Deviška kožica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Sj js sm tut prot temu, da se že pri 15ih letih ali manj že na polno sexa. Tut js sm prvič, ko sm bla dejansk še otrok in mi tega ni težko priznat. Pa čeprav sm mela v glav dost pošlihtan in sm mela (oz.ga še mam) resnega fanta. Noben mi ne bo reku, da pri 15ih, 16ih nisi več otrok. Loh maš še tako urejene razmere doma, si pripravlejn na vse, poznaš vso fiziologijo telesa, vendar ostajaš otrok.
*purple* nism hotla nč slabga al pa krkol, hotla sm sam poudart to smešno enoletno razliko. Kokr sm že rekla, vrjamem da si bila dost zrela, prav tako dopuščam možnost, da je kakšna 15letnica dovolj zrela, ampak če potegneš črto, smo (če štejem še sebe zravn) bile vse še otroci.
*purple* nism hotla nč slabga al pa krkol, hotla sm sam poudart to smešno enoletno razliko. Kokr sm že rekla, vrjamem da si bila dost zrela, prav tako dopuščam možnost, da je kakšna 15letnica dovolj zrela, ampak če potegneš črto, smo (če štejem še sebe zravn) bile vse še otroci.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mayflower* napisal/-a:No, da še jz dodam svoj piskrček
Nikjer ne piše, da je punca pri določeni staropsti zrela za seks, jz pravim, da naj punca seksa takrat ko je pač pripravljena in ve, da je zaščitena. Če poskrbi za zaščito potem lahko tud seksa.
In niti podrazno ne moremo vseh punc pri 15-ih metati v isti koš ...
to je res, se čist strinjam.Ampak vseeno se mi zdi, da je malo takih...
Freaky..tud jst ne islm nč slabga, sem pač samo povedala.Vem da je smešno, ampak nekak, če pogledamnazaj, sem bila dost pripravljena na vseskupaj...
Drgač pa itak, kakorkoli obrneš, smo bili, takrat vsi še otroci samo da smo eni vedeli kaj se podajamo, drugi so pa samo mislili, da vedo.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Se popolnoma strinjam z vama in za druge itak ne morem govorit, tko da lahk samo zase rečem, da se mi zdi, da sem bla takrat pač dost zrela ... in da se mi do zdej še nikol ni nardil, da bi seksala nezaščiteno. Pač pametno to počnem in mislem, da bi punce tud mogle, pa ne bi blo nobenih problemov
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa rečem samo to, da boste čez 10 let vse 15letnice čisto drugega mnenja
In čudno se mi zdi, da za vse kolegice veste kdaj so zgubile nedolžnost Jaz imam nekaj izredno dobrih kolegic s katerimi si zaupamo res vse, ampak o tem kdaj je katera izgubila nedolžnost se pa res nismo nikoli pogovarjale. A ni to čisto zasebna stvar?
In čudno se mi zdi, da za vse kolegice veste kdaj so zgubile nedolžnost Jaz imam nekaj izredno dobrih kolegic s katerimi si zaupamo res vse, ampak o tem kdaj je katera izgubila nedolžnost se pa res nismo nikoli pogovarjale. A ni to čisto zasebna stvar?
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Zasebna stvar? Med dvema res dobrima prijateljicama to ni zasebna stvar
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
*hox* napisal/-a:Mi smo se z enimi prijateljicami kar zmenile, da se takoj pokličemo in si povemo, ko se bo to zgodilo. :)
Vse, kar lahko dodam na zgornji citat je OMG.
Sicer pa bo res držalo 100 ljudi, 100 čudi.
Me smo bile 4 dobre prijateljice, ki smo se res ves čas družile, hodile ven ipd., ampak o tem, kdaj je katera izgubila nedolžnost ali pa kako, se pa res nismo obveščale. Meni je to tudi preveč zasebno.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
metuljčica* napisal/-a:Me smo bile 4 dobre prijateljice, ki smo se res ves čas družile, hodile ven ipd., ampak o tem, kdaj je katera izgubila nedolžnost ali pa kako, se pa res nismo obveščale. Meni je to tudi preveč zasebno.
Hm, res prvič slišim da si prijateljice ne bi povedale čist nič o intimnih stvareh. Vam je ta tema bila tabu? Meni se namreč ne zdi nič takega govoriti o spolnosti, primerjati izkušnje itd.. Saj (tudi) zato pa so prijateljice, komu lahko poveš če ne njim.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
metuljčica* - Cosmofrik
Ni šlo za tabu. Povedale smo si kakšne otročje stvari, če s fantom nismo bile resne. V nasprotnem primeru pa si podrobnosti res nismo razlagale. Tako kot tudi zdaj ne, ko imamo vse resne fante.
Se mi zdi to najina zasebnost in nefer do njega, da bi jaz zdaj ob kavi s prijateljicami debatirala, kakšen je v postelji.
Se mi zdi to najina zasebnost in nefer do njega, da bi jaz zdaj ob kavi s prijateljicami debatirala, kakšen je v postelji.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no ja, sej verjetno to ni mišljeno da ena drugi razlagajo kakšnega ima in kako počneta vse te stvari.Ampak če za izgubo nedolžnosti oziroma prvi sex ever, poveš kolegicam (tistim med boljšimi), potem jst ne vidim nobene panike.Jst sm tud povedala, ker sem jim zaupala in je bil zame to veeelik podvig.Kot tudi za prvo Menstruacijo.In obakrat smo nazdravle.Pri M za prvi vhod v ženskost, pri sexu za drugi in pri otroku smo rekle da se ga pa zapijemo do amena, ker potem bomo prave ženske Seveda tega ne bo, ker se razumemo zdaj, bolj nič, kot kej
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
nwem moja ful dobra frendica je nasledn dan pršla k men in mi use povedala...za vas nevem sam mi si res delimo vse stvari še tok intimne
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
g00fy_qa napisal/-a:^^ Seveda, prijateljice si to povedo. Še celo podrobno poročajo.
No, me nismo o podrobnostih, sam povedale pa smo si.
metuljčica* napisal/-a:Se mi zdi to najina zasebnost in nefer do njega, da bi jaz zdaj ob kavi s prijateljicami debatirala, kakšen je v postelji.
Saj ne rabiš govorit kakšen je on, js se tut ne spuščam v podrobnosti, tut če me katera kaj vpraša. Sem jim pač že povedala, da o sexu ne mislim govorit ob svojih primerih.
Se mi pa res ne zdi nič tazga, če dobri prijateljici poveš za 1. sex. A misliš da tvoj fant svojim kolegom ni povedal?
-
metuljčica* - Cosmofrik
Ah, povedal najbrž je, ne verjamem pa, da je šel v podrobnosti, ker najina zveza pač ni javna.
Amy, če bi prej videle tale tvoj post v neki drugi temi, te najbrž ne bi tako napadle:
Amy, če bi prej videle tale tvoj post v neki drugi temi, te najbrž ne bi tako napadle:
...Jaz še je nisem zgubila...Pa sem ponosna, da sem nedolžna...Morem pa priznati, da si želim sexati s mojim fantom...Samo hočema spontano...Zato puščama času čas...
- MonaLisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
To ti misliš da ne!Jaz sem menstruacijo dobla na koncu 4.razreda a ne...in se mi je ciuklus tako lepo uredil že po 3 letah da sam gledaš...Skos sem vedla, kdaj bom dobila...Zdaj 5 leto pa tak že vse blo ah in oh...pa ko sem začela kt jemat pa še je vse enkrat boljše, ker sem mela tak hude krče, da sem se jokala od bolečin...Zdaj odkar jemljem, pa teh krčev več nimam...Pa tudi glede sexanja- jaz ne mislim sexat zato, da bi se hvalila, ampak iz ljubezni...
Sicer pa se tak bvz prepirat s vami ''ko pa ste ve bile drugačne in ste seveda bolj pametne'' ...
Posledic ne čutiš zdej, lahko pa da jih boš kasneje, ko boš želela zanosit, ali pa kej drugega. Res da KT preprečujejo nekatere vrste raka, ga pa tudi povzročajo. Sploh če jih jemlješ tako dolgo.
Kar se pa tiče medicinskih razlogov za jemanje KT, se pa čist strinjam in nisem rekla da jih nebi smeli predpisovat. Verjetno je tvoja ginekologinja že vedela, kaj dela, ko ti jih je predpisala ob menstrualnih bolečinah. Mnogi pa pač ne razmišlajo in kar dajo. In pač to ni prav, pa če se strinjate alpa ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov