Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
dp22 napisal/-a:Jochie napisal/-a:ne bi si ubodel raje kaksno prijateljico noči???
Mam toliko prijateljic da me lahk sam glava boli ko poslusam njihove probleme. moj problem pa je tu da me vse gledajo samo kot prjatla, tko da ...
Ojej, a tud tega izraza ne poznaš al kako ??
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
dp22 napisal/-a:Pa devicniki niso tak slabi, morda mu hitr pride ker ni vajen, ma jst redno treniram rokomet tko da ce je neostik potem drzi
veš, seks je čist nekj druzga kt rokomet, čist drugačnobčutk. tko da tut če pridno in redno treniraš, tvoj kolega prvič ne bo prov dolg zdržov sicer pa ti želim velik sreče. sj bo, za vsazga se najde kšna, tko da se bo tut zate slej kt prej
- dp22
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
Jochie napisal/-a::D
dp, poskusi objaviti svojo sliko, morda pa bodo cosmopolitanke navalile!
v najslabšem primeru bodo z njo plašile sosedove otroke, ko bodo nagajali...
Ma nisem grd, morda presuh tko da slika bi bla zagotovo keri vsec.
Ampak kot sem ze povedu sem sramezliv in vsekakor nebi daw svoje slike gor. Narej bi se v zemlo pogreznu, ce bi kdo vedu, kdo se skriva za tem nickom
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
dp22 napisal/-a:Narej bi se v zemlo pogreznu, ce bi kdo vedu, kdo se skriva za tem nickom
Jeba, da se sramuješ samga sebe.
Če se tko prekleto bojiš, da bi kera zvedla "kdo in kaj si", potem resnično lahko odmislš, da boš kdajkol deliu pojslo s kom drugim kt s plišem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
zbiramo prostovoljne prispevke za gospodično, ki bo položila našega devičnika...
najprej bomo zbrali ojre, od višine zbranih ojrov bo odvisna kvaliteta fasade...
jaz dam 5 ojrov ter eno laško pivo!
no, saj sem zmožen prispevati več, ampak mu ne privoščim prehude bejbe, pubec ni navajen pa ga lahko kap zadene, če bi kaj prehudega zagledal/začutil ob sebi...
najprej bomo zbrali ojre, od višine zbranih ojrov bo odvisna kvaliteta fasade...
jaz dam 5 ojrov ter eno laško pivo!
no, saj sem zmožen prispevati več, ampak mu ne privoščim prehude bejbe, pubec ni navajen pa ga lahko kap zadene, če bi kaj prehudega zagledal/začutil ob sebi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]