Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dp22
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
manculina* napisal/-a:devičniki so zakon... in tut če ženska česa ne nrdi prou ti ničesar ne more očitat, lahko kasnej le ti njemu če pride tok daleč... hehe prisrčno uglavnem..
Mislim da ni nobena napisala. Ja men so vsec devicniki ker vem da ni imel nobene pred mano in je samo moj zdej. Jst pri punci nebi hotu vedet kok jih je ze imela pred mano, bi blo pa lepo slisat da samo mene
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:mislim, da te ne bi motilo, če jih je imela 100 pred tabo, samo da bi dobil!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
dp22 napisal/-a:cukr8 napisal/-a:dp22 napisal/-a:Jochie ti kazes samo 1/3 tvojih let, torej 13 .
13 x 3 ?
Ok, 12 bi bilo res že pretirano
ocitno integrali in odvodi na faksu unicujejo mojo postevanko :-/
jochie je car..pri 36ih letih oz. 3 x 13 po tvoji logiki ni izgubil smisla za humor,je pa izgubil nedolžnost za razliko od tebe,ki nimaš prihodnosti ne pri ženskah ne pri matematiki..
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Hm... devičniki... mogoče bi bilo lepo s kakšnim probat... bi končno enkrat imela občutek, da sem jaz bolj izkušena... in bi bila vsaka stvar za njega nekaj novega in zanimivega... ne tako kot zdaj, ko moj že praktično vse dotike pozna in ga težko presenetim s čim novim... Tako da bi bilo za njega verjetno dosti boljše... Samo zame ne, ker bi se verjetno dosti prehitro končalo... pa vodit bi ga morala ves čas Mogoče kdaj, ko bom zelo altruistično razpoložena Saj se hecam... Če je fant v redu, to ni nobena ovira... ga pač naučiš tako kot tebi paše
- dp22
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
xxwoman napisal/-a:Hm... devičniki... mogoče bi bilo lepo s kakšnim probat... bi končno enkrat imela občutek, da sem jaz bolj izkušena... in bi bila vsaka stvar za njega nekaj novega in zanimivega... ne tako kot zdaj, ko moj že praktično vse dotike pozna in ga težko presenetim s čim novim... Tako da bi bilo za njega verjetno dosti boljše... Samo zame ne, ker bi se verjetno dosti prehitro končalo... pa vodit bi ga morala ves čas Mogoče kdaj, ko bom zelo altruistično razpoložena Saj se hecam... Če je fant v redu, to ni nobena ovira... ga pač naučiš tako kot tebi paše
tudi psa je treba zdresirat a
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]