Brez izkušenj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
MovieFreak napisal/-a:Am kaj je pa narobe pri tem? Meni se zdi zelo lep način, da poveš da si neizkušen, plus meni se zdi to zelo romantično. Mogoče, pa imaš takšnega moškega, da si pozabla kaj je romantika.
Sam mam res takega, da sem pozabila, kaj je romantika hahahaha
Sori, kok si ti star/a? Jaz bom letos 30 in izberem strast pred romantiko ANYTIME.
Meni se to ne zdi LEP način, sploh, da PROSI? Nej reče, neizkušen sem, zame je prvič. Ne pa, "prosim, bodi nežna z mano".
Sori, večkrat ko preberem, bolj mi je smešno
Sej mogoče bi se keri zdelo v najboljšem primeru simpatično. Meni res ne
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ma sej to se ustrašiš no če ti kdo to reče...to zame sploh ni romantika
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Hahahaaaa! Ta pa je bosa
Da se je sparal za pravo punco in naj bo nezna z njim?
On ni puncka, halo!
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Točno to je razlog, zaradi katerega sem odprl to temo.sirova štručka napisal/-a:da si pri 23ih popolnoma neizkušen. Večina punc bi se vprašala zakaj in si ustvarila negativno mnenje.
Logitechu pa verjamem, da ni enostavno in čisto upravičeno iz enega poljuba dela tak problem. Pri 23ih se mu ne sanja kak je sploh občutek poljubljanja, niti kako se punce dotaknit itd. Končno je našel eno, ki bi bila potencialna kandidatka za kaj več in logično, da noče zasrat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nogavicka - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
Dioniz napisal/-a:http://en.wikipedia.org/wiki/Friend_zone
al pa tole
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Friend_zone
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Dioniz napisal/-a:http://en.wikipedia.org/wiki/Friend_zone
Se ti dogaja, da se vsakič obrišeš pod nosom in pristaneš v prijateljski coni? Ni se za zgledovat po sebi.
Da.sirova štručka napisal/-a:si ji vsaj rekel, da je bilo lepo z njo al nekaj v takem smislu?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov