Dominantno agresiven seks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Prizor: Tip z eno roko trdno drži tvoje roke za tvojim hrbtom. Z drugo roko te drži čez usta. Hkrati pa agresivno prodira vate.
Kako bi ti bilo všeč biti tako poseksana? Oz. če si moški, kako bi ti bilo všeč tako seksati?
Odgovori me zanimajo, ker sem videl rezultate podobne ankete na nekem drugem forumu, kjer pa je publika drugačna. Zanima me, koliko bo tu struktura odgovorov podobna ali različna.
Če odgovorim za naju: moja žena rata ob misli na to kar mokra, meni je pa to malo meh. Težko najdem v sebi strast do takega seksa.
Kako bi ti bilo všeč biti tako poseksana? Oz. če si moški, kako bi ti bilo všeč tako seksati?
Odgovori me zanimajo, ker sem videl rezultate podobne ankete na nekem drugem forumu, kjer pa je publika drugačna. Zanima me, koliko bo tu struktura odgovorov podobna ali različna.
Če odgovorim za naju: moja žena rata ob misli na to kar mokra, meni je pa to malo meh. Težko najdem v sebi strast do takega seksa.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Wiiiii prva prva ok men je to nevem ok no...Če bi že blo njemu všeč bi mu seveda ugodila,sicer pa nisem kej preveč pristašica tega,rečm kkšno umazano besedo,ga mal popraskam k mu to paše pa tko sj veš
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
amm...ok sej je nezn cist ok, sam k me pa mal bl....recmo da bi 5x raj
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Meni je to zelo všeč. Imam že nasploh rada bolj divji in grob sex. Nekako mi ne paše isto, če je nežen in počasen. Čeprav sem potem včasih polna modric ali ob samem sexu tud zakričim od bolečine, enostavno paše.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
- čokoLadica.x3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2009
oo tud men tak seks zelo sede..čeprav je moi bol nežkan ampak se tudi kar se tega tiče potrud zaamee <3*
Razum bi te pustio, al` ovo srce ne da te..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mah po eni strani je zelo všečen scenarij za kej bolj divjega, po drugi pa mislim, da na men osebno nebi palil, ker nisem rada v vlogi "podrejene" nikjer.
It was forever..but it didnt last long..
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Mmmmmm...takoj za
Čeprav je odvisno od razpoloženja...včasih paše veliko nežnosti in cartanje dolgo v noč,ampak da pa enkrat prideva domov oba potrebna ko hudič,takrat pa bolj hard kot je bolj uživava
Čeprav je odvisno od razpoloženja...včasih paše veliko nežnosti in cartanje dolgo v noč,ampak da pa enkrat prideva domov oba potrebna ko hudič,takrat pa bolj hard kot je bolj uživava
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
- MinimaLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Your worst nightmare
hell yeah
Just go with the flow;)
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Uff... včeč mi je biti dominantna vsake tolko časa, ali pa če moj prevzame vlogo 'glavnega' vsake toliko - to je super. Ampak s&m? Ne hvala...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Zanimivi odgovori. Ženskam je okoli 40% je všeč, okoli 40% ne, in okoli 20% neodločenih.
Da razkrijem, kakšna je bila struktura odgovorov na tistem drugem forumu. Tam se je ta scenarij dopadel okoli 85% ženskam. Moškim se je manj, ampak jim je tudi bil bolj všeč kakor pa ne.
Publika na tem drugem forumu so ameriški svingerji. Razvidno je, da so cosmo punce manj zainteresirane za grob seks, kakor svingerke. Vprašanje je, zakaj?
(a) Mogoče gre za razliko v starosti. Mogoče ženske sčasoma razvijete apetit za take fore, in so svingerke enostavno starejše (30-50) v primerjavi s tu (17-30)?
(b) Mogoče gre za razliko v karakterju. Mogoče ženske, ki imate apetit za takšen seks, dojemate seks bolj telesno, medtem ko ga tiste, ki vam to ni všeč, dojemate bolj romantično? Mogoče ženske, ki doživljajo seks telesno, laže postanejo svingerke, medtem ko se druge manj vidijo v tem.
(c) Mogoče gre za priučen okus. Mogoče svingerke ugotovijo, da jim tak seks paše, ker so izpostavljene različnim moškim, različnim prijemom, in včasih pač pride mimo kak tak zelo šarmanten in dominanten, ki jim obudi občutke, s katerimi se prej niso poistovetile.
Ta zadnja hipoteza se mi zdi še najmanj verjetna. Najbolj se mi zdita verjetni ali (a) ali pa (b).
Da razkrijem, kakšna je bila struktura odgovorov na tistem drugem forumu. Tam se je ta scenarij dopadel okoli 85% ženskam. Moškim se je manj, ampak jim je tudi bil bolj všeč kakor pa ne.
Publika na tem drugem forumu so ameriški svingerji. Razvidno je, da so cosmo punce manj zainteresirane za grob seks, kakor svingerke. Vprašanje je, zakaj?
(a) Mogoče gre za razliko v starosti. Mogoče ženske sčasoma razvijete apetit za take fore, in so svingerke enostavno starejše (30-50) v primerjavi s tu (17-30)?
(b) Mogoče gre za razliko v karakterju. Mogoče ženske, ki imate apetit za takšen seks, dojemate seks bolj telesno, medtem ko ga tiste, ki vam to ni všeč, dojemate bolj romantično? Mogoče ženske, ki doživljajo seks telesno, laže postanejo svingerke, medtem ko se druge manj vidijo v tem.
(c) Mogoče gre za priučen okus. Mogoče svingerke ugotovijo, da jim tak seks paše, ker so izpostavljene različnim moškim, različnim prijemom, in včasih pač pride mimo kak tak zelo šarmanten in dominanten, ki jim obudi občutke, s katerimi se prej niso poistovetile.
Ta zadnja hipoteza se mi zdi še najmanj verjetna. Najbolj se mi zdita verjetni ali (a) ali pa (b).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov