Cosmo uredništvo zanima - valentinovo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Cosmopolitan
Uredništvo revije Cosmopolitan
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 07. Dec. 2011 11:03

Ste se že znašle na valentinovo na romantičnem nočnem kopanju, ki ni bilo čisto nič romantično, saj ste se v bazenu stiskali s še 200 zaljubljenimi pari in sta imela svojega prostora natančno pol metra, ali pa so vaju po eni uri na večerji vrgli iz restavracije, ker je bila ob 20h miza že rezervirana za drugi par?

Veseli bomo tvojih izkušenj valentinovega, ki sta si ga zamislila kot vajin večer, pa se je izkazalo, da je bil le marketinška potegavščina požrtih trgovcev; najboljše bomo objavili v februarski številki Cosmopolitana.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Dec. 2011 19:24

In, a se kaj sekirate, da ne znate na lastnem forumu odpret teme, v katero bi ljudje želeli pisat? :P Še v faking malih oglasih je bilo treba komentarje prepovedat, da smo utihnili :)

Sem nameravala bit tiho, ampak po dveh dneh in pol ignorance pa res ni nevarnosti, da uničim temo :D
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 09. Dec. 2011 21:08

^^ Tvoj post bo ziher objavljen v februarski številki Cosmota. :D
Ajde, da odgovorim prva ... Nisem se še znašla v takšni ali podobni situaciji, ker za Valentinovo s fantom nikoli nisva šla nikamor. Furava Valentine`s year namesto Valentine`s Day.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Dec. 2011 21:59

^^dej ne seri s takimi, bo res objavljeno, potem pa bodo valentinovi izdelki alla pliš s srčki na policah celo leto! :D :D :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Dec. 2011 22:06

Gracia napisal/-a:Furava Valentine`s year namesto Valentine`s Day.

Oh, tole slišim pa v vsakem romantičnem filmu :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Dec. 2011 22:08

In oh, tole je tako neresnično pocukrano, da sladkorno dobivam, ko takšne berem :D
The world is as you are.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 09. Dec. 2011 22:12

KOLK časa sta pa skupaj?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Dec. 2011 22:14

^^daj no, pustimo pri miru, prede se ta tema spremeni v kreganje med starejšimi uporabnicami in njihovimi pogledi na zvezo. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Dec. 2011 22:20

res, škoda takšne dobre teme, da se spremeni v karkoli :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Dec. 2011 22:49

Ma ja, tema je že v osnovi čudna, ne vem, kako so lahko mislili, da bo zdaj na desetine uporabnic pisalo sem noter take izkušnje... mogoče bi se slučajno našla ena ali dve, ki se jima je zgodilo kaj podobnega, drugače pa ne vem... je že res, da vlačijo vso možno kičasto ameriško kramo k nam, ampak tako hudo pa pomoje še ni, da bi cele trume folka trgovci za valentinovo potegnili za nos :D Meni se to bere bolj kot kakšne zgodbice ogorčenih Američanov, ki bi po možnosti zaključili še s tožbo :)

Mogoče bi bilo bolje pisat pač na splošno o ponesrečenih valentinovih praznovanjih, če že res hočete negativne zgodbice za revijo :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 10. Dec. 2011 12:13

V terme se hodi za 1. november, takrat si garantirano sam, ne pa za valentinovo, kaj je z vami :D

Ne praznujema valentinovega, ampak gregorjevo, slovenski praznik na dan, ko se ptički ženijo. Pa še temu ne bi mogla rečt, da praznujema, ampak se pač spomnima, da je danes ta pa ta dan in mora it on na sprehod z mano :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 10. Dec. 2011 12:37

Ojej, s tem sem hotela povedat, da se trudiva čez celo leto met fajn, za Valentinovo pa grem raje na pir kot v terme, kjer bodo sami parčki. :D Skupaj sva pa dovolj časa, ne bom tukaj pisala koliko let, mesecev in dni, da bom nekomu, ki misli, da par mesecev, odgovorila na takšna vprašanja.
In ja, tule mi bodo ravno 22-letnice govorile, kako je to neresnično pocukrano. :D (brez zamere, ne rabi se tema razvijat v smer zveze, v katero se je nekdo vtaknil - vsaj ne v tej)

Se opravičujem za OT, ampak dejansko sem sama prva odgovorila na vprašanje, večina drugih ste pisali kar neke komentarje.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Dec. 2011 12:49

Gracia, se boš morala kar navadit, da se na tem forumu vsak drugi rad vtakne v vsako zvezo in če nimaš nekih večjih problemov v zvezi, razne emanuele že dobivajo sladkorno zraven. :lol:
Drugače je pa tema dokaj neposrečena. Kaj bodo brali zdaj v reviji, nimam pojma, ker se praktično samo dva posta v celi temi kolikor toliko navezujeta na naslov teme.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Dec. 2011 13:04

Ja, to bo to. Se vama iz mojega 22-letnega srca neiskreno opravičujem, da sem si v vsej svoji puhoglavosti sploh drznila napisati kaj takšnega, kar se ne sklada z Valentinovim letom in trudenjem ves čas, ker očitno vidim, da si nekaj posebnega, če se trudiš vse leto in je nedolžna izjava o sladkorni že vtikovanje v zvezo na forumu. Mimogrede, kje pa sem jaz napisala, koliko sem stara,da veš? :gruebel:
Zadnjič spremenil emanuela, dne 10. Dec. 2011 13:14, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Dec. 2011 13:13

Jao bože, potem jih mora biti pa kar nekaj posebnih, če se potrudijo večkrat čez leto kar naredit za partnerja in ne samo 14. februarja. Če si pa ti to razlagaš kot šopki rož vsaj 1x na teden, bonboniere, izletki, stara dunajska šola usw., potem pa bo res krivo gledanje romantičnih filmov. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov