Devicniki

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 07. Jun. 2008 9:25

zmajčica* napisal/-a:- ne pokaži ji, da te zanima samo sex!
- poslušaj jo, ne govori preveč o svojih stvareh, naj ve, da ima tvojo pozornost, bodi vljuden (ne tako da bo že sluzasto)
- daj ji vedet, da ti kaj pomeni, da znaš punce spoštovati, da si pripravljen pomagati
Ignoriraj to. Pomojem, ce is v tvoji situaciji, niso to stvari s katerimi bi imel probleme. Mislim da se ti tega drzis ze samo, ce ti je punca vsec in je zavesten trud v to smer kvecjemu skodljiv.
zmajčica* napisal/-a:- sem pa tja ji daj kakšen kompliment (že takrat boš videl kako bo reagirala), lahko tudi v šali, in jo lahko začneš spraševati tudi o tipčkih :)
Komplimente se daje(ali fizicno stopnjuje) predvsem kadar ona naredi/pove kaj kar je dobro/zanimivo, ne daje se jih kar tako. Poleg tega ima vecina tipov napacno predstavo, da se to pocne po tem, ko se on dokaze, ne ona. Mislijo "pokazem kok sm car in potem cmok cmok cmok", kar nima logike. Ko ona pokaze kej impresivnega sledi cmok cmok ali komplimenti. Med komplimenti seveda najbolj delujejo tisti, ki ciljajo stvari na katere je potihem ponosna, to so pa ponavadi stvari, za katere se je morala kej potrudit. Dobri joski zrastejo sami od sebe, tko da niso ravno nek dosezek na katerega bi ble ponosne.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Jun. 2008 9:53

Če smo ravno pri komplimentih... Ženski, ki izgleda povprečno & je pametna, bo veliko več pomenilo, če hvališ njen videz. Obratno ženska, ki je zelo lepa & povprečno pametna, bo veliko bolj nora na komplimente glede pameti oziroma dosežkov.

Baje :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 07. Jun. 2008 10:07

Zvoncica napisal/-a:Če smo ravno pri komplimentih... Ženski, ki izgleda povprečno & je pametna, bo veliko več pomenilo, če hvališ njen videz. Obratno ženska, ki je zelo lepa & povprečno pametna, bo veliko bolj nora na komplimente glede pameti oziroma dosežkov.

Potrjuješ mit, da je pri ženskah lepota in pamet v obratnem sorazmerju? :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
pooksy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pooksy » 07. Jun. 2008 10:22

nimam nič proti devičnikom, ampak z njimi ne bi bla, ker mam rajši izkušene moške, no ampak tud tu vse v meji normale (ne da je dal svega in svašta čez)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 07. Jun. 2008 10:25

Zvoncica napisal/-a:Če smo ravno pri komplimentih... Ženski, ki izgleda povprečno & je pametna, bo veliko več pomenilo, če hvališ njen videz. Obratno ženska, ki je zelo lepa & povprečno pametna, bo veliko bolj nora na komplimente glede pameti oziroma dosežkov.

Sej tko je zato, ker se za pamet ali pa lepoto ni treba nic trudit. S tem se rodis. Zenska ki je pametna pa povprecno zgleda se najbrz dost trudi na podrocju izgleda, da bi izboljsala, pametna pa je ze od nekdaj. :)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Jun. 2008 10:28

Potem takem se tebi sploh ne more dati komplimenta :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Jun. 2008 10:36

^^ lahk mi daš oba hahahahaha, pa ne boš ne prvi ne zadnji :lach: :knuddel:

Gre bolj za to, da ženska, pri kateri najprej opaziš, da izgleda dobro ali je pametna (recimo ful pridna na faksu, kaj jaz vem), to sliši večkrat kot drugo stvar. Zato ji bo kompliment v drugo smer veliko več pomenil. Skratka, tega se nekako zaveda, za drugo stvar se pa bolj trudi, kot je rekel Mahagonij.

McLarnovc, ne gledat tako črnobelo na svet no, dej poskusi sam malo pomisliti s svojo glavo, kako bi lahko en tak trapast "pregovor" posplošil na dejansko stanje, pa ugotovil, če kakšna malenkost le drži... :supercool:
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 07. Jun. 2008 11:51

Moje izkušnje z devičniki so take, da devičniki so devičniki z razlogom. Razlog pa ni izgled, temveč pristop. Recimo dvakrat zaserjeva na žuru zunaj in on vsem razlaga, da sva skupaj. Ko sva potem srečala mojega brata me je pred njim za roko prijel, ko 'sva bila skupaj' 1 teden. Seveda doma še nisem imela namena razložiti, da imam fanta! Ampak ok, v ostalih pogledih je bil ok, zato sem rekla, da se bom potrudila. Naslednji dan mi že pove, da je njegovi mami povedal za naju. Ko sem šla s kako kolegico ven, se je prikazal. In mislil, kako ga bom vesela, ker se me je tako lepo presenetil. Ko je prespal pri meni, več kot do poljubčka ni prišel. Ko sva bila skupaj zunaj me je kot nek 14-letnik zmeraj hotel poljubljati, pred vsemi prijatelji, znanci. Neprestano me je klical, tako da nisem imela več niti minute časa sama zase, on pa je mislil, kako pozoren in super je. Seveda se je to moralo končati.
Ostali devičniki, ki jih poznam, niso nič kaj dosti boljši. Preveč se trudijo biti pozorni, da ima ženska na koncu občutek, da jo psihopat zasleduje. To pravijo kolegice, na katere se taki obesijo, ko poskušajo pri meni karkoli začeti... Od vseh teh izkušenj naprej tako zame velja pravilo: DEVIČNIK, NO GO!
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 07. Jun. 2008 12:55

zmajčica* napisal/-a:
dzabica napisal/-a:Najti tipa pri 22 in še devičnika, je po moje kot bi zadel na loteriji.. :D Dobiš romantiko, spoštovanje, ogromno ljubezni, razvajanje, spoštljivost, ubogljivost, skratka vse naj naj ;)

sama sem tudi mislila da ga ni mogoče najti, v resnici pa jih je kar precej. z glave bi jih naštela kar nekaj...

khm... 26 :tanz:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Jun. 2008 13:02

Ja svašta...včasih so ženske gledale na to da so še nedolžne in bile ponosne na to koliko časa so se upirale moškemu čaru.
Zdaj pa opažam, da je čedalje več tipov, ki to skušajo tržiti in dajati na veliki zvon(ampak jim ne uspeva).Toliko o tem da ni več pravih descev in o poplavi poženščenih tipih...in kam gre svet. Prav smilite se mi drage dame...

GeorgeConstanza...čestitam, da si pri 26ih še nedolžen...upam da ti bo uspelo celo življenje vzdrževati to, da boš na koncu življenja lahko rekel ponosen sem nase...celo življenje nisem seksal...zdaj sem pa car! :roll:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 07. Jun. 2008 13:03

Moja teorija je, da so več vredni komplimenti na račun lepote. Tista, ki je pametna, to itak sama ve. Lepota je pa stvar okusa. :wink:
In vsekakor veliko pomeni, da se zdiš lepa svojemu moškemu.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Jun. 2008 13:05

kr.ena napisal/-a:

Moja teorija je, da so več vredni komplimenti na račun lepote. Tista, ki je pametna, to itak sama ve. Lepota je pa stvar okusa. :wink:
In vsekakor veliko pomeni, da se zdiš lepa svojemu moškemu.

S tem prispevkom si dokazala, da si(se imaš za) pametna..lepota je pa nekaj za kar se moraš potruditi bolj kot za pamet...torej navsezadnje teza zvončice vzdrži :nixweiss:
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 07. Jun. 2008 13:06

ryu10kyu napisal/-a:GeorgeConstanza...čestitam, da si pri 26ih še nedolžen...upam da ti bo uspelo celo življenje vzdrževati to, da boš na koncu življenja lahko rekel ponosen sem nase...celo življenje nisem seksal...zdaj sem pa car! :roll:

Hvala. Mislim, da bo težko zdražati celo življenje. ampak zdaj ko imam podporo, bo lažje
:bussi:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Jun. 2008 13:07

Jaz imam pa kolegico, ki mi stalno govori naj ji piham na dušo s tem da je pametna...verjamem, da bi Sara iz bb prav rada slišala ta kompliment :lach:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Jun. 2008 13:08

GeorgeConstanza napisal/-a:Hvala. Mislim, da bo težko zdražati celo življenje. ampak zdaj ko imam podporo, bo lažje
:bussi:

Po razmišljanju sodeč verjamem, da se ti ni treba bati, da bi te ženske skušale spraviti v skušnjavo...tako da verjamem da ti bo celo uspelo :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov