BREZ SEKSA!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Sep. 2008 17:39

kje pa je kaj avtorica teme, da bi povedala, kako se stvari odvijajo?
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 13. Sep. 2008 17:45

Pomoje bo najbolje da mu to poveš oz. da se pogovorita kaj te muči.
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 16. Sep. 2008 11:13

Hej. Hvala za vsa vaša mnenja in predloge. Odkar sem objavila to temo sva seksala 1x (in to je bil huuuud seks :) oblekla sem se v seksi oblekco da se mu je kar zmešalo :D , med drugim sem mu ga tudi oralno obdelala - prišlo mu je - kar se dosedaj še ni zgodilo, vedno si ga mora namreč zmetat, da mu pride), tako da sva vsaj pri tem napredovala :D sedaj pa že kakšen teden... suša :?
Čisto po pravici: bedno mi je že o tem govoriti z njim. Kot že rečeno sva se večkrat o tem že pogovarjala, vztrajno mi govori, da ga še vedno privlačim, le ne da se mu seksat. Zdi se mi, da se počasi že na to navajam. Nočem silit vanj. Večkrat bi se sicer oblekla kaj posebnega samo zanj, ampak mislim, da potem izpade, kot da MORA seksat z mano...
Drugače se pa ne ukvarja s športom...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 16. Sep. 2008 19:51

Jez sm ugotovila, da mava z mojim tudi kdaj taka bedna obdobja, ko ni seksa, pol se pa use uredi. Mal še počakej, pa boš vidla. Pa probej čim manj govorit o tem in rint vanj, mogoče mu bo pol bolj pasalo. Vem iz izkušenj, ker mi je moj reku, da mu ni do tega, da me poseksa, če prtiskam nanj in mu težim glede seksa. Pač... zgleda so obdobja. Če bo pa res tu mač časa še trajala suša, pol pa ukrepaj spet.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a s.j.parker » 16. Sep. 2008 20:15

Nevem no,ko to berem mam prav občutek da ga preveč obremenjuješ, stiskaš ga v kot s tem ko pretirano debatiraš o tem,se trudiš s tehnikami,idejami in oblekicami.
Potem si ga pa rajši vrže pa ga potem nihče nič ne sprašuje,nihče se ne obremenjuje, pride mu in ma mir. čisto enostavno.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 17. Sep. 2008 16:11

hm...midva mava tud učasih taka obdobja ko se njemu ne da...sicer pa če bolje razmislim...tud meni se včasih ne da..sicer seksam, ampak ne uživam tok.. in ni mi jasn zakaj nardim celo paniko če ne seksava 3 dni če se tud men ne da.. babe smo včasih res čudne... al pa sam js..
verjetno tud ciklus vpliva na spolne potrebe ženske...za njih pa ne vem...včasih lahko en teden brez, včasih pa trikrat v enem dnevu...
dva mesca je pa res mal predolga in zase lahko rečem da bi ga že na veliko čekirala do kdaj dela, s kom se druži, telefon itd..mogoče ni ravno zrela poteza, ampak js osebno bi tko reagirala..
Uporabniški avatar
gina<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a gina<3 » 17. Sep. 2008 18:36

tudi moj je že imel tako obdobje ko se mu ni dalo, je pa res da ni trajalo 2 meseca... moje mnenje je da si čakala že dovolj dolgo in da moreš resno ukrepat. ko bosta naslednjič mu tudi predlagaj kako drugo pozo da mu ne bo zmeraj tako enolično(morda ga to dolgočasi in se mu zato ne da).
veliko uspeha :)
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 18. Sep. 2008 16:40

noname123 napisal/-a:Pa še to sem želela dodati: vem, da si ga moj dragi vsak dan meče. Gre pač v wc oz. pod tuš in opravi (tako da težav s tem, da mu ne bi stal al pa kej tazga nima). Se pa delam, kot da ne vem da si ga meče. Nočem mu preveč težit. Po naravi sem precej potrpežljiva in mislim, da mu dam dovolj prostora, ampak res mi ni jasno zakaj nebi seksal z mano... Glede na to, da se to vleče že 2 meseca, me res pričenja skrbeti...

evo to je to. če si ga vsak dan meče mu ni treba seksat, ker je že potešen, ampak zakaj se ne obrne nate mi pa ni jasno.
drugač sva tut midva mela probleme s tem, ampak morm rečt da je zdej uredu, nekajkrat sva se temeljito pogovorila o tem zlo sm bla jezna zarad tega ker mi je blo tega dost, in pol je vidu da mislem resno in zdej je spet tko kot je blo :D
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 18. Sep. 2008 17:53

noname123 napisal/-a: Večkrat bi se sicer oblekla kaj posebnega samo zanj, ampak mislim, da potem izpade, kot da MORA seksat z mano...

kpa če mata preveč rutinski seks in se je tega naveliču? prakticirejta še kej druzga, uvedita spremembe, druge poze.. :razz:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 20. Sep. 2008 19:43

men se zdi, da mam jaz počasi tudi podoben problem :? sva mela že resne pogovore o tem, zakaj ma manj želje po sexu. mislim, kr pač vsaki dan se tudi ne morm oblačit v nwmkaj pa to.. pol ti že take stvari postanejo rutina. očitno majo tipi kdaj pa kdaj takšno obdobje al kaj.. upam, da čimprej mine.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 21. Sep. 2008 16:54

rachka_ napisal/-a:men se zdi, da mam jaz počasi tudi podoben problem :? sva mela že resne pogovore o tem, zakaj ma manj želje po sexu. mislim, kr pač vsaki dan se tudi ne morm oblačit v nwmkaj pa to.. pol ti že take stvari postanejo rutina. očitno majo tipi kdaj pa kdaj takšno obdobje al kaj.. upam, da čimprej mine.

Majo :)
Moj je šou skoz to lih pred kratkim. Upam da za doooug čas :twisted:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 26. Nov. 2008 0:33

Glede na to, da se mu ne ljubi po en mesec, razen če ga zares ne zrajcaš......si pomislila na to, da ima ljubico?

no ne mi zamert, sam sama sm mela pr bivšmu isti problem....in po treh mescih "vrtanja" vanj mi je končno priznal.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 26. Nov. 2008 14:03

jst nism rekla da je to obdobje trajalo 1 mesec. trajalo je en tedn in pole je blo use nazaj normalno. In ne, sm prepirčana u to da nima ljubice.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 26. Nov. 2008 16:36

Moj odgovor je bil namenjen avtorici teme .... noname123
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007