Cosmo sprašuje: Ali se bojiš, da ne boš mogla imeti otrok?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali se bojiš, da ne boš mogla nikoli imeti otrok?

Da, tega me je zelo strah.
228
46%
Večkrat pomislim, da imam slabše možnosti za zanositev.
156
31%
Mnenje, da neplodnost parov narašča, me ne skrbi preveč.
113
23%
Skupaj glasov : 497

Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 22. Feb. 2006 10:24

Dragi Cosmo, takšna tema sicer nekje že obstaja, pa naj ti bo, če si že glih ti. ;)

Ja, se bojim in to zelo. Ne vem če me je še česa bolj strah kot tega, da ne bom mogla povit svoje bebice, ki jo bom 9 mesecev čuvala v zavetju svojega trebuščka in ki bo plod ljubezni med mano in mojim partnerjem.
Ker se tega momenta/obdobja v življenju najbolj veselim (sicer je še daleč), ker sem družinski človek, ker bom zelo rada mama. :)
Če pa (trikrat potrkam po lesu) slučajno tudi mene doleti ta tragedija pa bi tudi jaz posvojila malo dete.
Waiting in the queue oh whoopee doo
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 22. Feb. 2006 11:09

Men se bi pomoje svet sesu, če jih ne bi mogla met.Ampak o tem sploh nočem razmišljat, tko da...
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 22. Feb. 2006 11:56

jst nikoli o tem nisem razmišljala, res pa je, da še nisem res resno razmišljala o otrokih...si želim otroke, ampak trenutno sem še študent in zato finnačno nezmožna takega podviga, to je verjetno tudi glaven razlog zakaj zaenkrat še nimam takega strahu :roll:
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 22. Feb. 2006 15:19

Mene bi to ful prizadel. ne morem si predstavlat, da nikoli ne bi imela svojega otroka, ki bi bil podoben meni. Pomoje bi se mi sesul svet za nekaj časa.
Uporabniški avatar
mala@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mala@ » 22. Feb. 2006 16:03

aaa - 5 - zase isto lahko rečem, trenutno čist nematerinski tip, čeprav recimo se hoče marsikater otrok ravno pr meni crkljat :?
Ne vem, ampak ne vidm se - no, kot rečeno, zaenkrat - v vlogi mame in gospodinje...
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 22. Feb. 2006 16:19

jst si pa ne predstavljam življenja brez otrok :? ..to je tisto kar je res SAMO tvoje, kar si z ljubeznijo spočel in ne vem zakaj si tega ne bi želela..men bi se svet sesul, če bi bla neplodna..in ja se bojim,da bi mi kdaj kej tazga izjavl..čeprou bi pa v vsakem primeru našla drugo možnost..posvojitev..tud če bom normalno plodna..bi z veseljem še enega posvojila.. :)
Free your mind...
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 22. Feb. 2006 16:26

ja tud mene je tega strah.....ampak ce pride do tega da ne bom mogla imet otrok ga bom sigurno posvojila!!!
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 22. Feb. 2006 17:26

Neplodnost je pa moj največji strah, če se česa bojim, se bojim da ne bi mogla imeti otrok :?
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 22. Feb. 2006 17:34

trenutno se še ne zanimam za take stvarce...samo prepričana se pa, da ko bom velika( :D ), da želim meti vsaj 1 otroka :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
me2u
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me2u » 22. Feb. 2006 18:35

hehe ceprau sem se mlada .. pa se mam cas pa use .. si zelo zelism otork .. enostavno obozujem tiste male kepice .. ki se potem razvijejo .. u dobre ljudi :) tko da .. komi cakam da dobim svoje otrocicke .. ceprau .. bi sedaj se kar neki casa .. rada uzivala .. pa pustimo casu cas .. naj se zgodi kar se mora :)
Trying to be something experimental.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 22. Feb. 2006 18:45

Jst si zelo želim nekoč v prihodnosti imet otroke. Materinstvo mi je en izziv, s katerim se resnično želim srečati. In nikakor si ne predstavljam kako bi se počutila, če jih ne bi mogla met. Me kr stisne...Tako da..ja...me je strah. Zelo. :!:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 22. Feb. 2006 19:25

seveda me včasih zaskbi,.. kaj pa če nebom mogla mt otrok, ko bom starejša in si jih bom res žeelela,.. no upam, da nau problemov
Iry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2005
Kraj: Povsod po malem

Neprebrana objavaNapisal/-a Iry » 22. Feb. 2006 19:52

Jaz sem stara 21 pa drugač trenutno še nimam v planu naraščaja, ampak čez kakih par let, ko dokončam študij in dobim službo, si pa želim imet svojga srčka. Drugače pa najprej služba, da ga bom lahko s čim vzdrževala :)
Priznam pa da bi mi bilo grozno, če bi izvedela da sem neplodna. Ker v življenju si le želim da bi še nekoga crkljala (v mejah normale seveda) :)
Uporabniški avatar
marlynka.z.diamanti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2005
Kraj: cuba*

Neprebrana objavaNapisal/-a marlynka.z.diamanti » 22. Feb. 2006 20:06

načeloma se tega ne bojim,vendar vseeno malo cvikam.ljubim male štučke in komaj čakam da bom imela svojo,vendar me malo stisne,ko pomislim,da ne bi mogla met otroke.sicer jih bom pa posvojila.mam že vse naštudirano.3 svoje 5 posvojenih :cool:
zdi pa se mi,da se neplodnost veča na podlagi tega,ker se ženske vedno pozneje odločajo za otročke.pri 20ih ga nobena ne bi mela(ker morajo seveda zgraditi kariero).pri 35(ali mogoče malo prej) bi pa vse mela,ampak takrat se jim čas že izteka

lep večer še naprej*
Kadar si nekaj močno želiš,vse stvarstvo stremi k temu,da se ti sanje uresničijo*
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 22. Feb. 2006 20:33

Hja ... učasih me zaskrbi, ker je tolk enih primerov v tem času, zato pa tud mam en odpor do kontracepcijskih tabletk, ker sm se zadnjič pogovarjala z ginekologinjo in je rekla, da lahko te na daljši rok bolj škodujejo kot ne ... in zato raj preprečujem to tko, da za zaščito uporabim kej drugega ;)

Jih bom vsekakor imela, pač ko bojo, pa če kuj pa kuj hehe :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]