dokaz,da me vara
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 179 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
draganaK napisal/-a:ne, ne bi rekla. če bi mu blo drugje tako všeč oziroma če bi mu bila tudi punca všeč, bi potem zagotovo poskusil z njo,da bi bila apr. ampak očitno je z mano srečen in zadovoljen.
Ne, on je s tabo, ker se zaveda, da bo s težavo najdel punco, ki bo tako neumna kura kot si ti in ki mu bo vse oprostila.
Evo, zato je s tabo. Tiste ima za sproti, saj se zaveda da ga za resno zvezo ne bi hotele imet (kera pa hoče imet tipa, ki vara z njo, čez 1 let bo pa njo varal z drugo?).
Mislim pa da je celotna zgodba izmišljena, ker ima naša Iza/Dragana al kaj si že preveč časa...
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz ji tudi hočem dopovedat, naj ga pusti, in zadiha s polnimi pluči. Ne pa "mirno" prenašat njegovih skokov čez plot.
Avtorica: kot da pričakuješ, da bosta pa zdaj večno skupaj in ne bosta šla nikoli narazen. Ok, fine with me; najlepša leta boš zagonila v neumi vezi, kjer ni zaupanja, spoštovanja in zvestobe. Ampak le izkoriščanje in navezanost. Nobene ljubezni velike. Potem se bosta poročila in imela otroke...kljub temu, da ti bo vmes že 3x prišlo, da bi ga poslala nekam in ga pustila, ga ne boš zavoljo otrok.
In potem tako naprej....vse dokler otroci ne bodo odrasli in šli po svoje...potem bosta pa spet ostala sama vidva....v nikakršni vezi. On pa po možnosti še s 5 nezakonskimi otroci različnih mater, ki jim bo moral plačevati preživnino. Good!
Avtorica: kot da pričakuješ, da bosta pa zdaj večno skupaj in ne bosta šla nikoli narazen. Ok, fine with me; najlepša leta boš zagonila v neumi vezi, kjer ni zaupanja, spoštovanja in zvestobe. Ampak le izkoriščanje in navezanost. Nobene ljubezni velike. Potem se bosta poročila in imela otroke...kljub temu, da ti bo vmes že 3x prišlo, da bi ga poslala nekam in ga pustila, ga ne boš zavoljo otrok.
In potem tako naprej....vse dokler otroci ne bodo odrasli in šli po svoje...potem bosta pa spet ostala sama vidva....v nikakršni vezi. On pa po možnosti še s 5 nezakonskimi otroci različnih mater, ki jim bo moral plačevati preživnino. Good!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Če nima prijateljic, s kom te naj gre ven. Brezveze skušat dopovedat nekaj saj je njen lajf naj ga fura kak hoče. Ne razumem pa zakaj je temo odprla, če problema ne misli rešit in bo kar pustila, da ta njen poriva vse okoli, bljak. Upam sam, da ne boš prišla jokat čez čas, da si je našel zamenjavo za tebe ko mu bo enkrat ena tolk glavo zmešala kot si mu jo ti očitno pred 5 leti.
Yada, yada, yada...
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
punce, zakaj tej dragani/manjici/psihično moteni/zdolgočaseni punci sploh odogovarjate na poste, če vidite, da se pride na forum norce delat iz "zdravih" uporabnic
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Men tudi ni jasno še zadnjič se je tukaj režala, da zanalašč take 'psihopatske' odgovore piše, ko so jo razkrinkali, da ima več nickov in da kr neki naklada brezveze... in zdej se ta njena bedna igrica nadaljuje, ker jo folk še vedno resno jemlje Očitno rabi pozornost in uspeva ji
- draganaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2011
no,s te srečne. tip me je zapustil zarad ene, (tista, s katero si od lanskega poletja piše,preko 2.000 mesičev,a še kljub temu nista skupaj spala). ker sta kao oba zaljubljena. pa še njegovi starši so jo že spoznali takoj na začetku ko sta se spoznala. ((( sem se misla obesiti, ampak mi je oče preprečil. ne morem več živeeet ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
sem misla, da vozla nisi znala narest
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^^hahahah
Pa da nisem ravno tega napisala tri poste nazaj.
Ah, daj no daj punca nisi prva in ne zadnja. Boš že preživela. Sam ne bodi več tolk neumna. Idi ven žurat, živi za sebe in ne za druge.
Pa da nisem ravno tega napisala tri poste nazaj.
Ah, daj no daj punca nisi prva in ne zadnja. Boš že preživela. Sam ne bodi več tolk neumna. Idi ven žurat, živi za sebe in ne za druge.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 12. Jul. 2011 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
fajn, vsej ne boš več težila po forumu, upam, da boš čimprej sama doma
Prvi neprebran prispevek • 179 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani