Devicniki

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Jun. 2008 17:21

kikiriki napisal/-a:Jebemtisonce :D. A morš čist usakmu razblinit sanje ? :D

Samo je huda mačka tale naša tonja...ziher je vredna vsaj 100 devic...tako da ti ziher nisem razblinil sanj :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 07. Jun. 2008 17:25

:rofl:
In samo mi še en naj reče, da dedci ne palamudijo kr tk neke, pa da ne znajo komplicirat, pa da so sam ženske sposobne povedat/napisat več ku 10 besed naenkrat :D .
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 07. Jun. 2008 17:26

Pa kaj si zdej mene u "ogenj" porinu, če ti je Tonji nerodno direkt povedat, da ti je všeč. :rofl: :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Jun. 2008 17:29

Od kdaj se pa tak izkušen desc brani ognja :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 07. Jun. 2008 17:31

Neutegnem vec slediti temi ker pisete prevec :P
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 07. Jun. 2008 17:34

ryu10kyu napisal/-a:Od kdaj se pa tak izkušen desc brani ognja :wink:

Sej se nikol ne branm ognja, samo čudn mi je, da mi nekdo ogenj prepušča kr tko na lepe oči. :D

Pa tko mimgrede, jst nism nek star desc. 21 letni "pubertetnik" sm. :)
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 07. Jun. 2008 17:35

dp22 napisal/-a:Neutegnem vec slediti temi ker pisete prevec :P

Ti si car, sam to bom reku. :)
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 07. Jun. 2008 17:44

kikiriki napisal/-a:
dp22 napisal/-a:Neutegnem vec slediti temi ker pisete prevec :P

Ti si car, sam to bom reku. :)

Bo bols da ne uprasam zakaj, kajne ?
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 07. Jun. 2008 17:46

Ma ta tvoja neškodljiva zmedenost in pa direktnost. :D
pooksy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pooksy » 07. Jun. 2008 17:46

Tonja napisal/-a:
pooksy napisal/-a: pač pri teh letih je normalno, da maš že neke odnose za sabo.

To je sicer res, ampak v današnjem času je tudi normalno, da se vara (in seveda tega ne pove), normalno je, da so moški za ženske (in obratno) objekt, normalno je, da se svinga, vedno bolj normalna je tudi homosexualnost. Normalno je, da se žgeš že pri 13 in normalno je, da imaš pri 17,18 za sabo vsaj enega otroka al pa vsaj en splav... In zdaj... Če nekdo tega ne dela je pač... Sramežljiv :? ?

opa...kdo je reku, da da moreš met vsaj enga otroka, splav, se žgat pr 13.? ne obračaj mojih besed. js sm hotla sam rečt, da ni normalno za mene, če fant ali punca npr. pr 22 letih nista mela vsaj neke zveze, pa tud če je trajala dva meseca...nism pa rekla, da moreš pr teh letih met že ne vem kake številke za sabo, pa počet ne vem kaj. sori ampak če punca ali fant zgleda uredu, torej je privlačen/privlačna, pa pr teh letih še nasprotnega ali istega spola ni vidu drgač ko na prijatelski način, je neki narobe, pa če mi tle vsi nasprotujete. ne pomeni pa to, da je za oseba slaba, sam pač očitno ne zmore met normalnih odnosov.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 07. Jun. 2008 18:00

Žensku. Read again. Tk ko si ti posplošila, sem jaz posplošila. In ne obračam tvojih besed, ker tega nisi ti rekla, ampak sem jaz dala te primere. Kot si ti rekla, da je pr x letih kao normalno to pa to, sem ti jaz (jp, moje besede so to) predpostavla, da je danes moderno to pa to...
Pa se nisem nič upiknila u tvoje besede, razmišlanje (kar svda misliš, ker spet jovo na novo pojasnjuješ stvari :D ), ampak sem ti samo (še enkrat) dala primer za to, da pri določenih letih še vedno lahko nekdo izstopa iz povprečja.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 07. Jun. 2008 18:00

pooksy napisal/-a: sori ampak če punca ali fant zgleda uredu, torej je privlačen/privlačna, pa pr teh letih še nasprotnega ali istega spola ni vidu drgač ko na prijatelski način, je neki narobe, pa če mi tle vsi nasprotujete.

Pa kaj bo narobe ? Pač eni so malo bolj nezreli ali pa "nerodni" pri teh stvareh. 20 let al pa mal več pa res ni nč tazga če je kdo devičnik. Mogoče je pa njim pol še bolš, ker, ko imajo prvi spolni odnos dejansko vedo kaj so in kaj spolni odnos sploh je.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 07. Jun. 2008 18:05

kikiriki napisal/-a:
puma napisal/-a:^^ očitno ima aloha tud slab dan al kako ... glede na to, da sva obe komenitrali tvojo izjavo :D ...

kikiriki ... vprašanja so čisto na mestu in bodi toliko 'moški' pa jih vsaj argumentiraj z kakšnim drugim odgovorom kot z izjavo slabega dneva.

temu pa še dodajam eno vprašanje: kako lahko govorimo o neki pravi spolnosti, ko pa je že v začetku izoblikovana želja po devici. Prava spolnost je v prvi vrsti zdrava spolnost ... in zdrava spolnost se odkriva tudi v tem, da nekoga ni strah, če je druga oseba spolno aktivna in v tem tudi uživa ... ter je uživala še preden je spoznala tebe.
Torej govorimo o sprejemanju osebe ... s tem ko pa se omejiš na device in temu dodajaš neko popačeno sliko, da pa so izkušene ženske naveličane sexa in podobnie neumnosti ... v bistvu blatiš spolno aktivne ženske, kljub temu, da si sam spolno aktiven.
Če bi pri tem uporabila obratno verzijo in tvojo izjavo zapisala tako, da bi spremenila vloge bi to zvenelo nekako tako: moški devičniki so tisti pravi, saj tisti ki to niso, so itak tako prenažrti spolnosti, da sami ne vedo kaj bi sploh v spolnosti radi.
Zdaj pa mi povej, ali ta izjava v velja zate?
Predvidevam da ne velja ... in na podlagi česa potem sklepaš da bi veljala za ženske? :wink:

In glede nato, kar si napisal ... ti je pri devicah všeč otroškost ... o tem bi se tudi dalo še pa še razglabljat :D

Nisem nek lovilec devic. Imel sem le nekaj dobrih izkušenj. To povem zato, da ne boš preveč psihoanalitičnih tez na moj račun podala. :D

:rofl: a to je tvoj zrel odgovor na vprašanja? ... lol
... na podlagi takega odgovora lahko le predvidevam da so te device bile stare nekje okrog 13 let in da si se jim predstavil kot ta pravi 'moški' ... in bi se jim tak odgovor zdel zelo mističen :lol:

... koliko pa si sploh star? 15?
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zmajčica* » 07. Jun. 2008 18:07

...
Zadnjič spremenil zmajčica*, dne 02. Sep. 2009 0:03, skupaj popravljeno 1 krat.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 07. Jun. 2008 18:13

puma napisal/-a:
kikiriki napisal/-a:
puma napisal/-a:^^ očitno ima aloha tud slab dan al kako ... glede na to, da sva obe komenitrali tvojo izjavo :D ...

kikiriki ... vprašanja so čisto na mestu in bodi toliko 'moški' pa jih vsaj argumentiraj z kakšnim drugim odgovorom kot z izjavo slabega dneva.

temu pa še dodajam eno vprašanje: kako lahko govorimo o neki pravi spolnosti, ko pa je že v začetku izoblikovana želja po devici. Prava spolnost je v prvi vrsti zdrava spolnost ... in zdrava spolnost se odkriva tudi v tem, da nekoga ni strah, če je druga oseba spolno aktivna in v tem tudi uživa ... ter je uživala še preden je spoznala tebe.
Torej govorimo o sprejemanju osebe ... s tem ko pa se omejiš na device in temu dodajaš neko popačeno sliko, da pa so izkušene ženske naveličane sexa in podobnie neumnosti ... v bistvu blatiš spolno aktivne ženske, kljub temu, da si sam spolno aktiven.
Če bi pri tem uporabila obratno verzijo in tvojo izjavo zapisala tako, da bi spremenila vloge bi to zvenelo nekako tako: moški devičniki so tisti pravi, saj tisti ki to niso, so itak tako prenažrti spolnosti, da sami ne vedo kaj bi sploh v spolnosti radi.
Zdaj pa mi povej, ali ta izjava v velja zate?
Predvidevam da ne velja ... in na podlagi česa potem sklepaš da bi veljala za ženske? :wink:

In glede nato, kar si napisal ... ti je pri devicah všeč otroškost ... o tem bi se tudi dalo še pa še razglabljat :D

Nisem nek lovilec devic. Imel sem le nekaj dobrih izkušenj. To povem zato, da ne boš preveč psihoanalitičnih tez na moj račun podala. :D

:rofl: a to je tvoj zrel odgovor na vprašanja? ... lol
... na podlagi takega odgovora lahko le predvidevam da so te device bile stare nekje okrog 13 let in da si se jim predstavil kot ta pravi 'moški' ... in bi se jim tak odgovor zdel zelo mističen :lol:

... koliko pa si sploh star? 15?

No iz napadalnosti si prešla na humor. :D To je napredek. Ne vem zakaj zmeraj predvidevaš, da so device/devičniki mladi ljudje. Kaj pa če sm kakšno 60 letnico razdevičil ? :rofl:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov