Brez izkušenj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
s0nckic4 napisal/-a:star si 23 in delaš tako dramo okoli poljuba. po zmenku jo pač lepo poljubi. poačasi se ji približaj, da bo videla kaj nameravaš in jo poljubi. najprej poljub na usta brez jezika, potem bo pa tako ona sodelovala.
Pa kje sploh piše da bom zbral pogum in jo poljubil?
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Men se zdi, da je Logitech-u mal dolgčas in da mal trola. Sicer me pa neizmerno spominja na enega, ki je že odprel takšno podobno temo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Ja, saj on jo je tudi že odprl... in vedno je rezultat tak, da mu popišemo par strani z nasveti in opogumljanjem, on pa vsak nasvet ostro zavrne z ''ne ne, jaz sem sramežljiv in bom zablokiral, to je to'' ali pa ''ne ne, jaz nimam prijateljev in tudi ne bom šel v družbo, tako pač je''.
Ne vem, zakaj bi človek sploh odpiral teme, če je že vnaprej odločen, da bo pogorel pri svojih prizadevanjih in ne misli ničesar spremenit. Ne vem, a se res malo heca po forumu ali pa niti sam noče, da bi se njegove težave rešile.
Ne vem, zakaj bi človek sploh odpiral teme, če je že vnaprej odločen, da bo pogorel pri svojih prizadevanjih in ne misli ničesar spremenit. Ne vem, a se res malo heca po forumu ali pa niti sam noče, da bi se njegove težave rešile.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
MovieFreak napisal/-a:Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Ma ti garantiram da bo delovalo
Ne ne ne ne ne...to mogoče pali pri 16ih. Da naj bo nežna s tabo??? PROSIM???
Ne kompliciri, sej sploh ni nujno, da se bosta lupčkala na konc...sploh če gre za pravi dejt
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Ni pomembno. Ni potrebno iz tega delati takega priznanja. Name niti najmanj ne bi vplivalo, če bi fant povedal, da je bil z dvajsetimi ali pa z nobeno. Ker vem, da nekega skrivnega recepta, ki bi ga odklenil z izkušnjami, ni. Čisto vsaka je drugačna in je pomembno, da je fant pripravljen biti odprt, jo kaj vprašati, jo poslušati, paziti na njene znake in biti dovzeten za poskušanje različnih stvari. Takrat pride prava čarovnija.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
MovieFreak napisal/-a:Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Ma ti garantiram da bo delovalo
Jaz bi bila 100%, da mi nabija, da bi me v posteljo spravil.
Drugače pa mene ne bi motilo samo dejstvo, da je tip neizkušen, kakor bi me matralo, zakaj se še ni poljubljal. Je kaj narobe z njim? Ko bi ugotovila, da je kul, me verjetno (lahko je govorit, v resnici bi bilo pa mogoče drugače) ne bi motilo.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ lahko poveš kaj se je zgodilo, detajle pa obdrži zase.
Ljudje so dali iskrene odgovore za pomoč, tako da si jim dolžan dati neke odgovore.
Ljudje so dali iskrene odgovore za pomoč, tako da si jim dolžan dati neke odgovore.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov