Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 481 prispevkov
• Stran 3 od 33
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33
Naslednja
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Dragi moj, pri 22-ih tudi jaz še nisem. Sem pa kasneje nadoknadila
Lej, je razlika, če začneš pri 15-ih, ko si še skoraj otrok in sploh ne veš dobro, za kaj gre, ali pa potem, ko si odrasla oseba in poznaš svoje telo ter kaj ti paše. Se splača kasneje začet, verjemi mi.
Lej, je razlika, če začneš pri 15-ih, ko si še skoraj otrok in sploh ne veš dobro, za kaj gre, ali pa potem, ko si odrasla oseba in poznaš svoje telo ter kaj ti paše. Se splača kasneje začet, verjemi mi.
-
Hanah - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Shannon napisal/-a:Se splača kasneje začet, verjemi mi.
No, splača se zato, ker si takrat verjetno izbereš kakšnega bolj primernega partnerja in bolj odgovorno gledaš na celotno zadevo... ampak kar se tistega začetnega užitka tiče, pa mislim, da "mlajši" (15,16,17 let) bolj uživajo... grem stavit, da ima neka 16. letnica manj treme pri prvem sexu, kot neka 22. letnica, ki prvič sexa. Ker 22. letnica bo imela še kup ostalih stvari, s katerimi se bo obremenjevala, v smislu: "kaj si bo tip mislil, ker pri 22-tih še vedno nimam izkušenj" itd. Bolj ko je človek starejši, bolj razmišlja s svojo glavo in posledično ga to ovira in mu predstavlja obremenitve pri določenih stvareh. Povedano na kratko: ga bremza, da bi se lahko sprostil.
Starejši kot si, težje sprejemaš stvari na "easy".
- zmajčica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
jaz pa bolj ko takole prebiram poste, poslušam ljudi,... ugotavljam, da jih ogromno začne kasneje kot sem mislila. moram reči, da sem pozitivno presenečena. sama tudi nisem začela zelo mlada, 21 ravno prav če pomislim nazaj, bi mi bilo za vsakega, ki bi se lahko dala dol z njim zelo žal. ogromno tistih, ki pa so pri npr. 15-ih, pa slišim da jim je žal. tko da: folk, nehite se sekirat, ker začnete pr NORMALNIH letih po mojem mnenju veliko bolje kot pri 15-ih. sex pač ni za otroke pri 15-ih te kvečjem daje radovednost, če mene prašaš. saj ne rečem, da nihče ne ve kaj dela, samo pri večini pa mislim da je bolj curiosity. pa brez zamere. vsak kot mu paše, pa ja najbolje ne
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Heh, preden sem jaz "izgubila rožico" sem tudi sama imela ogromno priložnosti. Nobenega tipa nism jebala pet posto, ker sem bila večino svojega najstniškega obdobja zaljubljena v nekoga in sem videla samo njega. Zaljubljena od daleč, nikoli ni izvedel za to in nikoli ne bo. Pol pa sem prebolela in že sem bila v zgodnjih dvajsetih, ko sem odkrila, da je seks verjetno zelo fletna stvar tudi, če nisi zaljubljen.
Sicer razumem Hanah, ko pravi, da so starejši težje neodgovorni. Ampak: kakor kdo. Z leti namreč pridobiš tudi zdravo samozavest glede lastnega telesa in doživljanja užitka. Mogoče imam samo jaz tako srečo, da je blo pri meni prvič tako idealno, da sem kar težko verjela. Sama to pripisujem ravno svoji starosti in dejstvu, da sem vedela, kaj mi paše in kaj hočem (zanimivo razmišljanje za devico, mar ne). Bilo je točno tako, kot sem si zamislila in kot sem hotela in lahko rečem, da je bila to popolna noč. Enostavno sem vedela, kako in kaj, nič nisem bila nerodna ali kaj, fant pa me ni mogel prehvaliti (ni vedel, da sem bila devica). Pa ni bil neizkušen ...
Dam roko v ogenj, da tega ena 15 ali 16-letnica ne bi nikoli mogla doživeti. Takrat te žene radovednost in hormoni, ne pa iskrena in pristna želja po spolnosti. Zato je tudi (še) ne moreš doživeti tako, kot bi jo nekaj let pozneje.
Sicer razumem Hanah, ko pravi, da so starejši težje neodgovorni. Ampak: kakor kdo. Z leti namreč pridobiš tudi zdravo samozavest glede lastnega telesa in doživljanja užitka. Mogoče imam samo jaz tako srečo, da je blo pri meni prvič tako idealno, da sem kar težko verjela. Sama to pripisujem ravno svoji starosti in dejstvu, da sem vedela, kaj mi paše in kaj hočem (zanimivo razmišljanje za devico, mar ne). Bilo je točno tako, kot sem si zamislila in kot sem hotela in lahko rečem, da je bila to popolna noč. Enostavno sem vedela, kako in kaj, nič nisem bila nerodna ali kaj, fant pa me ni mogel prehvaliti (ni vedel, da sem bila devica). Pa ni bil neizkušen ...
Dam roko v ogenj, da tega ena 15 ali 16-letnica ne bi nikoli mogla doživeti. Takrat te žene radovednost in hormoni, ne pa iskrena in pristna želja po spolnosti. Zato je tudi (še) ne moreš doživeti tako, kot bi jo nekaj let pozneje.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
čeprav nisem mislila, da bom kdaj kaj takega rekla, se strinjam, da je bolje začet pozneje. sama sem začela relativno zgodaj in ja, je bilo nespametno. kako je nekdo dober v postelji pa ima bolj malo veze s tem, koliko jih je prej poseksal, zato je zagovarjanje obeh skrajnosti dost butasto argumentirano.
-
dzabica - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: mb
Mislim, da je velika vrjetnost, da te tip, ki je začel sexat pri 15ih ne bo spoštoval toliko kot tip, ki se ni dal tako hitro dol.. Tipi, ki so nad 20 še vedno devičniki so (po izkušnjah sodeč) veliko bolj umirjeni, sramežjivi in niso pripravljeni nardit vse, samo da bi od punce dobili "tisto".
-
Pearl Girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
Jst jih mam rada hehe. Zmeraj sm razmišljala, kako bi bilo lepo, če bi bila z nekom, s katerim bi bilo za oba prvič... Sama romantika Saj vem, da prevec filme gledam lol Ja no sam pol sem se sprijaznila, da ne bo nč iz tega, k so same casanove okol mene haha
Aja, pozabla sm napisat, da se strinjam s Hanah glede celega posta - starejši k si, težje jemlješ stvari na easy.
Aja, pozabla sm napisat, da se strinjam s Hanah glede celega posta - starejši k si, težje jemlješ stvari na easy.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ce bi ble te kvalitete tok pomembne, potem ne bi bli devicniki.dzabica napisal/-a:Najti tipa pri 22 in še devičnika, je po moje kot bi zadel na loteriji.. Dobiš romantiko, spoštovanje, ogromno ljubezni, razvajanje, spoštljivost, ubogljivost, skratka vse naj naj
Poleg tega niso ravno redki, v mojem ozjem krogu 5 takih tipov.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Prvi neprebran prispevek • 481 prispevkov
• Stran 3 od 33
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]