CARPE DIEM

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Nov. 2012 14:53

Mahagonij napisal/-a:Tale teza od Abby, da lahko vsak v zivljenju pocne kar hoce, samo potrudit se mora dovolj je skregana z realnostjo. Prvi problem je nesposobnost nekaterih. Druga stvar je pa da rata trg prenasicen.

Vsakdo je za nekaj sposoben. Če pa nekomu manjka volje, motivacije, izvirnosti ... je pa to povsem drug problem. Največkrat ljudem v bistvu ne uspe, ker so nesamozavestni in prepričani, da obstaja samo en način videnja stvari, ki gre v smeri, da je služba nujno potrebno zlo, ki je samo izbrancem lahko v užitek.

Drugič: To je kapitalizem, dobrodošel. ;) Sicer pa ravno zasebnih vrtcev in varstev krvavo primanjkuje, sploh takih, ki bi imeli konkurenčne cene. Pa da ne bi o tem, da predagogika nima nobene veze z varstom otrok pravzaprav ... Zavetišč, sploh po predpisih delujočih, pa v Sloveniji nikakor ni dovolj, ravno nasprotno.

Najlažje je, skratka, jamrat, obtoževat sistem in si mislit kako so vsi, ki jim je uspelo, prišli na svoja mesta z vezami ...
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 20. Nov. 2012 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Nov. 2012 15:01

Malo moraš stopiti v realni svet, sploh v svet zaposlitev itd, da bo ti bolj jasno. Zavetišča so, ampak večina jih trenutno npr ne sprejema mačk. Torej? Se ti to zdi, da je potem ql?
Varstvo-za zasebno varstvo oz za registrirano varstvo otrok potrebuješ prostor, vse mora biti po pravilih , ni to na hojladri. In pedagogika ima veze z varstvom, ni dovolj da sediš zraven otrok, da se jim pač nič ne naredi.
V gl- ne krivi samo lenobe itd. Tukaj je toliko dejavnikov, da je res noro govoriti o željah človeka itd.
Še dobro, da imamo forum, da ugotovimo, da smo leni, nezainteresirani in nesposobni. Smešno :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Nov. 2012 19:22

*Abby** napisal/-a:...Pravzaprav gre za to, da dan čim bolj polno preživiš.

In ja: to počneš vsak dan. Vse to, kar ti govoriš o urejenem življenju mora biti gledano skozi oči tega, da ti je vse (vsaj večina, kamor ne spada npr. prebolevanje gripe ali plačevanje položnic, da se razumemo), kar počneš v užitek. Da si služiš denar z nečem, kar ti je v užitek, da v prostem času počneš nekaj, kar ti je v užitek, da preživljaš čas z ljudmi, ob katerih uživaš ... v tem smislu se živi samo enkrat! ;)

Mislim, da je o tem govorila tudi vesna ...

Tako nekako ja...

Da se znas sprostit. Da znas uzivat ob ljudeh, ki te obdajajo. Da znas uzivat v situacijah, v katerih se znajdes...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Nov. 2012 22:43

emanuela napisal/-a:Malo moraš stopiti v realni svet, sploh v svet zaposlitev itd, da bo ti bolj jasno. Zavetišča so, ampak večina jih trenutno npr ne sprejema mačk. Torej? Se ti to zdi, da je potem ql?
Varstvo-za zasebno varstvo oz za registrirano varstvo otrok potrebuješ prostor, vse mora biti po pravilih , ni to na hojladri. In pedagogika ima veze z varstvom, ni dovolj da sediš zraven otrok, da se jim pač nič ne naredi.
V gl- ne krivi samo lenobe itd. Tukaj je toliko dejavnikov, da je res noro govoriti o željah človeka itd.
Še dobro, da imamo forum, da ugotovimo, da smo leni, nezainteresirani in nesposobni. Smešno :D

Ujej, lapsus, seveda sem hotela napisat ravno obratno: da takih zavetišč, ki dobro delujejo krvavo primanjkuje!

Varstvo otrok nima veze s pedagogiko kot tako, temveč z vzgojiteljstvom. In če hočeš imet privat varstvo, potem moraš imet predšolsko vzgojo, ne pa pedagogiko. Ni to kar isto vse ... :roll:

Pač, jaz mislim, da se da, ljudje okoli mene to dokazujejo, pa imajo izobrazbo v svoji željeni smeri, povsem drugo izobrazbo, zelo nizko izobrazbo ... skratka; zelo različni ljudje. ;)

In sama si napisala, da tebi ni do tega, ker bi bila mogoče en čas manj plačana - evo, to je pač tvoja prioriteta, se mi s tem ne zdi nič narobe, samo ne govori potem, da to ni mogoče, da ni možnosti, da je krivo nevemkaj točno ... krivo je to, da imaš ti pač drugo prioriteto: udobje.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Nov. 2012 7:50

^^Predšolska vzgoja je del ali veja pedagogike. Pedagogika je znanost, ne predšolska vzgoja. Sicer pa zgolj za varovanje otrok potrebuješ srednjo šolo in tečaj, pred kratkim pa še tega nisi potreboval.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Lenoba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenoba » 21. Nov. 2012 13:47

Mislim da je avtorica teme glede "Edwardov" hotela povedat, ko punce v svojih najstniških letih padejo na enega tipa, ker je oh in sploh, ta jih malo izkoristi in odpika...potem je pa enoletno jokanje za takim in tko naprej, kašna bi se kar čez most vrgla, ene ne bojo nikogar več imele tako rade kot tega....v tem smislu, sem jaz dojela. In ce je v tem smislu se strinjam.

Drugače pa ja je prav, da uživaš dan kot se ga le da in potegneš z njega največ kar lahko...vendar nimamo za brezveze možganov....torej uživati dan s pametjo
:wink:
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 22. Nov. 2012 19:40

bistvo je,da se na moške ni za zanašat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Nov. 2012 19:57

^^ na ženske pa še manj.
hej norci :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Nov. 2012 20:00

^^ ti ves :D k si mel ze toliko punc, da si pozabu stest :roll:
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 22. Nov. 2012 20:07

Pri meni jih je blo kar dost tut prijateljev zato je težko se zanest.Prvič niso točni nikol sploh za dobivanje ali zmenke in naslednič mu po glavi hodi marsikaj...nikoli ne veš kako bodo odreagirali v situaciji.Prvič boš ti 10 minut prej kot pa on,oziroma bo še 10,15 min zamudu ali več.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Nov. 2012 20:12

^^(vesnica :*) če bi bile, bi jo že mel ;) jaz namreč zanesljivo iščem.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 22. Nov. 2012 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Nov. 2012 20:12

ce so prijatli in se na njih ne mores zanest, niso tapravi prijatli.
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 22. Nov. 2012 20:14

slovenc79 napisal/-a:^^ če bi bile, bi jo že mel ;) jaz namreč zanesljivo iščem.

pri ženskah bodi pol ure prej :)
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 22. Nov. 2012 20:17

vsi so tipi tut če so prijatelji... :D za dobivanje je vedno 10,15 ali celo po eno uro zamude,spoznala sem jih sigurno 25.... :D

zdej ni treba več na zmenke hodit.Olajšanje.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Nov. 2012 21:34

a zdej vsi tipi zamujamo? :D

do zdaj sem bil dvakrat s punco na pijači. prvič sem prišel celo uro prej ker sem rabil en pir da sem se nehal trest. drugič sme prišel pa pol ure prej in šel še kupit darilo zanjo :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov