Date Rape Drug

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 03. Feb. 2011 19:45

Nauk zgodbe: Ne pit vodke :D

Mam tud jst zelo slabe izkušnje z vodko :/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Feb. 2011 19:54

claire napisal/-a:ja, ampak ti si zakomirala, kot se "spodobi". bruhala in šla ajat. ne pa da celo noč žuriraš, zjutraj se pa nič ne spomniš.
ne vem no.
(sploh pa deci vodke na prazen želodec, suho telesce in načete živce niti ni tako malo)

Ja, ampak če bi z vodko končala pit na polovic (od kjer naprej se nič več ne spomnim), bi bila nekak ista :D In verjetno, če bi positive (recimor, da je bilo zaradi alkohola, ne izključujem drog) še ene 2 pijači spila, bi verjetno isto obležala. Pa to je bilo še v času, ko sem čisto vsak vikend hodila ven.
Kika napisal/-a:ha ha ha, sam morm pokomentirat: ni čudno, da kaka punca skup pade po ENI pijači, če je to deci vodke. halo, uporabljajte standardne mere, ena juice vodka vsebuje 0,03 vodke, ne pa deci, to je več ko trojna. drugače se lahko svašta zgodi z vsako.

lah si nardim jst eno jeger kolo, si jo namešam 2 deci jegra pa 3 deci kole v poulitrsko flaško in se bom čez eno uro čudila, kako me je ENA pijača tako grozno obrnila. svašta.

:lol:

Sem že prvič napisala, da blo več vodke kot juica. In ne, nisem suhcano dekletce, da bi me 3 juice vodke obrnile in ponavadi lahko spijem veliko, veliko več (že v 15 min par tekil), pa sem čisto kul in z celim spominom :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 03. Feb. 2011 22:40

Kakorkoli, ni zdaj moj namen se prepričevat. Htela sem samo rečt, da ni dovolj samo kozarec imet vedno v roki, temveč je na prvem mestu, da si z nekom, ki ga bo skrbelo zate, da se ti kaj ne zgodi, da imaš vedno nekoga ob sebi, na kogar se lahko zaneseš in vam položit na vest, da bodite pozorne na svoje kolegice, ko ga žurate kje. Da se ne bo komu kaj naredlo. Jaz si vsekakor ne želim, da se mi to ponovi, zato sem uvedla preventivni ukrep v tejle obliki:
Slika

Striktno flaširan pir, katerega kelnar odpre pred mano (še najraje bi si jih sama odpirala). Dokler ne začnejo prodajat juice vodk v stekleničkah, bom kar pri tem ostala. Čeprav me mali pir stane 4€, ni vredno, da se mi kaj zgodi, po možnosti še zabluzim peš kam ven pri -18 in zmrznem kje po poti.

sicer pa moram priznat, da je tale Karhu hudo piten, bemtiš znajo finci delat dober pir! mu laško do kolen ne seže. bi ga lahko primerjala z budweiserjem!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Feb. 2011 22:49

in ste že ugotovile, katera je največja pijanka? :D :D :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 03. Feb. 2011 23:39

Meni ni problema piti karkoli, ker grem ga vedno z družbo žurat na katero se lahko 100% zanesem in se počutim varna z njo (skulirane osebe, zaupanja vredne, obvladajo borilne ali kakšne drugačne veščine :D in me ne bi pustili samo)
Če bi bila pa na izmenjavi, bi pa verjetno posegla po positive vibration ukrepih oz. socialko tolkla (se ga prej napiješ) in samo še vodo notri :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 04. Feb. 2011 0:05

K bo kak party najboljše da se dobiste tle in greste skupej da vidiste kira se bo spomnla več :D
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 04. Feb. 2011 11:28

Men se je to enkrat zgodilo oz. ne men, moji prijatlci. Ble sva v tistmu lokalu zraven parlamenta, Šube, čist pozabla kko se kliče :) uglavnm, sm z eno prijatlco, popile sva sam eno pijačo oz. jo naročile, ona gre plesat z enim modelom, čez 15 min jo nism našla nikjer več, grem vn z lokala in vidm kko jo enih 5 tipov stran nos. In pol itak nism nč razmišljala in sm takoj šla tja pa jo izpulila stran od unih in takoj v taksi in dam. Naslednji dan se ni nč spomnila...tko da ja, bodite previdne :)
And I'd give up forever to touch you.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 04. Feb. 2011 17:14

Ja, treba je bit previden, pa ne samo v družbi neznancev.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 04. Feb. 2011 17:38

F.Y. Johi in TBRM :D

Lamia, grozno. Si predstavljaš, da bi še tebe onemogočli :mad: Ko sem se pogovarjala s kolegico o tem, mi je rekla, da je to predrag hec, da bi kr tak random dekletom metali v pijače. No, in sem se pozanimala, da to drogo lahko baje celo doma narediš z dokaj banalnimi sestavinami, tak da ni tak drag špas in zato si idioti to lahko privoščijo. Saj ti nena kokaina šenkajo, ampak neko ceneno kemično spojino. In ravno zaradi tega je nevarnost tolk večja, ker nikoli ne veš, kolk je močn odmerek in kolk ti not vsipajo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Feb. 2011 17:42

^^^ko berem take poste, in vaše izkušnje, imam čedalje večje mnenje, da če bom imel hčerko, da jo bom zaklenil v stolp :)+se bom osebno oborožil, baseball kij v kotu sobe imam pa že itak sedaj :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 04. Feb. 2011 18:36

Jst tudi navijam za sine, priznam pa da četudi bo hčerka bo vsaj tist 1% v meni vesel ker bo malo rekreacije, ko bo treba kakega kretena kdaj nabunkat :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Feb. 2011 18:58

ma pretiravate.

js sm vsak teden po partijih, žurih klubih in razen če si nisem sama kej v drink namešala, nihče ni bil tako radodaren z mano.

v 95% je kriv alkohol ki ga same, prostovoljno, zlijemo vase.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Feb. 2011 19:50

Nikol nisem še imela takšne izkušnje. Morda zato, ker ves alkohol "eksiram", če že. :D Ne prenašam mešanih pijač, pa bogndej da bi jih potem počasi srkala, bljeh! Vse gre v minutki in noben nima opcije mi kaj podtaknit. :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 06. Feb. 2011 18:03

jaz sem že imela par blackoutov kljub temu, da sem celo noč prežurala, bojda debatirala s folkom itd... je bla pa kriva samo prevelika količina raznovrstnega alkohola (ok, ene dvakrat so ble tud druge substance zraven, ki sem jih prostovljno pokonzumirala). tud moje kolegice k sreči nimajo izkušenj, da bi jim kdaj kdo karkoli podatknil
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 11. Feb. 2011 20:17

..Evelyn.. napisal/-a:Nikol nisem še imela takšne izkušnje. Morda zato, ker ves alkohol "eksiram", če že. :D Ne prenašam mešanih pijač, pa bogndej da bi jih potem počasi srkala, bljeh! Vse gre v minutki in noben nima opcije mi kaj podtaknit. :P

tudi jaz sem na podobnem. Od neznancev pa pijač tako ali tako ne sprejemam
Don't worry, be happy!!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov