BREZ SEKSA!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 03. Sep. 2008 7:28

black, res čudovit nasvet. :evil: :roll:
Zdej pa obrni spole in razmisli, če se to še vedno zdi tko super nasvet. :motz:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 03. Sep. 2008 13:08

Ma ne ga pustit zato ker ne seksata dva mesca. To ni fore.
Vem da se ti trga, ampak js pa mislm da bi se tut ti mogla nazaj držat pa ga ne prosit oziroma mu nakazovt da bi rada seksala. Mal se mu nared nedostopno, da pač ne bota seksala samo takrt k bo njemu pasal. Boš vidla da bo pol vsakič zagrabu priložnost :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 03. Sep. 2008 15:06

Če nekomu v zvezi ni do seksa, nekaj ni v redu (to vem po sebi). Resno se pogovorita.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 03. Sep. 2008 19:51

ženska napisal/-a:Če nekomu v zvezi ni do seksa, nekaj ni v redu (to vem po sebi). Resno se pogovorita.

hm nevem če glih drži...tudi sama mam včasih obdobja ko mi ni do sexa...in posledično vem da na to vplivajo KT....ker niam tipa za to nič kaj manj rada in ne čutim nič kaj manj privlačnosti do njega...
pač mam neka svoja obdobja..kar se mi pa ne da razlagat...
v bistvu bi samo rada rekla da ni vedno to nek vzrok da je kaj narobe.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Sep. 2008 19:57

e?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 03. Sep. 2008 20:03

^^Jaz sem imela med jemanjem KT resno pomanjkanje libida. In to ni trajal samo par dni, temveč vse dokler nisem nehala jesti tabletke. :wink:

Se strinjam z MsN, vzrokov je lahko več, ve jih pa samo on.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Sep. 2008 20:06

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 03. Sep. 2008 20:09

Res? :D Tvoj stavek sem razumela kot, da želiš povedati, da vzrok (pri ženski seveda) za dolgo pomanjkanje želje po seksu ne morejo biti tabletke. Glede na to, da si citirala punco, ki je govorila o problemih s tabletkami. Mogoče sem pa samo narobe razumela? :oops:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 03. Sep. 2008 21:41

Meni se zdi, da je to postalo nov, sodoben problem. Se mi zdi, da se use več tipom ne da seksat. Mogoče posplošujem, sam res to opažam.

Midva z mojim tudi ne seksava tako pogosto, kot bi jaz želela, sam dobro, 2 mesca je pa res ful, še posebaj, če živita skupaj (midva ne)!

Upam, da bosta uredila in da boš poročala o norih orgazmih :wink: :D!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
sanja24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanja24 » 03. Sep. 2008 21:41

freaky napisal/-a:Res? :D Tvoj stavek sem razumela kot, da želiš povedati, da vzrok (pri ženski seveda) za dolgo pomanjkanje želje po seksu ne morejo biti tabletke. Glede na to, da si citirala punco, ki je govorila o problemih s tabletkami. Mogoče sem pa samo narobe razumela? :oops:

verjetno je želela povedati, da so kt lahko vzrok pri ženskah za zmanjšanje želje po intimi, pri moških pa to ne more biti razlog, ker oni ne pijejo kt! No če sem si narobe razlagala me samo popravi, lp
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 03. Sep. 2008 21:50

Sanja cool:>
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 04. Sep. 2008 0:28

Meni je jasno, da je nekaj narobe, nekaj je drugače, nekaj se dogaja. Lahko je res samo utrujen (2 meseca!?), lahko ima drugo (upam da ne), lahko da pretirava z masturbiranjem (možno) pa mu zame zmanjka...vedno ko se o tem pogovarjava je odgovor jasen - ne da se mu. Ne znam pa si razlagat, kaj bi bil dejansko lahko razlog za to... In potem pravijo, da smo ženske zakomplicirane :wink: kje ste zdaj moški, ki berete ta forum? :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 04. Sep. 2008 6:44

noname123 napisal/-a:vem, da si ga moj dragi vsak dan meče. Gre pač v wc oz. pod tuš in opravi (tako da težav s tem, da mu ne bi stal al pa kej tazga nima).

Tako da nehajte bluziti o pomanjkanju libida, ker to očitno ni vzrok (potem tudi potrebe po samozadovoljevanju ne bi čutil).
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 04. Sep. 2008 10:48

moi T napisal/-a:Meni se zdi, da je to postalo nov, sodoben problem. Se mi zdi, da se use več tipom ne da seksat. Mogoče posplošujem, sam res to opažam.

Midva z mojim tudi ne seksava tako pogosto, kot bi jaz želela, sam dobro, 2 mesca je pa res ful, še posebaj, če živita skupaj (midva ne)!

Upam, da bosta uredila in da boš poročala o norih orgazmih :wink: :D!

En kolega je razložil, da je pomanjkanje libida pri današnjih moških nekaj normalnega: navajeni so na vse, nič ni zanje več erotično ali rajcajoče.
Teorija je sicer malce posplošena in napihnjena, a bi rekla, da se v njej skriva veliko resnice.

Poleg tega smo punce novih generacij čisto preveč obsedene s seksom. Če se ne seksa vsak dan, če se mu nedvigne vsakič ko se mi malce dvigne krilo, če mu ne stoji skozi,... je takoj halo. Takoj je nekaj narobe. Pa se sploh ne vprašamo kaj si zares želimo, kaj zares potrebujemo. Vse je plehko in površinsko, zato da se lahko pohvališ pred kolegicami, tudi seks.

Bi pa vseeno upala trdit, da če se fantu de ljubi seksat že 2 mesca mora nekaj med vama bit narobe. In žal je tako, da bolj kot boš silila vanj, manj bo povedal, bolj se bo zapiral. :?
Imaš, da me vikaš!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 04. Sep. 2008 10:57

Glede seksa in moških se absolutno strinjam s trapo. Oziroma tukaj gre kar za oba spola in njune predstave o 'normalni' spolnosti, ki jo v svet lansirajo mediji in jih ljudje pogosto brez kančka razuma sprejemamo, potem pa ugotovimo, da v realnosti niti približno ni tako in hop, problemi so tukaj, čeprav v resnici sploh ne obstajajo.

Ne bi rekla, da se v splošnem moškim manj seksa, bolj smo postale ženske žrtve te logike, da lahko končno na glas povemo, da smo potrebne in potem je to praktično moderno, prišle smo v ospredje, moderna ženska je pohotna in čeprav mogoče to v resnici sploh ni (oz. vsaj ne v taki meri), mora pa delovati tako, na videz ni moškega, ki bi jo dohajal. Če se partnerja vsedeta skupaj, spoznavata, raziščeta meje svojega libida, ni vrag, da se drug drugemu ne bi mogla prilagoditi (seveda, če ne gre za neke ekstreme) in skupaj pozabiti na to, da bi morala seksati vsaj 2x na dan, da bi konkurirala ponudbi na trgu.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov