Cosmo sprašuje: Ali se bojiš, da ne boš mogla imeti otrok?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali se bojiš, da ne boš mogla nikoli imeti otrok?

Da, tega me je zelo strah.
228
46%
Večkrat pomislim, da imam slabše možnosti za zanositev.
156
31%
Mnenje, da neplodnost parov narašča, me ne skrbi preveč.
113
23%
Skupaj glasov : 497

Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 19. Mar. 2007 21:12

mislim, da se tega vsaka ženska boji...vedno obsataja neki strah, da nebos mogo imeti otrok al pa da bo z otrokom kaj narobe,mene je najbolj strah, da bi bil moj otrok kaj bolan ali pa da bi imel življenjske poškodbe. dostikrat se ženske sprašujemo ali sploh smo plodne in ali bomo imele težki porod. po moje bi se mogle kdaj pa kdaj sestat in se pogovorit o takih temah...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 31. Mar. 2007 15:04

Ma mene je kar strah tega in večkrat pomislm na to. Mal se bojim, da bodo moje kt vplivale na to, čeprav je to ginekologinja zanikala, sam sm še zmeri mal v dvomih in skeptična. :?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 09. Mar. 2008 10:56

ja KT naj bi celo kasneje vplivale na lažjo zanositev.
jz se drugače tega ful bojim, da ne bom mogla zanosit...
pred jemanjem KT sem imela povsem zmedene menstruacije, neredne, dolge, včasih zelo močne... ampak zanimivo da prvi dve leti sem mela pa dokaj redne in normalne...zdej teh problemov nimam več, samo me je še useeno strah da mogoče ni vse uredu in ne bom mogla met otrok.. (čeprav pri ginekologu niso nič odkrili da bi blo kej narobe)
a je to kej povezano z neplodnostjo mogoče?
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 09. Mar. 2008 11:59

Jst tut o tem niti ne razmišlam, ker bi mi to sesul svet :? Full mam rada otroke in si jih želim takoj, ko bom mela pogoje za to. Bom to razmišlala takrt, ko bo šlo kej narobe, prej se s takimi skrbmi neb obremenjevala :?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 09. Mar. 2008 14:22

Jest se ne bojim, da jih ne bi mogla imet, niti nočem razmišljat o tem, ker bi me to zelo prizadelo.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 09. Mar. 2008 15:53

kot vedno je taka ankica, da ne morem izbrati nobenega odgovora. to, da neplodnost narašča, je dejstvo.
me pa osebno to ne skrbi. če bom lahko zanosila bom, če ne pa pač ne, se bom tako lahko bolj posvetila drugim stvarem. nisem najbolj družinski tip človeka, vendar verjamem, da se moje želje lahko sčasoma spremenijo.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 09. Mar. 2008 15:56

držim pesti, d jih ne bom mela...
Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 09. Mar. 2008 16:15

Ob taki temi se zmer zamislim. Ne morem si predstavlat kako grozno je, če ne moreš imet otrok. V taki situaciji sta partnerja postavljena pred veliko preizkušnjo. Ne morem rečt, da me je ful groza in strah, da ne bi mogla imet otrok ampak je v meni vsake toliko časa prisoten glasek, ki pravi "kaj pa če"....
Kaj pa lahko preventivno nardiš, da se izogneš morebitne neplodnosti? Babice zmer pravjo, da ne sedet na mrzlih tleh... :)

No ko bo čas za male štručke, srčno upam, da ne bo šlo nič narobe.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Mar. 2008 16:51

js se bojim...bojim se tudi, d bo moj tip neploden...res nevem ku bi zdržala, k si otrok res zelo želim...
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 09. Mar. 2008 17:53

Glede na to, da mi je družina najpomembnejši cilj v življenju, me je včasih ful strah tega, da ne bi mogla met otrok al pa da ostala samska... Da ne bi najdla partnerja, s katerim bi bla do konca življenja...

Ampak k sm brala, kaj ste ene pisale... mi je šlo kr na bruhanje. Več vas je pisal, da svojih otrok ne bi mele, da bi jih pa posvojile. Al pa da bi mele svoje, pol bi pa še ene 3 posvojile. Mislm :eek: .
A se sploh zavedate, kok težko je otroka posvojit?? Izpolnjevat moraš cev kup pogojev, na otroka čakaš ne vem kok let, pol ga pa po možnosti sploh ne dobiš. To ni tko kokr une ameriške zvezdnice, k hočjo mal medijske pozornosti, pa se spomnejo, da bi ene par otrok posvojile. Sj je lepo, da otrokom ponudjo lepše življenje in to podpiram, sam k pomislš, kok časa en "navadn" par čaka na otroka (pa to na enga, ne na 3!), one pa ga dobijo še isti moment, k pomisljo, da bi ga posvojile...
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 09. Mar. 2008 20:57

mene je tega zelo strah, ker si niti ne predstavljam kaj bi bilo če bi zvedela, da ne bi mogla met otrok...groza. skrbi me predvsem dejstvo, da neplodnost narašča. kaj če sem ravno jaz tista, ki jo je doletela ta nesreča?
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 09. Mar. 2008 22:25

Js si ful želim imet otroke in me je ful strah da jih ne bi mogla imet.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 09. Mar. 2008 22:28

Moja mami je mela ful neke probleme s tem, tko da je lahko zanosila le, če je jemala neke tablete.. in mene ful skrbi, da nism po njej, ker se mi drugač slabo piše :?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 09. Mar. 2008 22:52

nokia_b napisal/-a:držim pesti, d jih ne bom mela...

upam, da to govoriš sedaj, ker si stara komaj 20 let in si ne želiš imeti otroka pri teh mladih letih. možno je pa tudi, da si jih očitno nikoli ne želiš. ne vem no tak grozno se mi sliši, da pa nekdo celo drzi pesti, da jih ne bi imel.

tudi sama ga pri teh letih zagotovo ne bi rada imela, sam vseen, ko bom pa imela pogoje za to si pa zelim svojo strucko, ki bi jo pestovala in ji nudila vso svojo materinsko ljubezen. :)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 09. Mar. 2008 23:15

jah kar se tega tiče me ubistvu tok ne skrbi,če ne druzga bi pa posvojila enga.Pa ubistvu niti ne razmišlam še tok o tem k niti še ni cajt.me je bl strah raka k ga mamo ful v naši familiji.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov