Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Black Kitty
Zakaj se pa ne daš na net, ker velik parov ali žensk išče "nekoga za učit" - izključno za sex.
I'm your pimp
I'm your pimp
Zadnjič spremenil Black Kitty, dne 05. Avg. 2008 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz sem bila samo enkrat (upam, da prvic in zadnjic) z devicnikom in mi vloga "uciteljice" ni prav nic vsec... seks je bil najslabsi do sedaj... ali sem pa naletela na popolnega "nevedneza"...
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Ah, vse se je treba naučit enkrat.Tudi seksat.
- dp22
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
Jochie napisal/-a:ne bi si ubodel raje kaksno prijateljico noči???
Mam toliko prijateljic da me lahk sam glava boli ko poslusam njihove probleme. moj problem pa je tu da me vse gledajo samo kot prjatla, tko da ...
Pa devicniki niso tak slabi, morda mu hitr pride ker ni vajen, ma jst redno treniram rokomet tko da ce je neostik potem drzi
- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
zmajčica* napisal/-a:no, ker ste ga vsi tako napadli, bom pa jaz probala poamgat
aja, pa prosm ne govort, da so devičniki z razlogom - ker so grdi, ker se mi obrača, ko kdo koga zafrkava zaradi izgleda. tudi če človek ne izgleda najbolj, ni to njegova krivda se vam ne zdi? če je majhen, ima kratek nos, ne more čist nič narediti. fantje, ki pa zgledajo dobro jim pa to tako v glavo stopi, da se začnejo obnašati kot da so bokibatine, skratka karakterno so luzerji (večina pa rečte karkol)
da ne bom dolgovezla, za dp22 in podobne
nasvet punce kot sem jaz (mnoge se verjetno ne bi strinjale, ker imamo različne preference):
- deluj samozavestno, vendar ne samovšečno (!)
- s punco začni preprost pogovor, o biločem (športu, adrenalinskih pakih, potovanjih,...kar boš videl da jo zanima), slej ko prej bosta našla skupno točko in vama bo postalo zanimivo (če je ne bosta, itak ne bi dobro funkcionirala verjetno)
- če jo srečaš nekje kjer se pleše, se približaj, in pleši v bližini ter opazuj, kam zahaja njen pogled
- ne sprašuj je takoj, ali ima fanta (sovražim stavek: kje maš pa fanta?)
- ne pokaži ji, da te zanima samo sex!
- poslušaj jo, ne govori preveč o svojih stvareh, naj ve, da ima tvojo pozornost, bodi vljuden (ne tako da bo že sluzasto)
- daj ji vedet, da ti kaj pomeni, da znaš punce spoštovati, da si pripravljen pomagati
- sem pa tja ji daj kakšen kompliment (že takrat boš videl kako bo reagirala), lahko tudi v šali, in jo lahko začneš spraševati tudi o tipčkih
- v času ko se ne bosta videla, ji lahko pošlješ kak sms (ali pa če prej izrazi mnjenje da ne mara sms-ov) pokličeš, pa samo rečeš, da te je zanimalo, kak je kaj danes...nič posebnega
- ko boš imel občutek, da ji postajaš všeč (tega ne moraš sklepati, če samo lepo kulturno komunicira s teboj; pri meni ga je npr. tip dobil že po tem ko sem vprašala na katero šolo hodi, je reku, da sem se neki zanimala zanj, halo?), je ne kar napasti, ampak počasi primi za roko, in boš idel kako bo reagirala...ostalo pa pride samo od sebe
- aja pa še nekaj, kar men izrecno odbija, če fant pokaže, kako je obupan, ker nima punce, aghrrr
to je blilo seveda napisano, če želiš imeti punco in sexati z njo, če želiš pa ONS, pa ne bi vedla kako bi ti uspelo, pr men je ni stvari, da bi me prepriču
pa velik sreče
poročaj
mah če nisi tip,ti to kar si naštela nič ne koristi.. nisam ljip ali sam tip
- dp22
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
~NIA~ napisal/-a:prou občudujem te da maš tako voljo, strast, optimizem da še skos iščeš, namiguješ, opažaš...
mogoče pa bo kej ane?
Najbrs sem ze napisu ma dejmo se enkrt: upanje umre zadnje
Ma jst sem nezna dusca, in bi z veseljem imel ksno k bi me imela rada, ma ce mam ze problem najt ksno k bi me sam naskocila, pole ze ves kje sem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]