dokaz,da me vara
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
draganaK napisal/-a:haaaaaaaaaaa? mimooooooooo! še imena ne veš,kaj šele iz kod sem.hahahahaha
smešno ja.
mimogrede- VSI vejo, da te tip vara. VSI. a ti naštejem raje par imen deklet s katerimi se je dal dol? z roku enega leta. še tista, ki misliš da je ni pofukal ker ti je "saj veš kdo" rekel, da ni res, še tista se je dala dol z njim.
no, zdaj vem zakaj ga ne pustiš (to sem se namreč res spraševala že en čas nazaj). zato, ker dejansko res misliš da te ljubi. vic dneva.
o ja, "znam te ja"! ti si preveč tupa, da bi ne bila točna ta baba. v bistvu še za tega frenda vem kdo je.
ej kako lahko spiš v soboto, če veš da se love of your life daje dol s ful dobrimi mačkami? (ne pozabi, vem kako zgledajo)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
manjica odgovor na to že imamo. brez skrbi.
in vse imamo tvoj fb. tudi to, kako ti je ime vemo. in kako se pišeš. in da imaš čustvene probleme. in da si zanič v postelji in zato tip hodi k drugim. pravzaprav vemo vse o tebi.
in vse imamo tvoj fb. tudi to, kako ti je ime vemo. in kako se pišeš. in da imaš čustvene probleme. in da si zanič v postelji in zato tip hodi k drugim. pravzaprav vemo vse o tebi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov