dokaz,da me vara

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Jul. 2011 15:55

A to je zate ljubezen, da te tip redno in niti ne na skrivaj vara?
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 08. Jul. 2011 15:58

ne, pravim ti samo, da če me nebi mel rad, nebi bil z mano sam zaradi navezanosti
Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble. » 08. Jul. 2011 16:00

če bi te imel rad, te ne bi varal.
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 08. Jul. 2011 16:07

No, s predpostavko, da je to vse res. Te ljubi & te ima rad. Ja, in? Kaj zdej? That makes it all ok? Tak lajf želiš imet?
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 08. Jul. 2011 16:09

Dejte moderatorji temo zaklenit, ker za telem se skriva Manica! Js sm te takoj poratala po tem tvojem načinu pisanja in :OOO smeških in teh bedarijah, da se tip piše z eno že več časa in da še nista in da bla bla.. sta se na pošti spoznala, pa tastari tm delajo pa....

Dej modelka, kva je s tabo narobe?? Že lani si odprla tako temo, + še sto drugih na isti način: tip vara in si dopisuje z drugimi, ti pa kao ne veš kaj bi.. ja halo, dej a res nimaš boljšga dela?

ne se preveč zajebavat s takimi, ker se ti hitro lahko naredi to kar pišeš... pa upam, da če se ti bo, da ne boš tolk neumna in se tolažila s tem, češ, da ker te ne pusti in ker gre s tabo na morje (uuuuu) te pa ima rad- hahahahahah!! Ja ful jaka ljuvab je tole.

:?

Še enoa zgodbica od naše drage Manice
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=28557
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 08. Jul. 2011 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Jul. 2011 16:09

draganaK napisal/-a:ne, pravim ti samo, da če me nebi mel rad, nebi bil z mano sam zaradi navezanosti

Ok, te ima pa rad. Torej tebi v bistvu to, da te vara, nič ne spremeni? Zakaj si šla potem sploh vohunit za njim?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Jul. 2011 16:22

BTW, a tole nobenmu ni čudno?
(poleg vsega ostalega, kajpak in da bejba ni čist "gladka", če je vse res al pa ne)
draganaK napisal/-a: naredila sem si lažni fb profil,dala sliko ene punce in dodala od tipa najbolšega kolega med frende. pod zs sm mu poslala, da sm ga kao vidla v enem lokalu s enim kolegom in ga opisala, da je vedel da se gre za mojega
Kar ena bejba doda tipa(kolega), torej ve za njegovo ime - od kje? - in v nulo opiše tipa(varalico)..tale kolega pa kar tako, za hec, razlaga o svojem prijatelju neznanki....tole si mogla pa fejst bejbo si dat za slikco. :D

Sicer pa, Shivers* ima point, semizdi - tole s pošto mi je sumljivo. :lach:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 08. Jul. 2011 16:54

:stupid: svašta...
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 08. Jul. 2011 16:59

Ej, purple, na podobno foro sem jaz mojga bivšga dobila. Chatala z njim na FB pod izmišljenim imenom. :) Oh my.. je imel velik za povedat, kakšno zvezo ima in česa vse mu fali. Pa ni rabil 10 minutk, ko je že vabil na kavo in nonšalantno navrgel, kako je samo še vprašanje časa, kdaj bo z zvezo zaključil. :lol: No, še isti dan ko je prišel po mene v službo sva bila v tisti 10 minutni vožnji do doma vse zmenjena. He didn't know what hit him. Samo zaključila sem zadevo, da to ni več to in želim prekint zvezo. Nikoli pa nisem razložila kako sem prišla do tega sklepa tako na hitro. Če si tolk P***a pa nimaš jajc rečt, da ti ni več za bit skupi.. ja ne vem no, iz jebene navade pač ne bom furala neko kvazi-zvezo.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Jul. 2011 22:22

ma ta zgodba ni resnična. Očitno je tej ženski močno dolgčas! Razen če res obstaja nekdo, ki je tako neumen :eek:

če pa je zgodba resnična ta p***a tipa že ne bo pustila tko da škoda vašega časa.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 08. Jul. 2011 22:53

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Jul. 2011 9:10

oja, obstajajo take ženske, ki si delajo lažne profile,... to sploh ni tako neverjetna zgodba. čeprav jaz itak ne štekam kaj je fora, da ženska misli, da je moški nor nanjo ker gre z njo na morje. ok, magari.

so pa valda tudi moški, ki so pametni in si nabavijo še eno sim kartico. za vse ljubice. in da imajo tudi sami lažni profil, če se že grejo varanja. ampak ne, zakaj? če lahko kar tako izveš vse od prijatelja. pol se jaz vprašam kakšen kreten je ta tip. kako zelo mu mora biti vseeno kdo izve da se goni okrog. zakaj? ker ve, da ga p***a vseeno ne bo pustila. bo pa on njo ko se mu bo zahotelo.

ja, jaz poznam ta par. absolutlich. pa ti dragana, nimaš ene prave prijateljice aneda? se nič ne čudim.

ti si fajn punca. takšno si marsikdo želi. glupo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 09. Jul. 2011 10:40

no, potem pa povej, iz kod sem??
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Jul. 2011 10:57

^^ ampak ti pa si glupa u pizdo mater!
Tebi ni pomoči!

Sploh ne razumem, kako ti lahko v zvezi zadošča, da je on navezan nate in da gre s tabo in tvojimi strši na morje...rad te pa očitno nima.
Važno da gre on s tabo na morje...

In če si tako zelo prepičana, da on tebe ne bo pustil, ker si mu ti oprostila vse njegove skoke čez plot, in ti tudi njega ne boš pustila, ker si nanj navezana (in boš mela vsaj s kom na morje it :D).....bosta po tej tvoji logiki večno skupaj :D
In met otroke s takim tipom....ni lepšega :D Dej mal naprej razmišljaj...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Jul. 2011 11:50

draganaK napisal/-a:no, potem pa povej, iz kod sem??

Makole? :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov