dokaz,da me vara
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 179 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Pa js sem tvoje katastrofalno pisanje že brala, ampak si takrat imela drug nick in ti nisi stara 20 let in naj me koklja brcne, če se motim
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
najstnica napisal/-a: Pa kako butasto se mi zdi, ko nikoli nobena ne podpira brskanja itd. Moraš se ja z moškim pogovorit, moški še na smrtni postelji ne prizna, kam vse je tiča namoču. Tako, da je moj nasvet ko dvomiš - preveri.
Majn veš, majn boli.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
^^ ja, to je pa kao super ane
in potem leta in leta (če ne celo življenje) preživiš z varalico...vsaka stvar slej kot prej pride na plano! Ampak večina si še po tem ko vejo zatiskajo oči...tako kot tale bejba, ki ve, da jo tip vara in ga ne pusti!
in potem leta in leta (če ne celo življenje) preživiš z varalico...vsaka stvar slej kot prej pride na plano! Ampak večina si še po tem ko vejo zatiskajo oči...tako kot tale bejba, ki ve, da jo tip vara in ga ne pusti!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
v-e-s-n-a napisal/-a:in potem leta in leta (če ne celo življenje) preživiš z varalico...vsaka stvar slej kot prej pride na plano! Ampak večina si še po tem ko vejo zatiskajo oči...tako kot tale bejba, ki ve, da jo tip vara in ga ne pusti!
Saj zato se pa meni to vohunjenje zdi tako retardirano. Ženska je cel Columbo, na tekočem je z njegovo mobitel korespondenco za par mesecev nazaj, ustvarila si je lažni profil, navezala stik z njegovim kolegom,... zdaj, ko ima res trdne dokaze za varanje, ga pa ne more pustit, ker ga ima tako rada.
Wtf, v takem primeru bi bilo res bolje ne vedet, pa se lahko vsaj slepiš, da ti je zvest, kot pa da vsak vikend točno veš, da te bo varal, ker je med vikendi pač "samski".
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
Boga revica...tolk ga ma rada, da mu bo še varanje odpustila.
Ma boli me k***c res....če je ženska tolk neumna, pa če lahko prenaša in sexa s tipom, kljub temu, da ve da se je še 5 ur nazaj namakal v drugi.....pa naj bo z njim. kaj ji naj jst zdej....roke zvijam?
Itak si sama kriva....da bi ga pa mogla davno nazaj pustit, boš pa itak prepozno ugotovila: ko bo on tebe pustil! In ušel s punco, s katero si že eno leto dopisuje, pa mu še ni dala....ko mu pa bo...juhuhu...bo pa veselo v (njegovi) hiši (njemu z njo)
Ma boli me k***c res....če je ženska tolk neumna, pa če lahko prenaša in sexa s tipom, kljub temu, da ve da se je še 5 ur nazaj namakal v drugi.....pa naj bo z njim. kaj ji naj jst zdej....roke zvijam?
Itak si sama kriva....da bi ga pa mogla davno nazaj pustit, boš pa itak prepozno ugotovila: ko bo on tebe pustil! In ušel s punco, s katero si že eno leto dopisuje, pa mu še ni dala....ko mu pa bo...juhuhu...bo pa veselo v (njegovi) hiši (njemu z njo)
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 08. Jul. 2011 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- draganaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2011
heehe. bodi brez skrbi, da me ne bo nikdar pustil. sem se odločila,da mu odpustim. pač je šlo za potrebo, ne čuti pa do neobene nič. morda ga samo privlačijo ali kaj. zakaj pa je tako nemogoče ostati za vedno skupaj, če sma že od 16.leta naprej. v tem času sma se navadla en na drugega.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
^^ kako si pa lahko tako zelo prepičana, da te ne bo nikoli pustil??
Misliš da če mu pa ti vse skoke čez plot oprostiš bo pa vse ql in nikoli ne bo čutu potrebe po tem da te zamenja?
On bo zdaj vse to le še izkoriščal...
Čez vikende te bo varal z drugimi...čez par let bo začel hodit še za vikende na morje z ljubicami in ga po več dni ne bo doma....ti ga boš pa čakala? Čeprav boš vedela, da ni šel na morje s prijatelji ampak z njo?
Ti mu boš pa prala, likala in kuhala. In mirno spala? Svaka ti čast!
Čez leta bo našu eno enako trapo kot si ti, le da bo lepša in boljša v postelji od tebe...in ti misliš, da te ne bo pustil? Bo bo...le zakaj te nebi zamenjal za boljšo? Varal bo pa še naprej...
Neumna si skratka, da ne vidiš 5 m pred sabo...
Misliš da če mu pa ti vse skoke čez plot oprostiš bo pa vse ql in nikoli ne bo čutu potrebe po tem da te zamenja?
On bo zdaj vse to le še izkoriščal...
Čez vikende te bo varal z drugimi...čez par let bo začel hodit še za vikende na morje z ljubicami in ga po več dni ne bo doma....ti ga boš pa čakala? Čeprav boš vedela, da ni šel na morje s prijatelji ampak z njo?
Ti mu boš pa prala, likala in kuhala. In mirno spala? Svaka ti čast!
Čez leta bo našu eno enako trapo kot si ti, le da bo lepša in boljša v postelji od tebe...in ti misliš, da te ne bo pustil? Bo bo...le zakaj te nebi zamenjal za boljšo? Varal bo pa še naprej...
Neumna si skratka, da ne vidiš 5 m pred sabo...
- draganaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2011
ajaaa? in ti misliš, da bo vedno tak, da bo varal.. imam kolegico, ki je njen tip prej tudi bil dolgo v vezi in jo varal, potem pa spoznal to mojo kolegico in sta sedaj skupaj, srečno poročena in imata otroka. mogoče sma res začela prehitro z resno zvezo.in se mora zdivjat, da bo potem resen.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
draganaK napisal/-a:kaj ni očitno,da me ima še rad, da je kljub vsemu še z mano???najbolj me zanima, zakaj je kljub vsemu še z mano??samo to. ker si razbijam glavo. zakaaj še hoče bit z mano????
On ima rad samo sebe, ne tebe!
S tabo je zarad rednega sexa in ne zato ker te ima rad.
Kolk me razp**** tako retardirane ženske, kot si ti, prvo sprašuješ kaj naredit in kot ti povemo ti delaš po svoje. Potem gleš vohunit za njim in ko ugotoviš da te vara, mu misliš odpustit. Kaj sploh potem bohuniš če je itak vseen ali te vara al ne?
Kolk si ti ena neumna ženska, dvomim da si stara 20 in tut meni se zdi da sem že nekje brala tvoje poste pod nekih drugim nikok (dada 15 ali kaj takega, ne da se mi zdej iskat). Obnašaš se kot najstnica.
Kar dovoli mu da ti po glavi s****, očitno si boljšega pri tej inteligenci ne zasližiš. Čez kako leto ti bo pa pošteno žal.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
draganaK napisal/-a:heehe. bodi brez skrbi, da me ne bo nikdar pustil. sem se odločila,da mu odpustim. pač je šlo za potrebo, ne čuti pa do neobene nič. morda ga samo privlačijo ali kaj. zakaj pa je tako nemogoče ostati za vedno skupaj, če sma že od 16.leta naprej. v tem času sma se navadla en na drugega.
a sta se pogovorila al kaj? joj dej ne nasedej več, mlada si, že tko si očitno preveč časa zabila z nekom, ki se za tvojim hrbtom okol goni, ne zapravljal še več časa zanj... boš videla da ti bo žal ko boš starejša. namesto da bi uživala brezskrbno mladost se boš živcirala in premišljevala, kje ga serje.
pa še to, odpustiš mu lahko, pozabila pa ne boš. tako boš vsak večer ko ne bo s tabo premišljevala kje je. skoz boš mela ljubosumne izpade, kar pomeni da se bosta veliko več kregala. srečne zveze, če je sploh bila kdaj srečna, je bilo konec ko si zvedela za njegovo hinavsko obnašanje, žal.
Our passion is our strength <3
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
draganaK napisal/-a:no, sam da gre on z mano skupaj na morje,tak kot vsako leto. no, skupaj z mojimi starši. če me ne bi hotel, nebi hotel na morje za en teden z mano.
in ja, verjetno mu bom odpustila
valda da gre na morje s tabo in tvojimi starši ko pa tvoji starši vse plačajo!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
za največjo človeško glupost, ki sem jo v zadnjem času slišala!
Sam da gre on s tabo na morje, res si faca da maš tipa.
Kok si ti boga, prav smiliš se mi, po drugi strani si tako naivna in neumna, da kar boli...
Ti nisi psihično OK, daj poišči si kako pomoč (boljše zdej, preden te tvoj lubi-bubi zj***), pa začni se malo bolj cenit, pa pust ga in pojdi sama na morje.
Sam da gre on s tabo na morje, res si faca da maš tipa.
Kok si ti boga, prav smiliš se mi, po drugi strani si tako naivna in neumna, da kar boli...
Ti nisi psihično OK, daj poišči si kako pomoč (boljše zdej, preden te tvoj lubi-bubi zj***), pa začni se malo bolj cenit, pa pust ga in pojdi sama na morje.
Prvi neprebran prispevek • 179 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]