijateljice ne pa MOJGA tipa. potem pa je obrnila tako, kot da sem sama kriva za vse skupaj. ma ja, js sm kriva, ker ona teži že od samga začetka...
skušam ostat mirna, ampak ta mi tako dvigne pritisk, da bi jo kr sklofala, sam se na tak nivo ne mislim spuščat. raje bom začela grozit z odvetniki in prepovedjo približevanja in nadlegovanja prek telefona, če ne bo nehala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov