Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Pa se najdejo navsezadnje tudi take ženske, ki so pač že naveličane svojega moža...ampak mislim vseeno da ne iščejo neke fantke, ki bi jim junfer vzele...ampak moškega, ki bo konkretno opravil svoje delo.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Evo vam odgovor iz prve roke : 10 let mlajši je maksimum, kar bi pogledala, pa še to le pod pogojem, da je mentalno vsaj na ravni 30-letnika.
Ne pravim pa, da so vse ženske mojih let enake.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Pa se najdejo navsezadnje tudi take ženske, ki so pač že naveličane svojega moža...ampak mislim vseeno da ne iščejo neke fantke, ki bi jim junfer vzele...ampak moškega, ki bo konkretno opravil svoje delo.
In obratno. Tudi moški se naveličajo svojih žensk. Zveza, kjer se en in drug ne naveličata drug drugega mora bit pošteno odkačena in med partnerjema ne vem kaj, da si ali en ali drug ne zaželita okusit drugega mesa...
Moški si takrat radi najdejo kakšno rosno 20 letnico, ženske pa hmm... Ponavadi direktorja kakega .
-
ryu10kyu - Cosmofrik
kr.ena napisal/-a:Evo vam odgovor iz prve roke : 10 let mlajši je maksimum, kar bi pogledala, pa še to le pod pogojem, da je mentalno vsaj na ravni 30-letnika.
Koliko pomladi pa šteješ?
Toliko da bodo vedeli junferčki, če imajo šanse pri tebi
Če ne bi bila zasedena bi jaz kar resno razmišljal o tebi kot potencijalni kadidatki
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Tonja napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Pa se najdejo navsezadnje tudi take ženske, ki so pač že naveličane svojega moža...ampak mislim vseeno da ne iščejo neke fantke, ki bi jim junfer vzele...ampak moškega, ki bo konkretno opravil svoje delo.
In obratno. Tudi moški se naveličajo svojih žensk. Zveza, kjer se en in drug ne naveličata drug drugega mora bit pošteno odkačena in med partnerjema ne vem kaj, da si ali en ali drug ne zaželita okusit drugega mesa...
Moški si takrat radi najdejo kakšno rosno 20 letnico, ženske pa hmm... Ponavadi direktorja kakega .
Seveda Tonja...ampak tukaj je govora o junferčkih in starejših ženskah o katerih oni sanjajo
-
kr.ena - Cosmopsiho
ryu10kyu napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Evo vam odgovor iz prve roke : 10 let mlajši je maksimum, kar bi pogledala, pa še to le pod pogojem, da je mentalno vsaj na ravni 30-letnika.
Koliko pomladi pa šteješ?
Toliko da bodo vedeli junferčki, če imajo šanse pri tebi
Če ne bi bila zasedena bi jaz kar resno razmišljal o tebi kot potencijalni kadidatki
Hehe ... ti bi še prišel v poštev po teh kriterijih.
Junferčki, ki tele teme nabijajo po forumu, pa nikakor ne. Tudi če leta ustrezajo, ne ustreza mentalni nivo.
Glede same nedolžnosti mi je dokaj vseeno. Res si pa ne predstavljam tipa v moji starostni kategoriji še nedolžnega. Razen če je kak ortodoksni vernik, ki pa itak ne pride v poštev.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
kr.ena - Cosmopsiho
dp22 napisal/-a:iz devicniku presli na device zdej pa ze na babice
vsekakor 14 strani v 2 dneh ni slabo
Ti bom dala jaz babico
Zobke umit, pa spat
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
- dp22
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
kr.ena napisal/-a:dp22 napisal/-a:iz devicniku presli na device zdej pa ze na babice
vsekakor 14 strani v 2 dneh ni slabo
Ti bom dala jaz babico
Zobke umit, pa spat
Zobke sem ze umil, zdej me pa caka ucenje, tolk o sanjskem studentskem zulejni. Vceri sem bil do 4ure pokonci a ti si ze spanckala ?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Tonja napisal/-a::willnicht:
Glede na to, da si 2 al 3 strani nazaj mene omenju in glede na to, da nisem junfr sem pole....
Ryu... Da se nema midva ki osebno srečala .
Ej Tonja...da ne bum jaz tebe čez koleno dal pa po nagi riti!!!
Kdaj sem pa jaz kaj čez tebe rekel? :knuddel:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]