Cakati ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 11. Jan. 2012 8:49

Dvojno bi lahko imela, ce bi do 18 leta na podlagi domovnice zahtevala hr drzavljantvo oz.bi to naredili moji starsi. Po 18.letu to ni mogoce na zalost.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 11. Jan. 2012 8:57

Ce drzavljanstva ne mores dobiti ker si starejsa, kot je najvisja starosta meja za pridobitev, potem je to druga stvar. Jaz sem pokomentirala tvojo trditev, da bi se mogla ob pridobitvi hrvaskega drzavljanstva odpovedat slovenskemu, kar pa ni res.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 11. Jan. 2012 9:02

Sej to sm tud js komentirala. Do 18.leta se da pridobit dvojno drzavljanstco. Po 18.letu pa ce bi ze dobila hr drzavljanstvo, bi se slovenskemu morala odpovedat. Primer je recimo moja teta, se je porocila na hr in obdrzala slo drzavljanstvu, ker se mu ni zelela odpovedat, dvojnega pa ni mogla dobit. Njuni otroci imajo pa brez problema dvojno. :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 11. Jan. 2012 9:28

Jaz pa poznam en primer, kjer se ji po poroki ni bilo treba odpovedati slovenskemu, da je dobila hrvaskega. Otroci pa itak spadajo v posebno kategorijo kar se tega tice.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 11. Jan. 2012 9:55

Pol pa ne vem kako majo to urejen. Teta vem, da bi se morala odrect slo, ce bi zelela hr, pa je zelela dvojno ampak ne gre. Moja dva sta se morala odrect hr, da sta lahk dobila slo, pa sta to z zelo tezkim srcem nardila. Za otroke sm pa rekla zato ker, kot sm ze rekla - do 18.leta se to da naredit. Po 18.letu se vec ne da urejat dvojnega.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]