Devicniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 481 prispevkov
• Stran 32 od 33
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33
Naslednja
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kje je razlika če neznajo ali nočejo? Sej rezultat je itak isti (torej nedolžnost, o čemer se tu pogovarjamo).
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mahagonij napisal/-a:Jst pa mislim, da si mi to govorimo, ker smo jelly. Oni bi se lahko naucili, ampak jih ne zanima to. Ne zanimajo jih drugi ljudje, oziroma tok jih zanima lastno delo, da se ne ukvarjajo s svojimi socialnimi stiki. Plebs si pa miri strah pred lastno nepomembnostjo in povprecnostjo z idejo, da z genialnostjo pride neizogibna socialna nesposobnost. Se mi zdi da ni tako...Evelyn.. napisal/-a:Jah pač to so asocialni ljudje. Pri kakih "genijih" pa rado pride do nasprotja, kjer so izjemno nadarjeni, socialnih stikov pa preprosto ne "znajo" navezovat.
Če je temu tako, super. Ni nič narobe, če se nekdo samostojno odloči, da pač stikov ne bo navezoval ali pa mu niso pomembni.
Ampak vseen lahko nekako skklepamo, da če nekdo večino življenja preživi v nekem svojem mehurčku, brez vsakršnega interesa za druge ljudi in interakcije z njimi, nato pa se 1x odloči, da je čas, da si poišče partnerja, je precej velika možnost, da bo to malce težje izvedel - razen, če izjemno dobro izgleda.
Sarissima, itak da je razlika. Razlika je ko nekaj samostojno izbereš in si s svojo izbiro srečen ali pa si nečesa želiš, pa tega ne moreš imeti..Zrd mene lahk vsi geeki na svetu doma ždijo ali pa v podjetju, noro, če jim tko paše. Za tiste, ki pa bi radi imeli socialne stike pa jih ne znajo vzpostaviti, mi je pa pač malo žal.
It was forever..but it didnt last long..
- netsh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Velik faktor pri tipih kdo ostane devičnik oz. mu to področje bolj šepa je izbira srednje šole, kasneje faksa ter to ali živiš doma/LJ stanovanju npr. Sam sem šel na tehnično, ven kaj dosti med srednjo nisem hodil, ker je bila zmeraj problem logistika(dokler ni bil izpit), posledično je rezultat socialni krog samih tipov, ki imajo bolj ali manj isti problem,( se najde kakšna svetla izjema).. Sam sem se na to zajeb*** še tako, da nisem šel na faks ampak sem šel delat(€ premamili), branža je računalništvo, tako da je žalost(glede punc in novih ljudi podobne starosti) Šanse vadit/imet nek kontakt ni bilo, tako da je pristopat do neke punce, ki jo prvič vidiš zelo težko, sploh če hočeš doseči kaj več kot nek pogovor. Če greš pa s kolegi ven v nek bar to zgleda tako: debatiraš, cuzaš pivo in greš domov. Drugače sem star 20 let, izgled ni slab, pri ostalih stvareh sem samozavesten, problem je to, da leta tečejo in je težko ostat ravnodušen do vsega skupaj, sploh ko se enkrat menja leto. Mogoče bo kaj bolje, ko grem jeseni na faks, ker zdaj sem nek outsider in ni fajn.
- pirodoksin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2012
se strinjam, to sigurno vpliva, moraš pa zato prevzeti več lastne pobude. ne moreš čakat, da se bo zunaj nekaj spremenilo. morate se zmenit s kolegi (ki imajo ali pa nimajo istih problemov), da greste enkrat pač osvajat punce. to je lahko začetek; lahko se tudi vključiš v kake dejavnosti, greš na kake plesne vaje, karkoli. sicer je bolje, da ti primarni namen v teh dejavnostih ni iskanje žensk, zato si izberi tisto, kar te zanima. kakorkoli, če ne boš začel aktivno delat na tem, boš outsider ostal.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
fuj.. ni čist nč manj fuj kot bluzenje, ki ga večina punc da skozi. isto je, čisti neznanec. pa alkohol in "metuljčki" gor ali dol.. sam s tem nekak ni nič narobe in je treba tolerirat, ker to je "ful kul", divja mladost pa to.. iskanje po netu za nedolžnost izgubit je pa groza od groze in fuj
hej norci
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Vem, da obstajajo kakšne strani, kjer ljudje iščejo naključne osebe za hitro potešitev spolne sle, ampak to mi ni blizu in se ne znam poistovetit s tem konceptom Tudi z drugimi naštetimi stvarmi ne, ampak tak 'oglas' za spolni akt in to na forumu, se mi zdi pa sploh težko razumljiv
Sploh pa, kakšno zvezo ima tukaj spol? Ravno tako 'bluzijo' (karkoli že to pomeni) tudi moški. In prav enako bi napisala, če bi bila avtorica 'oglasa' ženska (le da potem ne bi bila bik, ampak krava ali srna al neki ). Pač precej živalsko mi izpade vse skupaj, kot dogovor za parjenje na slepo Pri tistih, ki se zunaj spoznajo, je neka razlika, saj so si očitno vsaj privlačni in se nato spontano razvije naprej, tukaj pa izpade kot nek tehnični dogovor s potencialno osebo z namenom spolnega akta. No ja, vsakomur svoje, pač svoje mnenje in začudenje sem izrazila
Sploh pa, kakšno zvezo ima tukaj spol? Ravno tako 'bluzijo' (karkoli že to pomeni) tudi moški. In prav enako bi napisala, če bi bila avtorica 'oglasa' ženska (le da potem ne bi bila bik, ampak krava ali srna al neki ). Pač precej živalsko mi izpade vse skupaj, kot dogovor za parjenje na slepo Pri tistih, ki se zunaj spoznajo, je neka razlika, saj so si očitno vsaj privlačni in se nato spontano razvije naprej, tukaj pa izpade kot nek tehnični dogovor s potencialno osebo z namenom spolnega akta. No ja, vsakomur svoje, pač svoje mnenje in začudenje sem izrazila
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Lol, boš rekel, da je to dandanes običajen / večinski sistem prakticiranja odnosov med predstavniki nasprotnih spolov? Da se napiše oglas in zmeni z nekom naključnim za uro in kraj spolnega odnosa? No fino, jaz v tem ne sodelujem in tudi ne nameravam, komur je všeč, naj pa kar izvoli
Me že dolgo ni bilo na forumu in nisem vedela, da se je spremenil v tovrstne ona-on zadeve
Me že dolgo ni bilo na forumu in nisem vedela, da se je spremenil v tovrstne ona-on zadeve
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Dot, forum se je prelevil v marskiaj nepričakovanega. Predvsem pa v zatočišče rulje nevzgojenih mladeničev, ki so ravno spustili mamine joške in mislijo, da so prijeli sistem za jajca.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Prvi neprebran prispevek • 481 prispevkov
• Stran 32 od 33
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]