Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
ryu10kyu napisal/-a:Tonja napisal/-a::willnicht:
Glede na to, da si 2 al 3 strani nazaj mene omenju in glede na to, da nisem junfr sem pole....
Ryu... Da se nema midva ki osebno srečala .
Ej Tonja...da ne bum jaz tebe čez koleno dal pa po nagi riti!!!
Kdaj sem pa jaz kaj čez tebe rekel? :knuddel:
To sm pa tut jst priča, da ni nč tazga reku. Zgolj zmešala si mu glavo in te skos omenja.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
kikiriki napisal/-a:Ryu se je ustrašil.
Ni se ustrašil...bil je še na neki drugi fronti na tem forumu
Poleg tega pa nogomet gledam in se derem,hahaha
Tonja...ne gre..kazen mora biti...te bom z občutkom tepel po riti, če se zdaj kaj bolje počutiš
Ampak če sem iskren se malo bojim, da boš ti s svojim kamijonom prišla...takrat bom pa jaz prosil za milost in sočutje
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
dp22 napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Zakaj se mi zdi, da je ta tema res čisto zašla s prvotnega pomena?
Sem jim ze parkrat omenu, ma ne pomaga
Dej ka se citiramo, dokler kdo ne bo opazu, da so/ste mogoče že šli predaleč (hec...)
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
A en zmenek šteje?pooksy napisal/-a:kdo je reku, da da moreš met vsaj enga otroka, splav, se žgat pr 13.? ne obračaj mojih besed. js sm hotla sam rečt, da ni normalno za mene, če fant ali punca npr. pr 22 letih nista mela vsaj neke zveze, pa tud če je trajala dva meseca...nism pa rekla, da moreš pr teh letih met že ne vem kake številke za sabo, pa počet ne vem kaj. sori ampak če punca ali fant zgleda uredu, torej je privlačen/privlačna, pa pr teh letih še nasprotnega ali istega spola ni vidu drgač ko na prijatelski način, je neki narobe, pa če mi tle vsi nasprotujete. ne pomeni pa to, da je za oseba slaba, sam pač očitno ne zmore met normalnih odnosov.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
ryu10kyu napisal/-a:kikiriki napisal/-a:Ryu se je ustrašil.
Ni se ustrašil...bil je še na neki drugi fronti na tem forumu
Poleg tega pa nogomet gledam in se derem,hahaha
Tonja...ne gre..kazen mora biti...te bom z občutkom tepel po riti, če se zdaj kaj bolje počutiš
Ampak če sem iskren se malo bojim, da boš ti s svojim kamijonom prišla...takrat bom pa jaz prosil za milost in sočutje
Ryu10kyu, dobronamerno opozorilce, sej veš na kaj cilam ... da ne bo potem spet panike "a res tko zgleda!" .
In ja, tema je zašla. Sej je blo že u štartu za prčakvat ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hvala Aloha!
Tonja...naj ti povem, da je to hec...saj to tudi sama veš verjetno
Nekatere dečve tukaj mislijo, da se za vsakim hecom kjer se moški in ženska hecata resnost in znak fukotožnosti
Tonja...naj ti povem, da je to hec...saj to tudi sama veš verjetno
Nekatere dečve tukaj mislijo, da se za vsakim hecom kjer se moški in ženska hecata resnost in znak fukotožnosti
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Tanka je meje med hecom in resnimi namigovanji .
Js samo dobronamerno opozarjam, zarad mene lahko lupčkaš usako ta drugo ženšče tle gor, sam ne pol jokat, da si biu "ožigosan" ...
Js samo dobronamerno opozarjam, zarad mene lahko lupčkaš usako ta drugo ženšče tle gor, sam ne pol jokat, da si biu "ožigosan" ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Kako? Hec? Za nos si me vleko? Jaz si pa vsako besedo jemala k srcu in si jo vtiskala v spomin! Nesramnost... Toliko truda za nič...
Ryu, valda da vem, da je hec, halo.
Če nebi vedla, da se zajbavaš, bi te zgrabla (besedno) že kdaj prej... Sj pa nisem mona . Neka zafrustrirana baba, ki ne zastopi zajbancije pa tut ne. Če bi bla zafrustrirana, se nebi mogla družit z dedci sploh.
Samo malo (žal bo tu napisano): TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Gooooooooooool.... Portugalci 2:0... Tak sem srečna, da grem zdj sama s sabo na pijačo
Ryu, valda da vem, da je hec, halo.
Če nebi vedla, da se zajbavaš, bi te zgrabla (besedno) že kdaj prej... Sj pa nisem mona . Neka zafrustrirana baba, ki ne zastopi zajbancije pa tut ne. Če bi bla zafrustrirana, se nebi mogla družit z dedci sploh.
Samo malo (žal bo tu napisano): TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Gooooooooooool.... Portugalci 2:0... Tak sem srečna, da grem zdj sama s sabo na pijačo
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Aloha napisal/-a:Tanka je meje med hecom in resnimi namigovanji .
Pa ne da je kira nasedla... Dekleta, vedno mejte v mislih besede, ki jih je reko prav ryu: če poznate fanta, ki vas spravlja v smeh, to ni to . Neki v tem smislu in kaj zdj tu ni jasno .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov