Deviška kožica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 155 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^^ Samo, če je zate real life TV.
/Konec OT z moje strani.
/Konec OT z moje strani.
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
hec pi*kumatr! Jz zdj se ful nesproščeno pogovarjam s frendicami o seksu, pač je to moja zasebna zadeva, še posebej pa se je bedno pogovarjat kr je večinoma " HIhihi HihihihIIHIiihihi" njihov odgovor tud če je kej resnga , pr 30h..bomo pa se vidl
-
Amy.<3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
...Zdaj en čas nisem bila gor...Pa sem vse lepo prebrala skozi...No v glavnem...Samo Picaboo bi rekla hvala,kr mi je vso srečo zaželela...
Am ja...Morem rečti, da me je ene par postov dobesedno užalilo(tako da bi se jaz vprašala kako kaj od nekaterih olika?) medtem ko druge pa res pazite na izražanje,kar spoštujem...
Pa ja...Ugotvila sem,da brezveze kaj sem sploh šla tu gor pisat, kr konec koncev je to itak moja stvar... Pač pa vseeno hvala za toliko različnih mnenj...
Am ja...Morem rečti, da me je ene par postov dobesedno užalilo(tako da bi se jaz vprašala kako kaj od nekaterih olika?) medtem ko druge pa res pazite na izražanje,kar spoštujem...
Pa ja...Ugotvila sem,da brezveze kaj sem sploh šla tu gor pisat, kr konec koncev je to itak moja stvar... Pač pa vseeno hvala za toliko različnih mnenj...
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
Amy.<3 napisal/-a:...Zdaj en čas nisem bila gor...Pa sem vse lepo prebrala skozi...No v glavnem...Samo Picaboo bi rekla hvala,kr mi je vso srečo zaželela...
Amy.<3 kot prvo, ni brezveze da si tuki pisala/spraševala, za to pa so forumi a ne?
kot drugo se mi pa zdi ti vse jemleš preveč osebno in razumeš, da te vsak komentar želi užaliti (tak občutek sem dobila). mislim da večina deklet in fantov na tem forumu noče nikogar užalit, mogoče včasih preresno vzameš njihove odgovore
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mju napisal/-a:Amy.<3 napisal/-a:...Zdaj en čas nisem bila gor...Pa sem vse lepo prebrala skozi...No v glavnem...Samo Picaboo bi rekla hvala,kr mi je vso srečo zaželela...
Amy.<3 kot prvo, ni brezveze da si tuki pisala/spraševala, za to pa so forumi a ne?
kot drugo se mi pa zdi ti vse jemleš preveč osebno in razumeš, da te vsak komentar želi užaliti (tak občutek sem dobila). mislim da večina deklet in fantov na tem forumu noče nikogar užalit, mogoče včasih preresno vzameš njihove odgovore
res je, preveč si h srcu jemlje.To je forum z veliko veliko uprabniki in vsak ima svoje mnenje.eni tako kot ti, drugi drugačno, tretji pa popolno nasprotje.Dokler ne začne kdo klet nad tabo ni nikjer žalitve
ne jemlji si tako osebno tega
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Mene pa sam neki zanima... Pač ko zgubiš junfer (nedolžnost) oz. ko ti tip predre deviško kožico in pač pri nekaterih puncah priteče kri... Kok dolgo pol pač se ti na hlačkah pozna kri??
-
Aha, hvala... pač ker je men včer, pa dons sm mela tko srednjo pikico...
-
Mene, pa še to zanima pač... poznam kolegico k ji je pri prvek sexu pač tekla kri ane, in zdei k je še drugič ji je pač spet kri tekla... A je lohk kai narobe?
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jaz sploh nisem krvavela, ko sem prvič... to je od vsake pozameznice odvisno... ene bolj, druge manj, tretje nič. vse je normalno.
Prvi neprebran prispevek • 155 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]