Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
@ kikiriki kaka napadalnost neki ... oz kot bi mariborčani rekli: kaj te s tabo je
sem pa naknadno videla da si star 21 ... tako da ti je oproščeno, saj itak ne veš kaj pišeš ...
tako da mi je razumljivo zakaj iščeš device, saj kolika pa je verjetnost da bi bil zanimiv eni 30+ letnici ter ob taki bi se verjetno počutil kot fantek ... pri devicah pa pač lahko fejkaš, da si moški
...
sem pa naknadno videla da si star 21 ... tako da ti je oproščeno, saj itak ne veš kaj pišeš ...
tako da mi je razumljivo zakaj iščeš device, saj kolika pa je verjetnost da bi bil zanimiv eni 30+ letnici ter ob taki bi se verjetno počutil kot fantek ... pri devicah pa pač lahko fejkaš, da si moški
...
- zmajčica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
Nannya-1 napisal/-a:Hoćeš reči "kaj da so še vedno devičniki"?zmajčica* napisal/-a:pr 26-ih se je pa res že mal za zamislt. do 23, pa verjemte ali ne, je ogromno takih ki niso imeli zveze, kaj da so šele devičniki.
"kaj šele da so devičniki". tko. bol jasno? pa sej veste kaj sm hotela povedat no
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Potemtakem je bolje biti v zvezi samo zato, da si z nekom, wannabe par?pooksy napisal/-a:js sm hotla sam rečt, da ni normalno za mene, če fant ali punca npr. pr 22 letih nista mela vsaj neke zveze, pa tud če je trajala dva meseca...nism pa rekla, da moreš pr teh letih met že ne vem kake številke za sabo, pa počet ne vem kaj. sori ampak če punca ali fant zgleda uredu, torej je privlačen/privlačna, pa pr teh letih še nasprotnega ali istega spola ni vidu drgač ko na prijatelski način, je neki narobe, pa če mi tle vsi nasprotujete. ne pomeni pa to, da je za oseba slaba, sam pač očitno ne zmore met normalnih odnosov.
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
puma napisal/-a:@ kikiriki kaka napadalnost neki ... oz kot bi mariborčani rekli: kaj te s tabo je
...
Hahaha. Ti maš tut fore. Pojma nimaš o real life-u Razne 35 letnice so naveličane svojih (bogatih) starih decev in palijo na mladiče.
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
cukr8 napisal/-a:matjazd napisal/-a:Predvidevam, glede da skoraj vsi fantje po vrsti omenjajo, da si želijo devico.
Aja, pa kdo to pravi?? Jaz pa nikol tega ne slišim
Kul. Se pravi, če že nisem lepa & pametna, mam vsaj en plus
Lej ko greš vn v lajf (recimo dons) obleč majco z napiso "devica" al pa "virgin" in ti garantiram, da se bodo najdl sluzavci, čeprav nisi ne lepa ne pametna (tko sama pravš).
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
dp22 napisal/-a:cukr8 napisal/-a:Super
A kar tko na simple bi mu ti svojo rozco dala ? Tolk o plehosti punc
Kakšni plehkosti?
Če jo muca srbi naj si jo popraska ali pa pusti nekomu drugemu da ji jo on popraska in še ona njemu...to je simbioza, če si že slišal zanjo
Ali si ti egoist ali si team player?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- dp22
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
ryu10kyu napisal/-a:dp22 napisal/-a:cukr8 napisal/-a:Super
A kar tko na simple bi mu ti svojo rozco dala ? Tolk o plehosti punc
Kakšni plehkosti?
Če jo muca srbi naj si jo popraska ali pa pusti nekomu drugemu da ji jo on popraska in še ona njemu...to je simbioza, če si že slišal zanjo
Ali si ti egoist ali si team player?
Ja za team playerja bi bu tkoj, ma zaenkrt morm ostajat med egoisti
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kikiriki napisal/-a:puma napisal/-a:@ kikiriki kaka napadalnost neki ... oz kot bi mariborčani rekli: kaj te s tabo je
...
Hahaha. Ti maš tut fore. Pojma nimaš o real life-u Razne 35 letnice so naveličane svojih (bogatih) starih decev in palijo na mladiče.
malo se odmakni od TV- ja in zmanjšaj dozo španskih nadaljevank
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]