Date Rape Drug

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 27. Nov. 2009 11:14

Glej ga zlomka, tule smo pa v prednosti ''kmetice'' ki si raj kako litrco al pa siks pekiča kupimo pa skantamo v udobju lasntega domovanja ali zunaj, kot pa ptičkice, ki tako zagovarajajo, kako je oh in sploh kul pit po lokalih....

No, drugače pa, grozno itak za katerokoli se ji to dogodi. Mene pa ni strah tega, preprosto zato ker tam kjer jaz hodim in pijem zunaj, se dobiva pire v piksni zaprte, druga pa itak ne pijem zunaj (kaki koktelji pa mešanice žganja s sokovi.... odpadejo).
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 27. Nov. 2009 11:39

Nam so že 10 let nazaj govorili, da naj nikoli ne puščamo pijače na mizi ali na šanku. Nikoli ne veš, kaj ti lahko nekdo da v kozarec. Tako da sem vedno imela navado pijačo nositi s seboj. Razen res v primerih, ko je pri mizi bila samo znana družba (ki sem jim zaupala) in sem skočila na wc - takrat se je pustilo kozarec na mizi. :)
Kar se pa tiče pijače, ki ti jo naroči neznanec - včasih je bilo bolj v navadi, da se je punco povabilo na pijačo, če je bila nekomu všeč, tako da je direktno dobila kozarec s pijačo v roke od natakarja. Če pa je zdaj bolj "moderno", da samo pride nek kozarec z X pijačo na mizo kot znak, da si nekomu všeč - jaz ga ne bi vzela (že nekoč ga ne bi).
Omenjate, kako bi naj tudi natakarji vlivali v pijače puncam razne te zvarke :?: No, teh strahov sama nisem nikoli imela. Tam, kamor smo mi hodili ven, se nikoli niti posumilo ni na kaj takega. Kje bi se naj to dogajalo? :roll:
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Nov. 2009 11:51

---
Zadnjič spremenil claire, dne 12. Maj. 2011 7:40, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Nov. 2009 14:36

OMG :eek: Zdej si bom še kr prijačo iz trgovin začela nosit v lokale, ko tole berem :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 27. Nov. 2009 14:37

:D mal ekstazija nč ne škodi :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 27. Nov. 2009 14:42

Jaz se pa tega ne bojim preveč iz enostavnega razloga, da sploh ne vem, kje bi mi lahko to podtaknili. Ven grem večinoma s fantom ali z dobrimi prijatelji, praktično nikoli pa sama; pijem ponavadi pivo, ki je ponavadi v flaši, pa tudi če ne, še nisem prišla v situacijo, da bi mi kdo ponujal pijačo. Častil, ja, ampak še v teh primerih sem šla vedno zraven do šanka in dobila stvar direktno v roke. Enkrat sem od natakarjev dobila poseben rojstnodnevni shot, in sem tudi zraven gledala, kako ga meša. To, da se pa pijače ne pušča naokrog, pa itak ve vsak. Saj ni treba, da ti vržejo drogo noter, lahko ti jo spijejo, polijejo, ali pa pljunejo not :stupid:

Ampak ja, meni bi blo tudi čudno, da bi mi en x model kar dal kozarec na, pij. In tudi ne bi.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Nov. 2009 14:54

Mene to podtikanje ne skrbi kaj preveč. Že itak ne hodim v te klube, kjer naj bi se to največ dogajalo. Poleg tega pazim na svojo pijačo, netoliko zaradi podtikanja, kot zaradi lastne škrtosti, ker mi gre ful na živce, če si kupim nekaj za pit, pa mi to nekdo polije.
Konec konec pa tudi zato, ker nikoli ne grem ven sama. Če ni fanta zraven, so pa prijatelji, ki ziher ne bi kar mirno gledali, kako bi me nekdo odvlekel stran.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Nov. 2009 15:53

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Nov. 2009 15:54

eh. to je bolj kot ne samo zlovešče ime za tekoči ekstazi, ki je po pričevanju nekaterih mojih kznancev in forumov čisto normlana party droga. rape predpono je dobila le zaradi možnih black outou, ki te lahko doletijo ob mešanju tekočega mdma z alkoholom (kot tudi vse ostale droge in alkohol sam po sebi)

samo v vednost, da ne boste zdej cele paranoične, ko boste ven hodle.
poleg tega ni tako zelo dosegliv na ulicah, tako da morš met prav zegn, da ti ga kdo podtakne.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 27. Nov. 2009 16:05

Če vzameš ekstazi lahko tud piješ alkohol, samo je odvisno kakšno dozo vzameš in kakšno vrsto ekstazija! :D

Kaj a boste zdej zganjale cirkus tukaj :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 27. Nov. 2009 17:08

Rape drug =/= ekstazy
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Nov. 2009 20:00

Jaz sem ful hodila po teh lokalih, kjer naj bi to na veliko podtikali, pa ne poznam niti ene, ki bi se ji to zgodilo. Je pa res, da zunaj spijem max eno pijačo, pa jo držim v roki, dokler je ne spijem. Pa tut punce se ponavadi držimo skupaj, pa ne zginemo kar nekam z kr enimi tipi...

Se je pa zgodilo eni kolegici, pa ne v Lj, da se je "zbudila" v neznanem stanovanju z neznanimi tipi, pol je panično klicala svojega tipa, k ji je rekel, nej sam zbeži ven iz stanovanja pa laufa...no to je pol tut naredila, hvalabogu ji ni bilo nič. Aja zbudila pomeni, da je prišla k sebi iz black outa, ne da se je zbudila v kr nei postli.

So pa kolegice tut zavestno zprobale tekoči ecstasy, pa niso mele nobenih black outov. Je pa res, da je bilo to že skoraj 10 let nazaj, pa so mogoče že mal predelal formulo. Čeprav smo se že takrat to pogovarjale, da je to Rape drug...

Hvalabogu ni bilo nikoli nobeni nič. Zdej smo se pa itak vse (kao) zresnile... :)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Nov. 2009 22:43

chiqqa napisal/-a:^recept?? wtf? kaj je tle sploh not..strup podgan, aspirin...buhvejkva :S

v bistvu je recept precej preprost :D voda, etanol, sol in pa 2 zadevici, ki se nabavita v lekarni.. pol je pač še pomembno, da se držiš postopka pridobivanja :)

drugač pa se strinjam s tem, da se to ne sme enačiti z ekstazijem in ostalimi drogami..
te lahko nekdo odpelje tudi če si fulfajn pijana :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 27. Nov. 2009 22:57

positive vibration napisal/-a:Rape drug =/= ekstazy

lih sm hotla napisat ... :roll:

nism še probala ne enega ne drugega, ma ni isto - glede učinkov in tega .. liefde, ko si napisala učinke ekstazija .. rape drugs imajo čisto drugačene učinke in namen ..
... drugače pa kar jst vem za eno tako imenovano posiljevalsko drogo oz. rape drug - rufinol/rohypnol/roofies (preveč filmov pa CSI-ja :P )
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 27. Nov. 2009 23:04

Let's swim to the moon .....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov