BREZ SEKSA!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 01. Sep. 2008 22:08

Se strinjam, da kdo kdaj s ciframi glede števila seksa pretirava. Meni se zdi normalno, da seksaš minimalno 2x na teden - kar je manj pogosto, že neki ne štima. Zato sem tolk bolj zaskrbljena zarad najinega NEseksa :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Sep. 2008 22:12

noname123 napisal/-a:Se strinjam, da kdo kdaj s ciframi glede števila seksa pretirava. Meni se zdi normalno, da seksaš minimalno 2x na teden - kar je manj pogosto, že neki ne štima. Zato sem tolk bolj zaskrbljena zarad najinega NEseksa :)

to je pa čisto od vsakega posameznega para odvisno. pač komu ne paše kak teden, pa zato še ni katastrofa. in res je, pride lahko kako obdobje, ko ti preprosto ni.

koliko pa sta stara, če ni skrivnost?
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 01. Sep. 2008 22:17

Stara sem 24.
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 01. Sep. 2008 22:21

Pa še to sem želela dodati: vem, da si ga moj dragi vsak dan meče. Gre pač v wc oz. pod tuš in opravi (tako da težav s tem, da mu ne bi stal al pa kej tazga nima). Se pa delam, kot da ne vem da si ga meče. Nočem mu preveč težit. Po naravi sem precej potrpežljiva in mislim, da mu dam dovolj prostora, ampak res mi ni jasno zakaj nebi seksal z mano... Glede na to, da se to vleče že 2 meseca, me res pričenja skrbeti...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Sep. 2008 22:32

hm, to mi pa ni jasno. zakaj si ga vsak dan zmeče, s tabo pa noče seksati?? a ni bolj fino, da uživaš skupaj s partnerjem?!
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 01. Sep. 2008 22:33

rammsteingirl napisal/-a:hm, to mi pa ni jasno. zakaj si ga vsak dan zmeče, s tabo pa noče seksati?? a ni bolj fino, da uživaš skupaj s partnerjem?!

TOČNO TO! Jst mislim isto, tudi to sem mu že večkrat povedala, pa vedno pravi, da se mu NE DA SEKSAT.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Sep. 2008 22:36

ej, nič ti nisem fovš za tole. ne vem, kaj naj ti svetujem. a tako se pa čist ok razumeta na drugih področjih?

želim ti čim več potrpljenja in da bi se vama tole poštimalo!
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 01. Sep. 2008 22:37

Na ostalih področjih se super razumeva, veliko se pogovarjava, skratka vse je kul...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Sep. 2008 22:49

potem pa res ne vem. ti bo še kakšna punca tukaj svetovala.

poročaj, kako si rešila problem :ja:

grem pančat, noč.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 01. Sep. 2008 23:02

ammmmm....

Lisice, pa ga prklen na pojstlo pa ga mal prešetaj z ustnicam, pa mal okoli moškega ega :) pa ga napal. Potem pa se vsed pred njega, pa se z vibratorjem pripelj do orgazma... Me zanima če bi se mu sexal al ne... Mogoč bo pa zbejžu, torej raje ne... :lol:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 01. Sep. 2008 23:03

kaj pa če se mu pač dejansko res ne da... manj energije gre, če si ga lepo zmeče in je to to

al pa dobi kje drugje.. sam upam, da ne! :)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 01. Sep. 2008 23:05

Trenutno mam tut js podoben primer, le da meni ni do seksa, njemu je pa ful. Ne vem, enostavno pride tako obdobje (pr men je že kr dolgo... predolgo). :? Enostavno mi ni do seksa, nimam pojma zakaj. Pomoje so krivi hormoni - to je mogoče tut pri moških. Sam upam lahko da bo kmal minilo, fant mi ne more pomagat, ker je probal že velik stvari, pa mi še kr ni. Tko da, velik sreče pri tem, druzga ti ne morm rečt.
No stress no more. I'm too good and pretty to be angry and sad. I'm always laughing and i always will.
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 01. Sep. 2008 23:07

*frisko* napisal/-a:kaj pa če se mu pač dejansko res ne da... manj energije gre, če si ga lepo zmeče in je to to

al pa dobi kje drugje.. sam upam, da ne! :)

Jaz tudi upam, da ne :wink:
Drugač pa: to, kar se tiče energije, mi je že enkrat omenil... ampak to obdobje enostavno preveč časa traja. meni pa se že meša :roll:
Uporabniški avatar
noname123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a noname123 » 01. Sep. 2008 23:08

Georgia napisal/-a:Trenutno mam tut js podoben primer, le da meni ni do seksa, njemu je pa ful. Ne vem, enostavno pride tako obdobje (pr men je že kr dolgo... predolgo). :? Enostavno mi ni do seksa, nimam pojma zakaj. Pomoje so krivi hormoni - to je mogoče tut pri moških. Sam upam lahko da bo kmal minilo, fant mi ne more pomagat, ker je probal že velik stvari, pa mi še kr ni. Tko da, velik sreče pri tem, druzga ti ne morm rečt.

Hvala :wink:
Iskreno upam, da to obdobje (enkrat) mine... drugače pa res ne vem, kaj bom...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Sep. 2008 0:50

Pejt ti na njega, pa on ne rab lih tak dost energije kot če bi bil on na vrhu :)
al pa nasveti kot so že punce omenila
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov