dokaz,da me vara
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
majkemi jaz to dragano poznam. (al pa če je več takih opic)
prtegnjena ženska.
ta boy sexa z... hmmm. kar lepo cifro žensk. vedno je in vedno bo. njo ima kot okras. mi je sam povedal. tudi marsikdaj slišim "ma boli ne k***c za njo". ok. fine. jaz itak nimam z njo nič. on je pa faca in kolega. kje ga pa namaka me pa pač boli.
prtegnjena ženska.
ta boy sexa z... hmmm. kar lepo cifro žensk. vedno je in vedno bo. njo ima kot okras. mi je sam povedal. tudi marsikdaj slišim "ma boli ne k***c za njo". ok. fine. jaz itak nimam z njo nič. on je pa faca in kolega. kje ga pa namaka me pa pač boli.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
ja težko verjamem, da dve različni osebi tak čoravo pišeta in da bi 20 letnica tak pisala... ampak ok, ti se kr smej, še vedno si ti tista, ki jo fant vara, mene ne
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mja, ti tudi praviš, da ne moreš dobit STD, ker si na tabletkah, tako da to, kaj bi ti rekla, ni ravno relevantno.
On ni zaljubljen vate, navezan je nate, to je vse. Če bi bil zaljubljen vate, te ne bi varal, ker je zaljubljenost zelo intenzivno čustveno stanje fokusiranosti na eno osebo, takrat ne gledaš naokrog, s kom bi še lahko seksal.
On ni zaljubljen vate, navezan je nate, to je vse. Če bi bil zaljubljen vate, te ne bi varal, ker je zaljubljenost zelo intenzivno čustveno stanje fokusiranosti na eno osebo, takrat ne gledaš naokrog, s kom bi še lahko seksal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov