Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Zakaj bi bil pa Jochie ljubosumen na devičnika?
Ne samo pristop, tudi psihologija ti dela preglavice.
Ne samo pristop, tudi psihologija ti dela preglavice.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
dp22 napisal/-a:Tolk da povem tistim ki so na zacetku tezili, da sem temo naredu sam zato da mi bo ksna pisala lahk povem sam to:
Dobil sem 3 privatna sporocila in niti eno se ni navezovalo na to temo tko da
Jochie je bu lubosumen zaman
predvidevam, da je bila vsebina ZS-jev naslednja: doma na podstrešju imamo nove in kvalitetne tramove, z veseljem ti odstopim mesto, kjer se boš lahko brez težav obesil!
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kikiriki napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Čisto ste zašli s teme.
Krivec je pa edino puma.
očitno še vedno nisi vrtca prerastel ... zdaj lahko pričakujem le, da me boš še komu zatožil
e ti bucu buci gugu dada
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
puma napisal/-a:kikiriki napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Čisto ste zašli s teme.
Krivec je pa edino puma.
očitno še vedno nisi vrtca prerastel ... zdaj lahko pričakujem le, da me boš še komu zatožil
e ti bucu buci gugu dada
Puma ti si pa še tok otročja smrkljica, da ne vem, če je sploh primerno, da na takšnem forumu sodeluješ.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kikiriki napisal/-a:puma napisal/-a:kikiriki napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Čisto ste zašli s teme.
Krivec je pa edino puma.
e ti bucu buci gugu dada
Puma ti si pa še tok otročja smrkljica, da ne vem, če je sploh primerno, da na takšnem forumu sodeluješ.
govorim v tebi znanem jeziku ...
ah kako prijazno od mene
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
MilkyWay napisal/-a:Ma dobro no!! Ma kaj ne moremo niti v eni temi sledit bistvu?? Al je res treba to zajebavanje pa lomljenje škatel? (pa sm mislila, da ne znam bit jezna)
Relax punca. Življenje more bit uživancija in sproščenost ne pa jeza in zadiranje.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Shannon napisal/-a:Tema zame
Jaz jih obožujem. Ni lepšega, ko dobiš v roke enga neomadeževanega (nič hudega, če je malo neroden na začetku) in ga streniraš, kot TEBI najbolj paše (ne pa 25-im pred tabo).
Devičniki so zakon
Jz tudi razmišljam nekako podobno, čeprav po drugi strani pa se mi mogoče sploh nebi dalo ukvarjat s tem, da bi ga mogla učit kaj in kako.
Uglavnem z obojim bi bila zadovoljna.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
kikiriki napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Ma dobro no!! Ma kaj ne moremo niti v eni temi sledit bistvu?? Al je res treba to zajebavanje pa lomljenje škatel? (pa sm mislila, da ne znam bit jezna)
Relax punca. Življenje more bit uživancija in sproščenost ne pa jeza in zadiranje.
Neveš, kako sem js umirjena punca in se res poredkoma razjezim. Ampak tole mi pa res gre na živce, da ste že xx strani napisali samega zajebavanja in špikanja nekoga, ki ima pač drugačno mnenje... Nevem potem, kdo se mora malo relaxirat - jst al vi, ki ne spoštujete mnenja drugih...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
kikiriki napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:
Neveš, kako sem js umirjena punca in se res poredkoma razjezim.
Sam ko pa se razjeziš, pa je bolš, da ni nobenga zravn ane ? Saj tko se men zdi.
Točno tko Sej take smo najbolj opasne
Okej...zdej pa konc OT, ker sm ratala ista kor vi prej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov