dokaz,da me vara
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
marypa napisal/-a:zakaj se take teme ne zaklepajo, so že kar nadrealistične.
Ja sej, jaz tudi to pravim - mislim, da bi se morala zaklenit že pet strani nazaj, ko je avtorica priznala, da se skriva tudi po nickom manjica in napisala:
manjica napisal/-a:haha....in ti misliš, da je lak od tega res. nikol ne boste izvedele, kaj je bil moj namen, da sem pisla take "psihopatske" odgovore.
Tko da mislim, da je folk, ki ji pol še naprej neki svetuje in se ukvarja s tem njenim napletanjem, enako nor kot sama avtorica
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Agreed.dot napisal/-a: Tko da mislim, da je folk, ki ji pol še naprej neki svetuje in se ukvarja s tem njenim napletanjem, enako nor kot sama avtorica
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Temptress napisal/-a::D Sicer je napeljevanje oz. asistiranje pri samomoru kaznivo dejanje.. ampak v tem primeru bi zamižala in obrnila glavo stran.
Za bruhat res. Imam več spoštovanje do avtorice, čeprav je neumna in ima tono težav sama s sabo, kot pa do ljudi s takimi komentarji,ki ste kao superiorni, v bistvu pa samo kažete svojo komplekse.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Če bi se ona želela obesit in bi ji to preprečil oče, sigurno zatem ne bi prišla tega razlagat na forum, ampak bi bila na psihiatriji.
Glede na to, da bi bil pa tale samomor glih tolk resničen, kot vso sranje, ki ga je tule gor napisala, potem ga pa le naj izvede, bo vsaj mir dala.
Glede na to, da bi bil pa tale samomor glih tolk resničen, kot vso sranje, ki ga je tule gor napisala, potem ga pa le naj izvede, bo vsaj mir dala.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
nanamiša napisal/-a:v vsako malo pizdarijo se moderatorji vpiknejo a tle ni nikogar...
Nikogar..pozabljate, da ima vsaka svoj sklop za moderirat. Morda UG84 ni opazila teme, druge pa ničesar ne moremo tukaj. Vedno greste pisarit v temo "moderatorji...." zdaj pa ne, ker vam je pač pasala tema, dokler ni šla v ekstrem..
It was forever..but it didnt last long..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
dobro, mogoče sem pretiravala.. Ampak mi je bilo že mal čudno kako dolgo obstaja ta tema, ko pa je samo sranje zlagano not. In zdej še zanimiva ni več.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
iiiiinnnnn...zaklepam.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]