Deviška kožica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 155 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^^ Nedolžnosti ne moreš izgubiti s prsti.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
~NIA~ napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:^^ Nedolžnosti ne moreš izgubiti s prsti.
sej vem
ubistu sm hotla napisat da se je tako pretrgala deviška kožica, sam se mi ni dal na dolgo in široko razlagat..
so pa ble nekatere punce v neki (zdaj že zaklenjeni) temi mnenja, da nedolžno izgubiš tudi z oralnim sexom.. s čimer se pa tud ne strinjam.. kr pol jo lahko tud s prstom ubistu
po tej teoriji nedolžnost izgubiš tudi s samozadovoljevanjem in kakršnimi koli drugimi intimni stiki
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
jaz še čakam na prvič, ampak me je ful strah da me bo bolel, ker se mi zdi da sem zlo ozka pa kratka. ker že s prsti otipam maternični vrat... a se to pri odnosu kej razširi al pač pol penisa ostane zuni (recimo da je moja dolga nekje 8cm)... nvem a je kej z mano narobe, ker men ni jasn kako ene govorite o 20+cm, a mate pol tok dolge nožnice al kaj? sej to more ful bolet
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
use se prlsgodi, tko d nskonc ni sam 8cm ampak mal več in paše tud 15 in več not... drgač to sploh praktično ne bi blo izvedlivo an...
jest sm po zdejšnih 'merilih' oz mnenjih začeja dokaj pozn, pr 19 (ampak men je ql, ker nism hotla kr tko z enmu ampak sm čakala na taprauga in sm ga tud najdla)...mene je prvič res pošten bolel, krvi pa na srečo ni blo velik, pa tud u prvo nama je rata res je bolel pa use (z živčnostjo in nerodnostjo vred), ampak je blo res lepo
jest sm po zdejšnih 'merilih' oz mnenjih začeja dokaj pozn, pr 19 (ampak men je ql, ker nism hotla kr tko z enmu ampak sm čakala na taprauga in sm ga tud najdla)...mene je prvič res pošten bolel, krvi pa na srečo ni blo velik, pa tud u prvo nama je rata res je bolel pa use (z živčnostjo in nerodnostjo vred), ampak je blo res lepo
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
hja mišlen je blo glede na to, kar slišimo/preberemo kje, npr kako se 'dol dajejo' že 13 in 14 letnice, 16 letnice pa noseče okol skačejo... tega je res velik nažalost... men se 19 res ne zdi pozn, kvečm lih prou, ampak drugi (predvsem mlajše punčke) majo zgleda drugačn mnenje... ah ja...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
''Ravno prav'' je takrat, ko si pripravljen in ko imaš ob sebi osebo, za katero veš, da ti ne bo žal, da je bil/a tvoj prvi.
Pa je to lahko tako pri 15-ih kot pri 20-ih.
Univerzalne starosti tu pač ni.
Pa je to lahko tako pri 15-ih kot pri 20-ih.
Univerzalne starosti tu pač ni.
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
hecno je, kr tiste, ki so seksale že prej nekako smešijo tiste, ki so kasneje in se zagovarjajo, ... tiste ki pa so kasneje, pa smešijo tiste, ki so že prej, češ : ja si se pa okol vlačla pr 14.... pa ne rečem da vsaka... mislim smešno, jaz tako vidim, ni potreben komentar. pač vsakemu kk mu paše.
vem da nima smisla
vem da nima smisla
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz sem svoj prvič doživela slaba dva meseca nazaj (torej pri 22ih). Pač sem začutila, da mi z njim ne bo žal. Pa mi res ni. Pri prvem spolnem odnosu nisem krvavela, me je pa bolelo (kar je razumljivo). Dragi je zelo razumevajoč kar se tiče teh stvari in bi me čakal tudi do poroke (če bi se jaz za to odločila).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Prvi neprebran prispevek • 155 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov