Dolžina,širina ali tehnika?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tkole je, če je penis (pre)dolg ali (pre)debel, potem ni možno sexat v vseh možnih položajih in lahko prakticiraš samo določene. Tudi obratno je problem; če je (pre)kratek ali (pre)tanek v določenih pozah ni učinka, ker ga enostavno ne čutiš.. Tako, kot je nekdo že napisal, ta merila se pri vsaki posameznici razlikujejo. Fino je, če 'naletiš' na takega, ki te zadovoljuje pri katerikoli pozi.
In meni je tehnika pomembna. Ker neko nepretrgano nabijanje mi recimo sploh ni všeč. Če zamenjava pozo samo 1x, že vem, da z mojim orgazmom ne bo nič. Tehnika zame vključuje predigro (kjer se oba potrudiva drug pri drugem), menjanje poz, način prodiranja vame ter ostale popestritve (stokanje, šeškanje, kakšna besedica ali dve ipd..). To je pri meni zagotovilo za vrhunce..
In meni je tehnika pomembna. Ker neko nepretrgano nabijanje mi recimo sploh ni všeč. Če zamenjava pozo samo 1x, že vem, da z mojim orgazmom ne bo nič. Tehnika zame vključuje predigro (kjer se oba potrudiva drug pri drugem), menjanje poz, način prodiranja vame ter ostale popestritve (stokanje, šeškanje, kakšna besedica ali dve ipd..). To je pri meni zagotovilo za vrhunce..

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- zrela in vroča
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2008
Živjo,
skratka glede na moja leta in izkušnje (sicer zato ne potrebuješ več deset moških s katerimi si deliš rjuhe) bi vam rada povedala, da ni pomembna ne dolžina, ne širina in ne tehnika. Za take stvari obstajajo pripomočki. Seks je v glavi, možgani so največji libido in če jih dobro vzpodbujamo s predigrami orodje ni več problem.
skratka glede na moja leta in izkušnje (sicer zato ne potrebuješ več deset moških s katerimi si deliš rjuhe) bi vam rada povedala, da ni pomembna ne dolžina, ne širina in ne tehnika. Za take stvari obstajajo pripomočki. Seks je v glavi, možgani so največji libido in če jih dobro vzpodbujamo s predigrami orodje ni več problem.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
madonca...saj možgani so neki libido ali kako ste že poimenovale in vse se dogaja v glavi...ampak me pa nobena ne bo prepričala da če ima en takega kot mezinec na moji roki da pa lahko konkretno opravi svoje delo
Seveda ni vse v dolžini, širini in tehniki...ampak ipak moraš imeti neko spodobno orodje ki mu tehnika ne škodi.
Kaj naj bi se smatralo pod tehniko je pa zelo relativno spet...če dam primerjavo lopata in zemlja(sem mestni fant, ne mi zameriti laičnega izražanja)...če ne znaš z lopato ali krampom po zemlji udrihati lahko tolčeš in ogromno energije izgubiš pa bo delo bolj jalovo opravljeno...in konec koncu nekaj znanja z rokovanjem ne škodi..v zemlji imaš lahko kamne ali pa kakšne podobne moteče stvari...recimo temu da je vsaka ženska nezorana in neobdelana zemlja ki jo mora moški preden se jo loti preštudirati in spoznati...ko pa spoznaš značilnosti pa je vsekakor lažje potem to zemljo obdelati
Če se boš lotil z lopatko in kangljico obdelovati zemljo ne bo učinka...tako kot en majhen picajzelček v vagini ne more doseči ne vem kakšnih učinkov...s povprečno lopato in krampom lahko pa delaš kar hočeš sčasoma...in izkušnje pri tem ne škodijo

Seveda ni vse v dolžini, širini in tehniki...ampak ipak moraš imeti neko spodobno orodje ki mu tehnika ne škodi.
Kaj naj bi se smatralo pod tehniko je pa zelo relativno spet...če dam primerjavo lopata in zemlja(sem mestni fant, ne mi zameriti laičnega izražanja)...če ne znaš z lopato ali krampom po zemlji udrihati lahko tolčeš in ogromno energije izgubiš pa bo delo bolj jalovo opravljeno...in konec koncu nekaj znanja z rokovanjem ne škodi..v zemlji imaš lahko kamne ali pa kakšne podobne moteče stvari...recimo temu da je vsaka ženska nezorana in neobdelana zemlja ki jo mora moški preden se jo loti preštudirati in spoznati...ko pa spoznaš značilnosti pa je vsekakor lažje potem to zemljo obdelati

Če se boš lotil z lopatko in kangljico obdelovati zemljo ne bo učinka...tako kot en majhen picajzelček v vagini ne more doseči ne vem kakšnih učinkov...s povprečno lopato in krampom lahko pa delaš kar hočeš sčasoma...in izkušnje pri tem ne škodijo

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
No...rad bi še dodal nekaj, da ne bom kakšnih očitkov dobil slučajno:
...da se da tudi z mezincem spraviti žensko do orgazma če se potrudiš...ampak ne gre spregledati dejstva da je mezinec bolj gibčen kakor penis...pa tudi z mezincem moraš imeti tehniko da ti to uspe...nisem še probal, pa tudi ne bi se želel z mezincem matrati da žensko spravim med oblake
...da se da tudi z mezincem spraviti žensko do orgazma če se potrudiš...ampak ne gre spregledati dejstva da je mezinec bolj gibčen kakor penis...pa tudi z mezincem moraš imeti tehniko da ti to uspe...nisem še probal, pa tudi ne bi se želel z mezincem matrati da žensko spravim med oblake

- zrela in vroča
- Sramežljivka
skratka ryu moram priznati, da si precej duhovit in mogoče bi bil res šok, če bi videla majhnega kot mezinček ampak takega še nisem spoznala.
v primeru, da ne pride takoj do seksa med partnerjema potem imaš čas, da se v glavi razvije sla po drugem in mislim, da vsak, ki je močno horny že ve spontano kam z rokami in z jezičkom...če je vsaj mogoče kdaj kaj na temo prebral oz. kak filmček s primerno vsebino za tiste nad 18. let pogledal. tako ali tako pa takoj vidiš, če moški brska po možganih in premišljuje kako te bo še zadovoljil, ampak to ni več tisto pravo in ubija libido.
se pa strinjam, da pri krampu in lopati rabiš malo več kilometrine, ki pa seveda tudi pri seksu ni odveč, ampak bolj v smislu, da si potem bolj sproščen. se strinjaš z mano?
v primeru, da ne pride takoj do seksa med partnerjema potem imaš čas, da se v glavi razvije sla po drugem in mislim, da vsak, ki je močno horny že ve spontano kam z rokami in z jezičkom...če je vsaj mogoče kdaj kaj na temo prebral oz. kak filmček s primerno vsebino za tiste nad 18. let pogledal. tako ali tako pa takoj vidiš, če moški brska po možganih in premišljuje kako te bo še zadovoljil, ampak to ni več tisto pravo in ubija libido.
se pa strinjam, da pri krampu in lopati rabiš malo več kilometrine, ki pa seveda tudi pri seksu ni odveč, ampak bolj v smislu, da si potem bolj sproščen. se strinjaš z mano?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
zrela in vroča napisal/-a:se pa strinjam, da pri krampu in lopati rabiš malo več kilometrine, ki pa seveda tudi pri seksu ni odveč, ampak bolj v smislu, da si potem bolj sproščen. se strinjaš z mano?
Ja se ja...saj sem se tudi prej...nisem zanikal tvojega prispevka...samo dodal sem par stvari poleg

- zrela in vroča
- Sramežljivka
jaz pa sem te razumela kot nestrinjanje z mano, pri velikosti in tehniki.
za tiste pa, ki imate majčkene kot mezinček bi predlagala, da žensko prej "z možgančki" (verbalno) močno razburite in jo potem presenetite z igračko, ki bo po pravilnih merah. če bo imela zavezane oči mogoče še bolje. in potem ko bo že tako ali tako navdušena se lahko pokesate nad svojo dolžino. po mojem vam nobena ne bo zamerila ampak vas bo še bolj vzljubila.
za tiste pa, ki imate majčkene kot mezinček bi predlagala, da žensko prej "z možgančki" (verbalno) močno razburite in jo potem presenetite z igračko, ki bo po pravilnih merah. če bo imela zavezane oči mogoče še bolje. in potem ko bo že tako ali tako navdušena se lahko pokesate nad svojo dolžino. po mojem vam nobena ne bo zamerila ampak vas bo še bolj vzljubila.
live and let live
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
tudi jaz se podpišem pod tole
(sem dolgo bla skup s tipom k je mel orodje res nad povprečjem, ampak je mel ožjega, tehnika pa tud bolj tko tko
ampak vedel me je dobro "psihično" zrajcat. No, ampak če smo pri fizičnem sexu, sedanji pa ima malo krajšega a debelejšega in mi to bolj paše, tudi tehnika je boljša, ampak ok, to se da pri vsakem izboljšat
Me pa ne rajca tolk "psihično", če razumete, kaj hočem povedta s tem psihično)
v glavnem, rajši malo krajši a širši

(sem dolgo bla skup s tipom k je mel orodje res nad povprečjem, ampak je mel ožjega, tehnika pa tud bolj tko tko

v glavnem, rajši malo krajši a širši

-
ryu10kyu - Cosmofrik
Jaz pa poznam modela ki ima orjaškega tiča...debelega in dolgega pa vse ženske jokajo ko jih v roke dobi...kolega je rekel da so jokale in se drle ko si jih je vzel(bila sta namreč cimra)...je s koroške in dosti grob po naravi...zna žensko zagrabiti in žgati brez občutka...njegovi ženski se je seks zagabil in sploh ne želi seksati z njim več....ampak od njega stran pa ne gre. On se pa goni okoli in nabija tiča v druge vagine...dečko ima ogromen libido.
Človek se je rodil z bagrom med nogami ampak ne zna nežnih njivic obdelovati in jo razrije do konca
Dvomim da ženske uživajo z njim,...če pa že so pa redke...in ničkolikokrat je povedal da ne more celega noter dati in da ga to ful moti in da želi eno tako spoznati.
Je pa desc res velik skoraj dva metra pa tudi konstitucijsko ga je mnogo skupaj. V Avstrijo hodi žagati drevesa in ful denarja zasluži...drevesa padajo pod težo njegovih rok in žage.
Torej tista ki si želi takega orjaka dobiti v tamalo naj se javi...ampak naj mi ne joka potem da ne more hoditi celi teden in da ji je vse kosti premaknil
Človek se je rodil z bagrom med nogami ampak ne zna nežnih njivic obdelovati in jo razrije do konca

Dvomim da ženske uživajo z njim,...če pa že so pa redke...in ničkolikokrat je povedal da ne more celega noter dati in da ga to ful moti in da želi eno tako spoznati.
Je pa desc res velik skoraj dva metra pa tudi konstitucijsko ga je mnogo skupaj. V Avstrijo hodi žagati drevesa in ful denarja zasluži...drevesa padajo pod težo njegovih rok in žage.
Torej tista ki si želi takega orjaka dobiti v tamalo naj se javi...ampak naj mi ne joka potem da ne more hoditi celi teden in da ji je vse kosti premaknil

-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
zrela in vroča napisal/-a:za tiste pa, ki imate majčkene kot mezinček bi predlagala, da žensko prej "z možgančki" (verbalno) močno razburite in jo potem presenetite z igračko, ki bo po pravilnih merah. če bo imela zavezane oči mogoče še bolje. in potem ko bo že tako ali tako navdušena se lahko pokesate nad svojo dolžino. po mojem vam nobena ne bo zamerila ampak vas bo še bolj vzljubila.
oprosti, ampak vedno pa tudi ne moreš s pripomočkom seksat. osebno ne bi vriskala od navdušenja nad kratkim in tankim, ker pravega tiča noben pripomoček in prst ne more zamenjat. (pa še tko fejst s telesom prepleten ne moreš bit.)
kar se mene tiče, je važno vse, je pa ta razpon mnogo širši, kot se morda večina moških boji (marsikaj je še tolerantno, al kako naj se izrazim).
pa seveda je res tudi to, kar je napisala zvončica.
...just breathe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov