Cosmo sprašuje: Ali se bojiš, da ne boš mogla imeti otrok?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 213 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Dragi Cosmo, takšna tema sicer nekje že obstaja, pa naj ti bo, če si že glih ti.
Ja, se bojim in to zelo. Ne vem če me je še česa bolj strah kot tega, da ne bom mogla povit svoje bebice, ki jo bom 9 mesecev čuvala v zavetju svojega trebuščka in ki bo plod ljubezni med mano in mojim partnerjem.
Ker se tega momenta/obdobja v življenju najbolj veselim (sicer je še daleč), ker sem družinski človek, ker bom zelo rada mama.
Če pa (trikrat potrkam po lesu) slučajno tudi mene doleti ta tragedija pa bi tudi jaz posvojila malo dete.

Ja, se bojim in to zelo. Ne vem če me je še česa bolj strah kot tega, da ne bom mogla povit svoje bebice, ki jo bom 9 mesecev čuvala v zavetju svojega trebuščka in ki bo plod ljubezni med mano in mojim partnerjem.
Ker se tega momenta/obdobja v življenju najbolj veselim (sicer je še daleč), ker sem družinski človek, ker bom zelo rada mama.

Če pa (trikrat potrkam po lesu) slučajno tudi mene doleti ta tragedija pa bi tudi jaz posvojila malo dete.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst nikoli o tem nisem razmišljala, res pa je, da še nisem res resno razmišljala o otrokih...si želim otroke, ampak trenutno sem še študent in zato finnačno nezmožna takega podviga, to je verjetno tudi glaven razlog zakaj zaenkrat še nimam takega strahu 

It looks like we could have made it baby...me and you!
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jst si pa ne predstavljam življenja brez otrok
..to je tisto kar je res SAMO tvoje, kar si z ljubeznijo spočel in ne vem zakaj si tega ne bi želela..men bi se svet sesul, če bi bla neplodna..in ja se bojim,da bi mi kdaj kej tazga izjavl..čeprou bi pa v vsakem primeru našla drugo možnost..posvojitev..tud če bom normalno plodna..bi z veseljem še enega posvojila.. 

Free your mind...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
trenutno se še ne zanimam za take stvarce...samo prepričana se pa, da ko bom velika(
), da želim meti vsaj 1 otroka 

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
me2u - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
hehe ceprau sem se mlada .. pa se mam cas pa use .. si zelo zelism otork .. enostavno obozujem tiste male kepice .. ki se potem razvijejo .. u dobre ljudi
tko da .. komi cakam da dobim svoje otrocicke .. ceprau .. bi sedaj se kar neki casa .. rada uzivala .. pa pustimo casu cas .. naj se zgodi kar se mora 

Trying to be something experimental.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Jst si zelo želim nekoč v prihodnosti imet otroke. Materinstvo mi je en izziv, s katerim se resnično želim srečati. In nikakor si ne predstavljam kako bi se počutila, če jih ne bi mogla met. Me kr stisne...Tako da..ja...me je strah. Zelo. 

- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
seveda me včasih zaskbi,.. kaj pa če nebom mogla mt otrok, ko bom starejša in si jih bom res žeelela,.. no upam, da nau problemov
- Iry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
- Kraj: Povsod po malem
Jaz sem stara 21 pa drugač trenutno še nimam v planu naraščaja, ampak čez kakih par let, ko dokončam študij in dobim službo, si pa želim imet svojga srčka. Drugače pa najprej služba, da ga bom lahko s čim vzdrževala
Priznam pa da bi mi bilo grozno, če bi izvedela da sem neplodna. Ker v življenju si le želim da bi še nekoga crkljala (v mejah normale seveda)

Priznam pa da bi mi bilo grozno, če bi izvedela da sem neplodna. Ker v življenju si le želim da bi še nekoga crkljala (v mejah normale seveda)

-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
načeloma se tega ne bojim,vendar vseeno malo cvikam.ljubim male štučke in komaj čakam da bom imela svojo,vendar me malo stisne,ko pomislim,da ne bi mogla met otroke.sicer jih bom pa posvojila.mam že vse naštudirano.3 svoje 5 posvojenih
zdi pa se mi,da se neplodnost veča na podlagi tega,ker se ženske vedno pozneje odločajo za otročke.pri 20ih ga nobena ne bi mela(ker morajo seveda zgraditi kariero).pri 35(ali mogoče malo prej) bi pa vse mela,ampak takrat se jim čas že izteka
lep večer še naprej*

zdi pa se mi,da se neplodnost veča na podlagi tega,ker se ženske vedno pozneje odločajo za otročke.pri 20ih ga nobena ne bi mela(ker morajo seveda zgraditi kariero).pri 35(ali mogoče malo prej) bi pa vse mela,ampak takrat se jim čas že izteka
lep večer še naprej*
Kadar si nekaj močno želiš,vse stvarstvo stremi k temu,da se ti sanje uresničijo*
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Hja ... učasih me zaskrbi, ker je tolk enih primerov v tem času, zato pa tud mam en odpor do kontracepcijskih tabletk, ker sm se zadnjič pogovarjala z ginekologinjo in je rekla, da lahko te na daljši rok bolj škodujejo kot ne ... in zato raj preprečujem to tko, da za zaščito uporabim kej drugega
Jih bom vsekakor imela, pač ko bojo, pa če kuj pa kuj hehe

Jih bom vsekakor imela, pač ko bojo, pa če kuj pa kuj hehe

Prvi neprebran prispevek • 213 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]