BREZ SEKSA!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 16. Dec. 2008 18:11

:juggle: kužite?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Dec. 2008 19:02

MsN napisal/-a:Je redni servis edina garancija, da se partner ne skurba naokoli?

Garancija ni nič, se mi zdi pa tole eden od bistvenih pogojev. Velika večina ljudi bi se v pogojih, v kakršnih živi saša26, skurbala. Zase vem, da bi se. Če ne bi šla že mnogo prej stran.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Dec. 2008 19:48

jullia_ napisal/-a:
MsN napisal/-a:Je redni servis edina garancija, da se partner ne skurba naokoli?

Garancija ni nič, se mi zdi pa tole eden od bistvenih pogojev. Velika večina ljudi bi se v pogojih, v kakršnih živi saša26, skurbala. Zase vem, da bi se. Če ne bi šla že mnogo prej stran.

Hmm, kako pa potem preživljate ali bi preživeli, če bi partner trpel za impotenco ali pa če bi ve izgubile libido zaradi kakršenkoli bolezni oz. zdravil?

Ali pa če ne gremo v take ekstreme - glivična vnetja, pogosta težava parov, oteženo redno in kvalitetno spolno življenje. A potem greš in se skurbaš, ker ne dobiš doma? Zdaj boste rekli, da je to drugače, ker gre za tehten razglov zakaj NE seksat, ampak hej ... tudi take zadeve se lahko vlečejo ne samo teden ali mesec, pa znamo tolerirati.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Dec. 2008 20:06

MsN, ni isto, če ima nekdo glivice (ali recimo rizično nosečnost), ali pa če pač ne kaže interesa zame. V prvem primeru gre za zdravstveno težavo, ki se jo da odpravit in ne bo trajala do konca življenja.
Saša26 pa razmišlja o poroki s človekom, ki očitno misli z njo seksat na 9 mesecev, kar jima bo v 60 letih skupnega življenja (saj ne, da jih bosta toliko dočakala) naneslo vsega skupaj 40 seksov. V celem življenju!
Možno, da sem netolerantna nimfomanka, ampak tole pri meni niti slučajno ne bi prišlo v poštev, ker imam namen takšno kvoto že na medenih tednih izpolnit :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Dec. 2008 20:22

Ja, ampak jaz nimam občutka, da jo to pretirano moti. Mogoče ne prizna na glas, ampak če te nekaj moti, nisi tiho leto in pol, a? Ok, mogoče tuhtaš pri sebi, mogoče te zafrustrira in padeš v pasivo, kjer ne prideš z besedo na dan - ampak leto in pol?! To je doba ... In če je ženska leto in pol pasivna, ne začne pogovora na pravi način in nič ne ukrene, zakaj potem kriviti tipa, ker je ne zadovolji? Saj tudi ona ne naredi nič, da bi svoje spolno življenje spravila na zeleno vejo, če si to pač želi :) Vsakemu svoje.

Verjetno niso tipi tukaj zato, da nonstop skačejo po nas, nas prosijo za seks, moledujejo in nagrajujejo, ko jim ugodimo, kajne? Torej je tudi na ženski, da poskrbi zase, če jo kaj moti. Če ne drugega ima usta - pa ne za oralo, ampak za en preprost kliše: ''Dragi, nekaj bi ti rada povedala.'' :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 16. Dec. 2008 20:25

MsN napisal/-a:Verjetno niso tipi tukaj zato, da nonstop skačejo po nas, nas prosijo za seks, moledujejo in nagrajujejo, ko jim ugodimo, kajne? Torej je tudi na ženski, da poskrbi zase, če jo kaj moti. Če ne drugega ima usta - pa ne za oralo, ampak za en preprost kliše: ''Dragi, nekaj bi ti rada povedala.'' :D

:ja:

P.S. Leto in pol.. dobra si Saša :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Dec. 2008 22:52

Saj ne krivim tipa (ali nje). In se strinjam s teboj, da sta se s skupnimi močmi spravila v to situacijo.

Odgovarjala sem zgolj na tvoje vprašanje, če je "redni servis" nujen, da se ti partner ne skurba.
Če zdrav odrasel človek doma ne dobi spolne zadovoljitve, mu bo prej ali slej začela manjkat. Pričakovat, da bo nekdo živet v celibatu leta in leta (iz kakršnegakoli razloga že), se mi zdi malo iluzorno.
mia_mia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mia_mia » 16. Dec. 2008 23:57

Mislim, da vam je ryu10kyu lepo povedal kaj se lahko zgodi, ker se ona vseeno sprašuje zakaj tega več ni. Ima point in to se v praksi oziroma realnosti dogaja.

Tukaj se tudi ne bi spraševala ali je servisiranje v obliki sexa nujno zlo ali obveza, ker je v zvezi sex sam po sebi samoumeven.
Mislim, da večina izmed nas gre v zvezo, ker ga druga oseba privlači, ker si jo/ga enostavno želi in se v nas samih ustvarja potreba po intimnosti. Zakaj ljudje sanjarimo o ljubljenju z nekom? A zaradi brezdelja, ker nam je dolgčas, ker nimam česa boljšega za počet, ali ker nekdo v nas vzbuja takšne občutke?
Sex je način izražanja čustev, je način zadovoljevanja potrebe in želja.

Seveda, lahko gledamo na sex kot na obvezo, pa vseeno ne gremo v skrajnost, če ima nekdo veliko manjšo potrebo, željo po sexu z drugo osebo, a si ga ta želi veliko več in je zato nesrečna, nezadovoljna. Tukaj lahko tudi nastanejo razne frustracije.
Prva oseba se bo lahko spraševala zakaj tadruga pritiska nanjo, a ne vidi, da je utrujen/a, da mu/ji danes ne sede, ... medtem, ko se bo druga lahko spraševala kaj je narobe, zakaj si me ne želi, itd. ...

Variant je veliko, pogledov na sex prav tako. Prav tako je razlika katero stališče zavzamemo in v katero vlogo se postavimo.
In kot ste že ugotovili, partnerja bolj kot sta si podobna v potrebah in zadovoljevanju le teh, manj je dilem, konfliktov, frustracij na teh področjih.

Sama menim, da sex v zvezi mora biti prisoten, vendar količina je odvisna od para do para, od potrebe in želje para. Sex naj bi bil nekaj lepega, intimnega, čudovitega in nikakor napor, težava in frustracija.

Vsekakor pa je leto in pol brez sexa samo prijateljska zveza in nikakor zveza ljubezni. Ali je kriva lenoba? Ne, lenoba je zgolj izgovor.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Dec. 2008 15:36

lenoba je res izgovor. ampak izgovor za kaj? za izgubljeno strast, privlačnost, ljubezen, za zamero...?
nekaj je moralo iti narobe, če sta prej veliko in kvalitetno seksala.

drugače pa ryu10kyu, se strinjam s tabo. lahko pa tudi njen bodoči mož postane serviser za svoje sodelavke
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Dec. 2008 19:03

Če mi partner ne bi dau vedet, zakaj se dogaja odsotnost seksa (in bi se preprosto obrnu in zaspau), če se ne bi o tem želeu pogovort (in ustraju pr tem, da "bo že"), če bi bli odgovori na moja uprašanja taki, da bi (glede na to, kok ga poznam in kako sva funkcionirala pred tem) dvomla u njihovo resničnost in če po mojem mnenju ne bi blo uzrokou za takšno stanje, ja, takrat bi se začela spraševat, če se use skup sploh (še) splača ...

Če pa bi se usedu z mano, se pogovoru, mi zaupu, kaj ga teži in zakaj je temu tko, bi razumela, sprejela in bla prpraulena čakat ... leta. Kr mi več pomen njegovo srce kot njegou tič.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 17. Dec. 2008 22:41

[quote="jullia_"]MsN, ni isto, če ima nekdo glivice (ali recimo rizično nosečnost), ali pa če pač ne kaže interesa zame. V prvem primeru gre za zdravstveno težavo, ki se jo da odpravit in ne bo trajala do konca življenja.
Saša26 pa razmišlja o poroki s človekom, ki očitno misli z njo seksat na 9 mesecev, kar jima bo v 60 letih skupnega življenja (saj ne, da jih bosta toliko dočakala) naneslo vsega skupaj 40 seksov. V celem življenju!
Možno, da sem netolerantna nimfomanka, ampak tole pri meni niti slučajno ne bi prišlo v poštev, ker imam namen takšno kvoto že na medenih tednih izpolnit :)[/
quote]
Spet s estrinjam z jullio.Tud meni bi strgalo da zravn tipa spim itd pa 2 mesca nč sexa!jaz sploh ne vem kak si lahko avtorica s takim človekom predstavlja življenje.
ni šans,da to znese pr meni in bom rekla isto kot jullia,možno da sem netolerantna nimfomanka...sam briga me!sexa pa ne bom stardala.
in kot je v enem prejšnjih postov napisala,da bi se skurbala če ne že šla stran...sm tud sama mela z bivšim podobno kritično situacijo.ni se mu kao dalo...jaz pa trim...ko sm bla tečna mi je reku da se naj POFUKAM sama.ok hvala mu na ideji,sam zakaj sm bla pol z njim...me je mel za okras almkoji k?pol sem se pa !"skurbala".v bistvu sm ga prevarala s tipom,s kerim sem sedaj in pol sm še šla stran.
to je kruto!in da se z njim ne more nč zmenit...vsaj enkrat na teden.
in kar se tiče kvote 40 sexov v lajfu...malo je kruta...jaz včasih(odvisno od razpoloženja)skoraj tolk fašem na teden.
povedala ti bom eno žlehtno...sam bi znala bit riskantna...jaz sm unmu bivšmu impotentnežu enkrat podtaknla viagro...sam ta je bla res žlehtna...
Saša26,mogoče am tip res probleme pa čeprav zatrjuje,da jih nima...probej kaj zvleč iz njega.če ti pa ne bo dajal zadovoljivih odgovorov pa ti je najbolše da spokaš šila in kopita in greš.pa ne rabiš končat zveze z njim.sam pejd živet k svojim...pa ko se nekej časa ne bosta vidla,bo mogoče pravi tiger :D
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Dec. 2008 23:04

jullia_ napisal/-a:Saša26 pa razmišlja o poroki s človekom, ki očitno misli z njo seksat na 9 mesecev, kar jima bo v 60 letih skupnega življenja (saj ne, da jih bosta toliko dočakala) naneslo vsega skupaj 40 seksov.

12 krat 60 deljeno 9 je koliko? Poleg tega je blo v igri na leto in pol, 18 mesecev.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Dec. 2008 13:05

:lol: Kaj loviš družboslovko na matematičnih lapsusih :P

Čeprav zračunala sem prav, samo namesto 9 mesecev bi moralo pisat 18 ja, ker je interval leto in pol.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 22. Dec. 2008 11:54

Oh jst bom kr tukej napisala. :?
U glavnem sem na novo v zvezi, ko bi se 'moglo' (hec) sexat na veliko, pa samo enkrat na teden, včasih še manj... :roll: Zmerej ko predlagam da bi bla doma, se kej najde... Pa da bi šla prej vn pa čudn zgleda itd. Pr men doma glede tega ne delajo probleme. Pa še sex mi ful pomen v zvezi, in mi je en tedn doooolga doba brez sexa če mam fanta. Kdaj mu je tud hitr pršlo, sam glede tega se res nism sekirala, kar sm mu tud dala vedt!
Ne vem kaj naj nardim, včasih se je sexalo v zvezi minimalno 2-3 x na teden (v povprečju), zdj pa enkrat na teden pa mi kr naprej trga, pa sm včasih pol sitna itd. :roll: Ne vem kaj naj nardim?! Enkrat sem nekej rekla glede tega, pa sva se skregala nekaj pa mi je po smsu naprej vrgel da mi je samo do sexa?!
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 22. Dec. 2008 12:20

kaj naj naredim, joj kaj naj naredim?

Kaj jamraš... kolk maš let? Prva zveza... vsaj tko se obnašaš.

Lepo ga posed na vroči stolček in mu povej. Povej mu kaj o sebi, kako ti te stvari dojemaš, kaj ti pomenijo, kaj imaš rada in zakaj je temu tako.
Seveda, ... razumu bo, če pa enostavno ni tak tip in bo vse te stvari delal "pod prisilo" enostavno bod prijazna in močnejš ter spakiraj.

Ni enostavno je pa odrešujoče.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]