Date Rape Drug

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 13. Feb. 2011 19:31

No, da vam povem še mojo izkušnjo, kaj se mi je zgodilo lani v Ultri, na žuru ene izmed fakultet. Sva šle s sošolko pač na žur našega faksa, in sva s sabo vzele še 3 prijateljice, ki so seveda zamujale in prišle kakšno urco za nami. Ker sva bile med prvimi, itak, naročiva pijačo (redbullvodka) se meniva za šankom, počasi pijeva tisto pijačo, nakar se meni začne toook vrtet, da mi je cel tist prostor v ultri okol obračalo. Bruhat nisem mogla, čeprav sem hotla in nekak po pol urce rinjenja prstov v usta in po tem ko sem spila pol litra, liter navadne vode, je malo popustilo,d a sem lahko že ob polnoči šla proti domu. ( prej nisem pila čisto nič alkohola - pa tud ponavadi, kadar pijem, kar je bilo lani skoraj vsak vikend in še med tednom, sem prenesla vse in svašta..).. No, mojo sošolko je pa took začelo grlo bolet in zgubljala je glas. Nisva več znali kaj naj naredimo. Ker sem komaj hodila, so bli takoj varnostniki in pa še ena dva fanta okol nas, kot da nas bojo nekam odpeljali :o .. Na srečo so lih takrat prišle prijateljice in smo jih proosile, naj nas odpeljejo domov. No, ko sem se zjutraj zbudila, se nisem spomnila NIČ. .. Nevem, kakšna reakcija mojega telesa je bila na alkohola, ampak sem skoraj 100% da mi je bilo nekaj dano v pijačo, ker kaj takega pa še nisem doživela, tud ko sem bila najbolj pijana in vsekana za moj 18rd :D

Vglavnem, treba se je pazit, ker to ni normalno, če folk to res dela.
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 13. Feb. 2011 20:28

1. nikol nism razumela zakaj daje folk v pijače droge. a zato da te lah omami in seveda pol kej dobi od tebe?

2. tuki omenjate posilsta. če greš v klub ki je nabito poln, a mislte da je nevarnost posilstva? (sama menim da ne,ker je pač velik ljudi)

3. a je nevarnost posilsta če se sredi kluba pač z enim žvališ?

ko sm tole prebrala, sm se prou mal ustrašla...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Feb. 2011 20:34

^^lubica, ven te odpelje....kao, prijatelj, ki pijano babo pelje na frišen luft...pa nč sumljivo ne zgleda češ ta jo gre pa posilit...:)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Feb. 2011 20:36

^^sploh pa noben ne reče, hej punca jaz te bom posilu, a greš kr z mano v avto, da te ne bo bilo potrebno nositi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 13. Feb. 2011 20:37

no, to mi še nobeden ni povabu na svež zrak .. fora ubistvu je u tem da nesmeta nikamor na samo ane?
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 13. Feb. 2011 20:40

ne,ne delam se norca.sori,pač sm tok neumna.
to sm drgač misnla na splošno posilstvo ampak ok.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Feb. 2011 20:46

Konkubina* napisal/-a:rookie
Drogi se reče "roofie", "rookie" je pa novinec..čeprav, hm, ja, dalo bi se nekako tud to v kontekst vržt, če že morš. :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 13. Feb. 2011 20:46

Kok si stara?

1.) pij samo iz flaške, ki jo maš skoz pri sebi
2.) ne žvali se z random ljudmi na plesišču
3.) mej kake kolegice okol sebe vedno
4.) upiraj se, če te kdo vleče ven iz kluba, make a big fuss!
It was forever..but it didnt last long..
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 13. Feb. 2011 20:52

17

1. me si naročimo,spijemo in gremo plesat.jst mislm da je to kul ker sej vidmo na da m kelnar nč ne podtakne.
2.ups...se žvalim.učasih tut z večimi.
3. to vedno! se je pa že zgodil da so me pač pustle da se s tipom u miru žvalim in zabavam po svoje.
4. to se mi še ni zgodil,bom pa upoštevala nasvet.

HVALA TI EVELYN
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 13. Feb. 2011 21:06

hehe a mam tok bedne in otročje izjave? :)
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 13. Feb. 2011 21:38

no ja. pač sprašujem, ker me zanima. če ti je to otročje tut prav :) sej bom odrasla
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Jul. 2012 16:33

na to temo sem naletela, ko sem neki drugega iskala.

samo v opozorilo (da boste lahko spet vse paničarile). ghb se je na veliko razmahnil v novi, modificirani različici pod imenom gbl. prozorna tekočina, zelo nevarna v kombinaciji z alkoholom. hote ali po nesreči, zadeva je lahko dostopna, tako previdnost ne bo odveč.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 06. Jul. 2012 17:28

tole pa ni ravno kul - sploh ker je legalno in lahko vsak psihič tole naroči...
Suzany
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Suzany » 07. Avg. 2012 14:42

Pred leti so podtikal v Globalu pa v Bakusu. Je pa par mojih frendic to dožvel in 1 smo ubistvu rešl pred čim hujšim - spravl domov, obnašala se je zlo zlo čudno(slačla iz sebe obleke), prej je zginla za par ur. Zjutri se je zbudila cela mokra, napol oblečena v pižamo, totalen blackout, droga pa izločena do časa, ko bi lahko testiranje kaj pokazalo.
Pila je iz kozarca in ga odložila zraven na poličko. V času, ko ni bila pozorna je pa zgleda kaj padlo. Ali je pa že prej dobila kaj notri. Tega nisem slišala, da bi kelnarji to počeli. Pa saj imajo kamere. Policija ni nič odkrila?
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 07. Avg. 2012 15:50

zakaj navadni ljudje pol ne kupujejo teh izdelkov za bolj zanimiv sex? pomoje ne obstaja nobena reč ki bi naredila punco bolj potrebno. frigidne po naravi

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov