Date Rape Drug

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 26. Nov. 2009 19:58

Ali drugače imenovana posilstvena droga ali tekoči ekstazi al whatever.

Verjetno ste zasledili to na 24 ur itd.

Kar me moti je to, da nekatere kljub zavestnosti te droge ša kar naprej sprejemajo pijače ki jo naroči en čist 16i tip...in potem jokcajo kaj se jim je zgodil...seveda da nobenemu ne privoščim da se mu kaj takega zgodi.

Nič nimam proti če sprejemate pijače x tipov ampak, a nobena ne razmišlja o temu ker ji tolk laska ker je všeč nekomu in z veseljem sprejme pijačo?? To se meni zdi nesamozavestno da nekomu pošlješ pijačo ker ti je všeč in s tem to pokažeš...

Kakšno mnenje mate vi o tem?

Če tema slučajno obstaja, lahko to temo izbrišete
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Nov. 2009 20:20

Ne sprejemam pijač od neznancev. :) Če me želi spoznat me lahko tudi brez tega, pa čeprav dobronamerno(ali ne), da mi časti pijačo..Ne hvala in je.. dekleta so pač zaupljiva jebiga, konec koncev so si sama kriva. Moraš bit prekleto naiven, da pa verjameš v dobroto vsakega človeka in se prepustiš "uživanju". Bolj je žalostno to, da nastradajo punce, ki za sekundo pustijo pijačo in puf, gre vse v k***c :roll: zato tudi držim pijačo skoz pr sebi(če mam pa plastenko pa še tok bolš).
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 26. Nov. 2009 20:42

Pa tudi to da dekleta hodimo na wc v gruči 10 kokošk pijača pa sameva...nas je kriminalist tako nazjal da mi na pamet ne pade da bi katero prijateljico zvlekla s sabo,če sem pa sama gre pa kozarček tudi z mano na wc ^^
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Nov. 2009 1:57

Ce grem sam ven naprimer, pol nikol ne pustim pijace na mizi. Pa ne zato ker bi me kdo drogiral, ampak zato ker bi mi jo kdo spizdil. Tko da ze s tega stalisca ne razumem kako bi kdorkoli pustil pijaco brez nadzora okol lezat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 27. Nov. 2009 9:21

v globalu je biu problem to da se je dogajal da je dejansko natakar ulival drogo v pijaco puncam... pac pa kaserou od dolocenih modelov....

tko da si dejansko ubu drogo v pijaci od natakarja in ti popounoma nc ne nuca ce nanjo merkas se kako!

tko da jez vem da sm vedno gledala da sm narocila pijaco pri zenski!
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 27. Nov. 2009 9:29

Jaz zase vem, da v raznih Globalih, Ultri in podobnih lokalih, naročam samo vodo, k je še zaprta in jo mam skos v roki, dokler ne spijem...

Drugač sm pa mnenja, da tist tip, k ti že more vlit razne p... v pjačo, da bi te lahko izkoristu, je navadn papak, k drugač ne more dobit ženske al kaj??? Ne razumem... :evil:

Šokirana sem bila nad izjavo punce (zadnjič po tvju), k so ji vlil to v bambus in jo pol slikal slečeno... omg, greš ven, da bi se zabaval, pa se ti to zgodi... strašljivo, da se to sploh dugaja!
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 27. Nov. 2009 9:36

nikaragua napisal/-a:v globalu je biu problem to da se je dogajal da je dejansko natakar ulival drogo v pijaco puncam... pac pa kaserou od dolocenih modelov....

tko da si dejansko ubu drogo v pijaci od natakarja in ti popounoma nc ne nuca ce nanjo merkas se kako!

kaaaj??? bed... :roll:
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 27. Nov. 2009 9:40

SWEETprinces napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:v globalu je biu problem to da se je dogajal da je dejansko natakar ulival drogo v pijaco puncam... pac pa kaserou od dolocenih modelov....

kaaaj??? bed... :roll:

Jaja, sej je blo v medijih dost povedanga okol tega... sam kokr jaz vem, tem kelnarjem nikol niso uspel dokazat, da so ženskam vlival ghb v pjačo, ker ostane v telesu zgolj 12 ur... in so pol kelnarji trdil, da je šla punca prostovoljno z njimi... :evil:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 27. Nov. 2009 10:02

Ekstazi.... :D

Odvisno kok vzameš, v majhnih količinah so učinki podobni učinkom alkohola, a že povečanje doze lahko pripelje do zastrupitve, izgube zavesti... Men pa ni všeč!

Ko grem vn pa natakarica ali natakar odpre pijačo pred mano... eno zvijem pred tem :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 27. Nov. 2009 10:18

jz tut zdej bolj gledam oz. že več let, od kar sm zvedla za en primer, sploh punc k so mi blizu, ne kr tko ene ta tretje :) sploh je treba pazit, že ko natakarji točjo pijačo, jo na pultu, ti se valda zabavaš, plešeš, ne gledaš v njega oz. pod roke..se zamotip, loh pa tut dela na drugi strani, ko ti njega gledaš v hrbet..nikol se ne ve, včas sm res premau pazljiva, ampk na sploh, mam kozarčk skos pr seb, tut ko grem na wc, ker je SKOS ŽEJA :lol: mislm, plešeš pa piješ zravn ane :)
Drugače je pa to shit, sm brala, ker se ta ghb obdrži v telesu par ur (jz sm slišala ne 12h ampk tko 4h max)...in da potem fantje vejo da preden se punca zbudi pa zave gre do ginekologa itd. in je že prepozno...grozn...še huje je pa je, da te uhvati kje na cesti kdo, pretepe, posili, odvrže, loh tut ubije, in načini kako to delajo....ugl. mene je vse bl strah tko, če kdo ponoč v temnih ulcah hodi za mano al karkol tazga.....že zato, ker se je prec mescom dni zgodil marsikej, da me je izučil...no sej je vseen, jz se šezmer ne dam :D borka 4 ever hehe
Uporabniški avatar
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Veron|ka » 27. Nov. 2009 10:22

ah saj to pa res ni nič novega .. naj bi bil to tekoči ecstasy.. sicer pa sama hodim redno na elektronsko muziko pa če mi kak neznanec ponuja pijačo ne vzamem.. tudi puščam ne kje.. da mi ne kdo spije :lol:

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Nov. 2009 10:30

ja treba je eksat pijačke, takoj ko se je okleneš preko šanka, ni druge :)

sicer je meni osebno najbolj šokantno to, kako enostavno se naredi GHB. jaz sem pred petimi leti imela ta recept doma (iz interneta) in dejansko rabiš 4 sestavine, tako da si vsak navaden laik lahko zmixa stvar.. ni čudno, da se pol tako množično uporablja.
mi pa povečana uporaba tega sredstva daje misliti tudi o nekaterih sodobnih mladih moških, ki brez omamljanja žrtve očitno ne morejo prit do sexa.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 27. Nov. 2009 10:41

^recept?? wtf? kaj je tle sploh not..strup podgan, aspirin...buhvejkva :S
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 27. Nov. 2009 10:53

Ekstazi- party droga
občutek evforije, sreče, ljubezni
zmanjšana notranja napetost in tesnoba
izginjanje strahu
olajšanje sporazumevanja
dvignjena samozavest
dobro razpoloženje.

Alkohola lahko popiješ...ojeeeeeeeeejjj..ampak ko neha delovat ekstazi, potem si najebala :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 27. Nov. 2009 10:56

moj pravi da smo lahko vesele ker se ga zastonj zadanemo in da, če bi on dobil likvid e v pajčo bi šel do tipa po repete :D (zblojen tale tip moj, vem :D )
Our passion is our strength <3

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov