Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jah če bi mi bil tip všeč, bi bila z njim tudi, če bi vedela, da je devičnik.
Samo, da je samozavesten in da NAJDE veselje do seksa
Samo po mojih izkušnjah so fantje, s katerimi se zapletam, daleč od izgube nedolžnosti.
V bistvu me ne bi motilo samo dejstvo, da nima izkušenj, ampak njegova negotovost. Ne maram moških, ki so ob meni živčni! V bistvu sem imela enega, ki je pred mano parkrat seksal, jaz sem imela pa za sabo resno enoletno zvezo. Pa je bil seks čisto super, samo na živce mi je šlo njegovo kompliciranje okrog vsake stvari okrog seksa.
Sicer pa je pomoje velika razlika, če to reče 18letnica, ali jaz pri skoraj 26ih. Ma ne vem, moje starosti je zelo zelo malo nedolžnih. In če se kakšen najde, se človek prav vpraša, zakaj.
Samo, da je samozavesten in da NAJDE veselje do seksa
Samo po mojih izkušnjah so fantje, s katerimi se zapletam, daleč od izgube nedolžnosti.
V bistvu me ne bi motilo samo dejstvo, da nima izkušenj, ampak njegova negotovost. Ne maram moških, ki so ob meni živčni! V bistvu sem imela enega, ki je pred mano parkrat seksal, jaz sem imela pa za sabo resno enoletno zvezo. Pa je bil seks čisto super, samo na živce mi je šlo njegovo kompliciranje okrog vsake stvari okrog seksa.
Sicer pa je pomoje velika razlika, če to reče 18letnica, ali jaz pri skoraj 26ih. Ma ne vem, moje starosti je zelo zelo malo nedolžnih. In če se kakšen najde, se človek prav vpraša, zakaj.
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
Devičke so najboljše. Take malce sramežljive, naivne, polne emocij in pričakovanj ipd. "Stare zgonjene" pupe pa so že vsega "prenažrte" in ne vejo kaj bi sploh še rade od spolnosti.
Za devičnike pa ne vem. Čudi me ta ženska stereotipnost. Relax girls in uživajte z devičnikom. Kot sm že napisal, device/devičniki imajo veliko prednosti.
Za devičnike pa ne vem. Čudi me ta ženska stereotipnost. Relax girls in uživajte z devičnikom. Kot sm že napisal, device/devičniki imajo veliko prednosti.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kikiriki napisal/-a:Devičke so najboljše. Take malce sramežljive, naivne, polne emocij in pričakovanj ipd. "Stare zgonjene" pupe pa so že vsega "prenažrte" in ne vejo kaj bi sploh še rade od spolnosti.
a ti si prenažrt spolnosti? in so ti zato devičke najboljše, ker več ne veš kaj bi sploh rad od spolnosti?
ali pa si le ob takih puncah, ki nikol niso sprobale nobenega drugega moškega, dovolj siguren v sebe in svoje sexulane zmožnosti?
...
- kikiriki
- Komunikatorka
Puma ti si pa mal napadalno dons razpoložena kaj ? Sej te razumem, tut jst mam kdaj zatežene dneve.
Nč od tega ni kar si naštela. Drgač pa je prava spolnost tista, kjer partner drugega ne obremenjuje z nekimi svojimi ekstra željami, ampak vse samo "zlaufa" kot namazano in je kot v pravljici.
Nč od tega ni kar si naštela. Drgač pa je prava spolnost tista, kjer partner drugega ne obremenjuje z nekimi svojimi ekstra željami, ampak vse samo "zlaufa" kot namazano in je kot v pravljici.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
kikiriki napisal/-a:Devičke so najboljše. Take malce sramežljive, naivne, polne emocij in pričakovanj ipd. "Stare zgonjene" pupe pa so že vsega "prenažrte" in ne vejo kaj bi sploh še rade od spolnosti.
Zakaj si mnenja, da prva izjava velja samo za device? Punce, ki to nismo, pa seksamo samo še zarad "obveze"?
Kar se pa druge izjave tiče, stare in zgonjene?!
Prosm te, no, pa sej ne gre za ženske pr 60-ih, ampak tiste okol 30-ih. Če se ti zdijo slednje že stare in zgonjene, se pa bojim, da si ga boš čez leta lahko sam še na roke metu (se opravičujem izrazu, heh), glede na to, da pr 40-ih najbrž ne bo lih u izobilju tebi "dostopnih" 20-letnih devic.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ma ste ga najbrž malo narobe zastople .
Kolker sem zastopla je hoto samo povedat, da mu je všeč sramežljivost ob tistem prvič, ki ga neka bl izkušena bejba pač nima. Pa zadržanost, pa tisti nerodn nasmešek, ki ga ma ponavadi ob svojem prvič devička na faci, pa presenečenost...
Sam se je pač izrazo bl po svoje .
Kolker sem zastopla je hoto samo povedat, da mu je všeč sramežljivost ob tistem prvič, ki ga neka bl izkušena bejba pač nima. Pa zadržanost, pa tisti nerodn nasmešek, ki ga ma ponavadi ob svojem prvič devička na faci, pa presenečenost...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^ očitno ima aloha tud slab dan al kako ... glede na to, da sva obe komenitrali tvojo izjavo ...
kikiriki ... vprašanja so čisto na mestu in bodi toliko 'moški' pa jih vsaj argumentiraj z kakšnim drugim odgovorom kot z izjavo slabega dneva.
temu pa še dodajam eno vprašanje: kako lahko govorimo o neki pravi spolnosti, ko pa je že v začetku izoblikovana želja po devici. Prava spolnost je v prvi vrsti zdrava spolnost ... in zdrava spolnost se odkriva tudi v tem, da nekoga ni strah, če je druga oseba spolno aktivna in v tem tudi uživa ... ter je uživala še preden je spoznala tebe.
Torej govorimo o sprejemanju osebe ... s tem ko pa se omejiš na device in temu dodajaš neko popačeno sliko, da pa so izkušene ženske naveličane sexa in podobnie neumnosti ... v bistvu blatiš spolno aktivne ženske, kljub temu, da si sam spolno aktiven.
Če bi pri tem uporabila obratno verzijo in tvojo izjavo zapisala tako, da bi spremenila vloge bi to zvenelo nekako tako: moški devičniki so tisti pravi, saj tisti ki to niso, so itak tako prenažrti spolnosti, da sami ne vedo kaj bi sploh v spolnosti radi.
Zdaj pa mi povej, ali ta izjava v velja zate?
Predvidevam da ne velja ... in na podlagi česa potem sklepaš da bi veljala za ženske?
In glede nato, kar si napisal ... ti je pri devicah všeč otroškost ... o tem bi se tudi dalo še pa še razglabljat
kikiriki ... vprašanja so čisto na mestu in bodi toliko 'moški' pa jih vsaj argumentiraj z kakšnim drugim odgovorom kot z izjavo slabega dneva.
temu pa še dodajam eno vprašanje: kako lahko govorimo o neki pravi spolnosti, ko pa je že v začetku izoblikovana želja po devici. Prava spolnost je v prvi vrsti zdrava spolnost ... in zdrava spolnost se odkriva tudi v tem, da nekoga ni strah, če je druga oseba spolno aktivna in v tem tudi uživa ... ter je uživala še preden je spoznala tebe.
Torej govorimo o sprejemanju osebe ... s tem ko pa se omejiš na device in temu dodajaš neko popačeno sliko, da pa so izkušene ženske naveličane sexa in podobnie neumnosti ... v bistvu blatiš spolno aktivne ženske, kljub temu, da si sam spolno aktiven.
Če bi pri tem uporabila obratno verzijo in tvojo izjavo zapisala tako, da bi spremenila vloge bi to zvenelo nekako tako: moški devičniki so tisti pravi, saj tisti ki to niso, so itak tako prenažrti spolnosti, da sami ne vedo kaj bi sploh v spolnosti radi.
Predvidevam da ne velja ... in na podlagi česa potem sklepaš da bi veljala za ženske?
In glede nato, kar si napisal ... ti je pri devicah všeč otroškost ... o tem bi se tudi dalo še pa še razglabljat
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni je pa res ravno ali je ženska devica ali pa ne. Pedofiskih nagnjenj nimam da bi zdaj junferce okoli lovil...
Sploh pa se mi zdi spolnost nekaj vsakdanjega in tisti ki dela iz tega neki film in nekaj ful big deal se mi zdi bolan v glavi...seks je pač nekaj intimnega, naravnega in lepega.
In že to mi je dosti smešno da ženska gleda in špara tipa pol leta ali pa eno leto, da ne seksata in kao da če me ima rad bo že počakal.
Pa kaj vam je folk? Ko si star 25 pustimo več ali manj let ti je to nekaj normalnega...da bi meni ena 25 let stara ženska rekla po tednu ali par njih da pa naj čakam pol leta da bova seksala bi si mislil pa ti si bolana in totalno zafrustrirana...pa ne da mi je toliko do seksa...ampak se mi zdi to iz neke normalne stvari delati neki big deal in kompliciranje do konca.
Da pa to naredi neki moški to je pa res motena oseba, da ga kao špara za ne vem koga in da bo pa zdaj neki blazni seks doživel z tisto da one
Spolnost je nekaj normalnega in ne neki bubu bavbav...ali pa ne vem kaj...in ne mi z neko romantiko ven prihajati in koliko je to luškano kao...pa ne vem kaj.
To so pezdetki ki niso sposobni ženske dobiti da bi bila voljna in se jim predala...če pa že so...so pa zafrustriranci in pezdetki, ki ga raje drkajo doma kakor da bi poleg tega tudi kakšno žensko zadovoljili...to so taki, ki ne znajo opraviti svojega dela in rabijo psihijatrično pomoč.
Sploh pa se mi zdi spolnost nekaj vsakdanjega in tisti ki dela iz tega neki film in nekaj ful big deal se mi zdi bolan v glavi...seks je pač nekaj intimnega, naravnega in lepega.
In že to mi je dosti smešno da ženska gleda in špara tipa pol leta ali pa eno leto, da ne seksata in kao da če me ima rad bo že počakal.
Pa kaj vam je folk? Ko si star 25 pustimo več ali manj let ti je to nekaj normalnega...da bi meni ena 25 let stara ženska rekla po tednu ali par njih da pa naj čakam pol leta da bova seksala bi si mislil pa ti si bolana in totalno zafrustrirana...pa ne da mi je toliko do seksa...ampak se mi zdi to iz neke normalne stvari delati neki big deal in kompliciranje do konca.
Da pa to naredi neki moški to je pa res motena oseba, da ga kao špara za ne vem koga in da bo pa zdaj neki blazni seks doživel z tisto da one
Spolnost je nekaj normalnega in ne neki bubu bavbav...ali pa ne vem kaj...in ne mi z neko romantiko ven prihajati in koliko je to luškano kao...pa ne vem kaj.
To so pezdetki ki niso sposobni ženske dobiti da bi bila voljna in se jim predala...če pa že so...so pa zafrustriranci in pezdetki, ki ga raje drkajo doma kakor da bi poleg tega tudi kakšno žensko zadovoljili...to so taki, ki ne znajo opraviti svojega dela in rabijo psihijatrično pomoč.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- kikiriki
- Komunikatorka
Tonja napisal/-a:Ma ste ga najbrž malo narobe zastople .
Bolš bi težko interpretirala moja izražanja.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
kikiriki napisal/-a:Tonja napisal/-a:Ma ste ga najbrž malo narobe zastople .
kikiriki..ona je zdaleč od device...tako da se ti ji ne splača na dušo pihati
Malo heca
- kikiriki
- Komunikatorka
puma napisal/-a:^^ očitno ima aloha tud slab dan al kako ... glede na to, da sva obe komenitrali tvojo izjavo ...
Nisem nek lovilec devic. Imel sem le nekaj dobrih izkušenj. To povem zato, da ne boš preveč psihoanalitičnih tez na moj račun podala.
- kikiriki
- Komunikatorka
ryu10kyu napisal/-a:kikiriki napisal/-a:Tonja napisal/-a:Ma ste ga najbrž malo narobe zastople .
kikiriki..ona je zdaleč od device...tako da se ti ji ne splača na dušo pihati
Malo heca
Jebemtisonce . A morš čist usakmu razblinit sanje ?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
kikiriki napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Meni je pa res ravno ali je ženska devica ali pa ne. Pedofiskih nagnjenj nimam da bi zdaj junferce okoli lovil...
Devica=otrok po tvoje ? Device so tudi pri 100 letih.
Če bi hotel device loviti bi lahko šel v osnovno šolo...pa še tam ne vem če ga ni kakemu sošolcu že potegnila na wcju ali pa vsaj zdrkala....pa čeprav je spodaj "neomadeževana"...tako da iskanje nekih neomadeževanih devic se mi zdi brez veze že po defoltu.
Ampak tu je govora o moških devičnikih in ne o ženskih devicah...da ne bomo zašli iz teme. Ne bi rad našim vrlim junferašem kvaril teme in veselja...
Aja...mimo grede...še noben od njih mi ni odgovoril na vprašanje
citiram:
Fantje? Ali vam je všeč, da vas imajo ženske za prijatelje medtem, ko se pa dol dajejo z drugimi tipi...hodijo pa k vam jamrati, ko jih prizadenejo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov