Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
^^ Ah, sej to nima veze, vsak lahko debatira na forumu...
Če smo že pri tem, je sam koncept Cosmopolitana (revija in njeni derivati ) v osnovi namenjen sodobnim ženskam nekje med 20 in 30 letom (oz. malo čez), kamor se pa tudi ti ne bi mogel ravno uvrstiti ..
Če smo že pri tem, je sam koncept Cosmopolitana (revija in njeni derivati ) v osnovi namenjen sodobnim ženskam nekje med 20 in 30 letom (oz. malo čez), kamor se pa tudi ti ne bi mogel ravno uvrstiti ..
- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
dp22 napisal/-a:stevens napisal/-a:[
jochie je car..pri 36ih letih oz. 3 x 13 po tvoji logiki ni izgubil smisla za humor,je pa izgubil nedolžnost za razliko od tebe,ki nimaš prihodnosti ne pri ženskah ne pri matematiki..
glede na tvoje do sedanje obnasanje in na to da tvoje izjave nobeden ne podpre, bi jaz kar reku da imas ti dva accounta tu na forumu in si sam sebe pohvalu. obnasi se letom primerno raj
ti se obnašaj letom primerno in nategni kako babo..za začetek bi blo to dovolj oz. za tebe preveč
- Ljubljančanka86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
DEVIČNIKI....me odbijajo
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Meni je vseeno, če je fant devičnik ali ne, tako iz vidika potencialega partnerja za življenje, kot "enkratne" izkušnje.
Partnerja je dobro jemati kot človeka, ne kot njegovo izkušenost in sposobnost zadovoljiti nas.
V primeru, da mi je oseba res všeč, bi se že potrudila, da bi skupaj odkrivala skrivnosti spolnega življenja. Če pa bi šlo za enkratno izkušnjo (npr.), tudi ne bi imela problemov. Kdaj je spolnost dobra (zame)? Ko se dve osebi čutita. Da pa bi se začutila ima enake možnosti, kot izkušen "mojster" na tem področju. Ni vse zgolj v tehniki potiskanja pod določenim kotom z določenim pritiskom in frekvenco.
Partnerja je dobro jemati kot človeka, ne kot njegovo izkušenost in sposobnost zadovoljiti nas.
V primeru, da mi je oseba res všeč, bi se že potrudila, da bi skupaj odkrivala skrivnosti spolnega življenja. Če pa bi šlo za enkratno izkušnjo (npr.), tudi ne bi imela problemov. Kdaj je spolnost dobra (zame)? Ko se dve osebi čutita. Da pa bi se začutila ima enake možnosti, kot izkušen "mojster" na tem področju. Ni vse zgolj v tehniki potiskanja pod določenim kotom z določenim pritiskom in frekvenco.
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Ta tema se mi zdi najprimernejša za moja vprašanje. Zanima me, kaj menite o tistih tipih, ki pri npr. 25. letu ali še kasneje niti do prvega poljuba niso prišli. Lahko za takšne rečemo, da jim je vlak že odpeljal, torej da je to pokazatelj da niso sposobni najti partnerico?
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
ali pa se niso še pretirano trudili, da bi jo našli, mislim da sposobnosti ni ravno najbolj primerna beseda. lahko da so pač sramežljivi in hkrati malce manj zainterisirani, čeprav se mi zdi da so taki primeri že zelo redki in zelo skrajni sama na primer ne razumem zakaj bi fant tako dolgo čakal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov