BREZ SEKSA!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 26. Nov. 2008 19:14

datum ... 16. september (je nazadnje komentirala dogajanje, in še vedno imela problem.....potem pa nisem zasledila da bi ga rešla).

Kaj ma pa datum zdej tle vezo?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 26. Nov. 2008 20:13

^^ da jo dva, oz. skoraj tri mesece ni vec v tej temi..ma se mi neda razlagat
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 26. Nov. 2008 22:13

Kaj maš pa za razložit? Mogoče obstaja meja, na kako stara vprašanja naj bi na forumih odgovarjal al kaj??? Ali je tema zaklenjena? Res mi ni jasn

Jst se pač držim tega pravila pr forumih, da preberem avtorjev post in potem podam svoje mnenje. Datumov lih ne gledam. In če ima kdo pripombo na moj post, potem mu tudi odgovorim.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 26. Nov. 2008 22:19

ma kaj se razburjaš no :roll: ... samo pojasnit ti je hotla, da glede na to, da avtorica že dolgo ne sodeluje več v tej temi, ni smiselno njej odgovarjat... itak se je spodej svoja debata odvila in se ne na naša več use samo na prvi post (zato se prebere celo temo in se nato odgovori, ne pa samo kar povprek glede na prvi post, ne glede na to, ali je še aktualno ali ne, čeprav tema še ni zaklenjena)... porab raj svoje žiuce za kej bl pomembnga kot razburjanje tule gor... :)
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 27. Nov. 2008 9:07

Razburjam se zato, ker mi tako zavijanje s teme ni prav nič všeč. Če bi se vsi držali načela, odgovori revici, ki ima problem, bi bilo za uporabnice, ki res potrebujejo forum, veliko lažje. Bila bi TEMA, in zatem 15-20 postov na to temo (ne pet tem v enem forumu)

Punca ima problem.....na iskalniku najde sebi sorodno temo, in želi videti nasvete in izkušnje drugih..... potem se pa prebija skozi 10 strani postov, uporabnih stvari je pa bore malo.

In kaj potem, če avtorica ni več aktivna? Za nekatere punce bo aktivno njeno vprašanje, saj se soočajo z istim problemom. In njih ravno ne bo zanimal datum objave, pa je lahko star 10 let. Z pripombami kot je tvoja, od missy in nenazadnje moja sedaj, pa si nimajo kaj dosti pomagati, le čas jim tratijo.

Sej nenazadnje zato so teme, da ljudje pišejo o temi, ki jo je postavil avtor, ne pa o tem komu je relevantno odgovarjat in kdo je predolgo časa neaktiven, in si ne zasluži odgovora.

Se vnaprej opravičujem vsem, ki jih bo moj post zmotil. In da se držim zgoraj povedanega, bom sama s seboj zaključila s to debato.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Nov. 2008 12:29

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 27. Nov. 2008 12:57

Njej najverjetneje ne, mogoče bom pa tebi (leta 2009), ko se boš znajdla v podobnih težavah kot ona (iz leta 2005) in prebrala moj odgovor iz leta 2008 :lol:
Hočem povedat, da četudi problem za nekoga ni več aktualen, mogoče pride prav drugemu...

Sem bila dovolj jasna?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Nov. 2008 13:04

Lej barbika, načeloma se pač ne opdgovarja na stare teme, ker je težko problem kdaj identičen.če ma pa kdo kdaj kšn problem, pa že odpre že obstoječo ali novo temo in potem svoj problem napiše, drugi mu odgovarjajo in pomagajo.Na nekaterih forumih imajo celo prepoved, odgovarjanja na stare teme, katerih problemi so (verjetno) že rešeni.
In žal je zadeva mal moteča.
In nabijat tle še dodatnih 500 postov zakaj in kako je čist brezveze.Dejstvo je da je na stare probleme brezveze odgovarjat.
pa ti treba takoj celga haloja narest zarad tega, če te nekdo na nekaj opozori.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Nov. 2008 14:09

lp.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 27. Nov. 2008 14:15

^^In potem bi se tvoja - novo odprta tema - zaklenila z razlago, da podobna tema (tale dotična) že obstaja in da piši vanjo. In bi ti vse na novo odgovarjale brez problema.

Se mi zdi, da dosedanja pravila prav lepo služijo svojemu namenu.
Imaš, da me vikaš!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Nov. 2008 14:17

rala..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 04. Dec. 2008 21:11

missy* napisal/-a:eh, tudi mojemu se velikokrat ne da (ne ravno 2 meseca, ampat tudi ze po cel mesec nisva). Ponavadi sem pobuda za sex vedno dajala jaz, ko sem se pa sprijaznila s tem, da se mu pac ne sexa, sem s tem nehala. Nisem vec rinla vanga, ker nisem vidla smisla. Tudi jaz se nebi pocutila dobro, ce bi morala sexat "na silo". Odkar sem s tem nehala, daje pobude za sex on.

Samo ne mu prevec tezit s sexom, enim se pac enostavno ne da, ni jim toliko do sexa..

In kako pogoste so te pobude, ko jih da on...?????
ker jz sm tudi imela isti problem..ce dam jz pobudo sexava pac usak vikend 2x,ponavadi sobota,nedelja (ker drugace studiram v drugem kraju, ob petkih pa je preutrujen od sluzbe)
ce cakam na njega pa je to lahko enkrat na vikend,pa ponavadi caka do zadnjega preden grem na vlak.... med poletjem ko se vidiva vsak dan, pa 1x na cca 10-14dni

ko sva na dopustu pa vsak al skori vsak dan sexava, ce zvecer ne pa naslednje jutro zagotovo, sam se ne spomnim kdo je dajal pobude- po moje vecinoma jz
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Dec. 2008 2:30

meni se zdi to ironično da se vašim tipom "ne da" sexat. ok ja mogoče tu pa tam. ne pa po 10 dni, al pa mesece. utrujenost je samo izgovor če mene kdo kaj vpraša. jaz sexam s tipom po 3krat na dan povprečno. pa ne nabijam. cifra je odvisna od razpoložljivosti časa in ne od utrujenosti in drugih neumnosti.
moje razlage so le tri (če seveda govorimo o tem, da mi nobenih bolezenskih problemov):
1. ga ne rajcate več. zveza je le še navada.
2. vas vara.
3. ne sexsate dovolj dobro zanj.

punce dober sex je pogoj za dobro zvezo. pa naj reče kdo kar hoče.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Dec. 2008 2:31

...
Zadnjič spremenil claire, dne 17. Feb. 2014 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 06. Dec. 2008 8:52

claire napisal/-a:meni se zdi to ironično da se vašim tipom "ne da" sexat. ok ja mogoče tu pa tam. ne pa po 10 dni, al pa mesece. utrujenost je samo izgovor če mene kdo kaj vpraša. jaz sexam s tipom po 3krat na dan povprečno. pa ne nabijam. cifra je odvisna od razpoložljivosti časa in ne od utrujenosti in drugih neumnosti.
moje razlage so le tri (če seveda govorimo o tem, da mi nobenih bolezenskih problemov):
1. ga ne rajcate več. zveza je le še navada.
2. vas vara.
3. ne sexsate dovolj dobro zanj.

punce dober sex je pogoj za dobro zvezo. pa naj reče kdo kar hoče.

hahaha se strinjam :D zdrav moski (=normalen libido) bi mogu cutit potrebo..
midva tut ne glede na utrujenost seksava.ogromno :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov