dajte mi svetovat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
In ti si še zmeraj z njim + na forum prideš spraševat, če ga naj pustiš? Jaz bi ga že davno nekam poslala. Edino, če ti paše da še druge poseksa pol ga obdrži pa še ti seksaj z drugimi, to bo ena krasna zveza Mah to je ena taka tipična najstniška in srednješolska zveza, take v redkih primerih ostanejo. Tip se verjetno ni znorel, mu nisi več zanimiva in hoče druge sprobavat. Brco v rit takemu
EDIT: Nisi ti že pred parimi meseci v eni temi pisala, da si nekega tipa "lovila" po klubu in da seksata v savni al bosta seksala? Zdaj maš pa naenkrat tipa že 6 let? Ma nič mi ni več jasno
EDIT: Nisi ti že pred parimi meseci v eni temi pisala, da si nekega tipa "lovila" po klubu in da seksata v savni al bosta seksala? Zdaj maš pa naenkrat tipa že 6 let? Ma nič mi ni več jasno
Yada, yada, yada...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ne ga pustit, tazga nebos vec nikol najdla!!!
se mi pa zdi da je vecina takih zvez iz srednje sole okrepljenih z varanjem.
se mi pa zdi da je vecina takih zvez iz srednje sole okrepljenih z varanjem.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
manjica napisal/-a:hvalaa..potem si moram ćimprej nabavit vibrator..da si pretrgam deviško kožico...da se ne bo delal norca iz mene...kr on pa je izkušen...in me je tega res sram,d abi on to izvedel.
V 6 letih ti je se ni pretrgal?
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 11:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Fak ne, kako ga sploh še lahko gledaš, medtem ko si zvedela to?
Kaj vidva ne seksata drugače?
Kaj vidva ne seksata drugače?
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
al pa ce je to vse izmisljeno...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
s0nckic4 napisal/-a:ti si očitno razcepljena osebnost...
tud men se zdi, da bo to to ker mi res nič ni jasno kolk različnih stvari je blo napisano pod tem nickom
1. Ma tipa 4 leta s katerim se nič ne vidita, enkrat ga vidi v mestu ko se pogovarja z drugo bejbo in je čist šokirana
2. Napiše, da seksa s svojim tipom
3. Ima kao "kolegico", ki je svojega tipa prevarala z drugim v savni
4. Ima simpatijo s katero se pozna nekaj časa in si pošiljata seksi slikce
5. Si bo nabavila vibrator, da si pretrga kožico ker je nedolžna (??) in jo noče bit sram pred tistim tipom s katerim hoče seksat
6. Se v klubu zmeni z enim tipom, ki je zaseden... je ne šmirgla, aja ne za rit jo prime
7. Ima tipa 6 let, jo vara in sprašuje če ga naj pusti
Wtf?! Kaj je zdaj res od tega?
Yada, yada, yada...
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
kikyca napisal/-a:s0nckic4 napisal/-a:ti si očitno razcepljena osebnost...
tud men se zdi, da bo to to ker mi res nič ni jasno kolk različnih stvari je blo napisano pod tem nickom
1. Ma tipa 4 leta s katerim se nič ne vidita, enkrat ga vidi v mestu ko se pogovarja z drugo bejbo in je čist šokirana
2. Napiše, da seksa s svojim tipom
3. Ima kao "kolegico", ki je svojega tipa prevarala z drugim v savni
4. Ima simpatijo s katero se pozna nekaj časa in si pošiljata seksi slikce
5. Si bo nabavila vibrator, da si pretrga kožico ker je nedolžna (??) in jo noče bit sram pred tistim tipom s katerim hoče seksat
6. Se v klubu zmeni z enim tipom, ki je zaseden... je ne šmirgla, aja ne za rit jo prime
7. Ima tipa 6 let, jo vara in sprašuje če ga naj pusti
Wtf?! Kaj je zdaj res od tega?
Morda pa preveč gleda, telenovele Odgovor na trenutn ``problem``, je pa tolk logičn, da se ga ne splača pisat
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Pod pogojem, da se tole manjica ne zajebava, lahk rečem edin to, da ma bejba samozaevst na nuli, da ne govorim o tem, da ma očitno tut katastrofalen odnos s fantom...k naj bi bil prvi, k bi se o tem z njim pogovarjala...ne pa nek forum.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Lažeš.manjica napisal/-a:S tipom sma že skupaj 6 let.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]