dokaz,da me vara

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 12. Jul. 2011 12:18

draganaK napisal/-a:ne, ne bi rekla. če bi mu blo drugje tako všeč oziroma če bi mu bila tudi punca všeč, bi potem zagotovo poskusil z njo,da bi bila apr. ampak očitno je z mano srečen in zadovoljen.

Ne, on je s tabo, ker se zaveda, da bo s težavo najdel punco, ki bo tako neumna kura kot si ti in ki mu bo vse oprostila.
Evo, zato je s tabo. Tiste ima za sproti, saj se zaveda da ga za resno zvezo ne bi hotele imet (kera pa hoče imet tipa, ki vara z njo, čez 1 let bo pa njo varal z drugo?).

Mislim pa da je celotna zgodba izmišljena, ker ima naša Iza/Dragana al kaj si že preveč časa...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 12. Jul. 2011 12:19

Jaz ji tudi hočem dopovedat, naj ga pusti, in zadiha s polnimi pluči. Ne pa "mirno" prenašat njegovih skokov čez plot.

Avtorica: kot da pričakuješ, da bosta pa zdaj večno skupaj in ne bosta šla nikoli narazen. Ok, fine with me; najlepša leta boš zagonila v neumi vezi, kjer ni zaupanja, spoštovanja in zvestobe. Ampak le izkoriščanje in navezanost. Nobene ljubezni velike. Potem se bosta poročila in imela otroke...kljub temu, da ti bo vmes že 3x prišlo, da bi ga poslala nekam in ga pustila, ga ne boš zavoljo otrok.
In potem tako naprej....vse dokler otroci ne bodo odrasli in šli po svoje...potem bosta pa spet ostala sama vidva....v nikakršni vezi. On pa po možnosti še s 5 nezakonskimi otroci različnih mater, ki jim bo moral plačevati preživnino. Good! :D
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 12. Jul. 2011 12:54

morda pa se je do zdaj znorel, in me ne bo več prevaral. vem da je malo čudno, da je vse vikende zunaj s kolegi in ga pije, medtem ko sem jas pač vse vikende doma. Ampak imam ga rada.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 12. Jul. 2011 12:57

zakaj pa še ti ne greš vn s prijateljicami?
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 12. Jul. 2011 13:01

imam bolj stroge starše, se pač bojijo zame. ne hodim jas večer ven. sem raje doma.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 12. Jul. 2011 13:10

A to jih pa nič ne skrbi, da te tale tipson vara? Pa da lahko lih kadarkoli zanosiš? (aja no....čeprav glede na to, da se on goni okoli, vidva verjetno sploh sexata ne :D)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 12. Jul. 2011 13:12

Če nima prijateljic, s kom te naj gre ven. Brezveze skušat dopovedat nekaj saj je njen lajf naj ga fura kak hoče. Ne razumem pa zakaj je temo odprla, če problema ne misli rešit in bo kar pustila, da ta njen poriva vse okoli, bljak. Upam sam, da ne boš prišla jokat čez čas, da si je našel zamenjavo za tebe ko mu bo enkrat ena tolk glavo zmešala kot si mu jo ti očitno pred 5 leti.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 12. Jul. 2011 15:26

punce, zakaj tej dragani/manjici/psihično moteni/zdolgočaseni punci sploh odogovarjate na poste, če vidite, da se pride na forum norce delat iz "zdravih" uporabnic :?: :?: :?:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 12. Jul. 2011 16:12

^^ Men tudi ni jasno :D še zadnjič se je tukaj režala, da zanalašč take 'psihopatske' odgovore piše, ko so jo razkrinkali, da ima več nickov in da kr neki naklada brezveze... in zdej se ta njena bedna igrica nadaljuje, ker jo folk še vedno resno jemlje :wtf: :gruebel: Očitno rabi pozornost in uspeva ji :)
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 12. Jul. 2011 17:37

no,s te srečne. tip me je zapustil zarad ene, (tista, s katero si od lanskega poletja piše,preko 2.000 mesičev,a še kljub temu nista skupaj spala). ker sta kao oba zaljubljena. pa še njegovi starši so jo že spoznali takoj na začetku ko sta se spoznala. :(((( sem se misla obesiti, ampak mi je oče preprečil. ne morem več živeeet :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Jul. 2011 17:41

sem misla, da vozla nisi znala narest :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 12. Jul. 2011 17:45

^^^hahahah :D

Pa da nisem ravno tega napisala tri poste nazaj.
Ah, daj no daj punca nisi prva in ne zadnja. Boš že preživela. Sam ne bodi več tolk neumna. Idi ven žurat, živi za sebe in ne za druge.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 12. Jul. 2011 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a draganaK » 12. Jul. 2011 17:46

ko bom sma doma, bom takoj izkoristila možnost. tega ne morem preživete. on je bil moje življenje, ne morem in ne znam brez njega.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Jul. 2011 17:47

fajn, vsej ne boš več težila po forumu, upam, da boš čimprej sama doma
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 12. Jul. 2011 17:48

sirova štručka napisal/-a:sem misla, da vozla nisi znala narest :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnjič spremenil Tezej, dne 12. Jul. 2011 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]