Brez izkušenj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Zablokiral kako?
Boš obstal z odprtimi usti in slina ti bo dol tekla? Dej mal manj kompliciri. Tud če se ti to zgodi (se ti ne bo), se pač nasmeješ in rečeš "joj, čist sm zablokiru" se nasmejeta in ji pritisneš lupčka na novo, kje je problem?
Vnaprej se spravljaš v probleme, ki jih sploh ne bo, chill!
Boš obstal z odprtimi usti in slina ti bo dol tekla? Dej mal manj kompliciri. Tud če se ti to zgodi (se ti ne bo), se pač nasmeješ in rečeš "joj, čist sm zablokiru" se nasmejeta in ji pritisneš lupčka na novo, kje je problem?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
ewww, kašen creep!keepsake napisal/-a: http://www.youtube.com/watch?v=bT8nSbpQSLs
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Da bom otrpnil, še preden bom odprl usta. Se ti še nikoli ni zgodilo, da si "zablokirala"?keepsake napisal/-a:Zablokiral kako?
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Pa sej ne zablokiraš za 1 uro. Ampak za sekundo, dve (teb se zdi pa to cela ura, hehe). In ko se odblokiraš, potem rešiš naprej situacijo.
Al ti najprej rešuješ situacijo, ki je ni?
Al ti najprej rešuješ situacijo, ki je ni?
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
- Logitech
- Sramežljivka
Saj sem napisal da sem zelo sramežljiv. Že kar nekajkrat se mi je zgodilo, da se je kakšna punca spogledovala z mano, se mi nasmehnila, jaz pa namesto da bi pristopil, sem zablokiral (občutil tremo, potne dlani, ledvice kot da bi jih stisnil kot plastelin (ne vem, kako naj opišem ta občutek), nato pa sem se umaknil).
- Logitech
- Sramežljivka
Jutri se že dobiva...Trouble napisal/-a:Delej na samozavesti, ne pa na tem kako ji boš lupčka dau...
Pišeš, kako bo potem, ko bo vse to za mano. Sem pa šele pri tem, kaj bo (če bo).scorpio64 napisal/-a:Najlažje premagaš strah, če se z njim spopadeš. To je edina rešitev, ko ti bom pri tej punci uspelo, se ti bo tudi samozavest dvignila in drugič ne bo več problema, za vsakogar je enkrat prvič V prvo preživiš in si zmagovalec
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Sprosti se. Ona je tebi všeč. Ti si (verjetno) njej všeč, glede na to, da se dobita. In to je za tvojo samozavest zelo pozitivno in pomembno. Ne obremenjuj se kdaj, kje, kako, zakaj si bosta dala lupčka (več ko planiraš, bolj se ti lahko plani podrejo). Ko bo primeren čas se pač nagneš in daš lupčka. Mogoče ti je težko, ampak se probej tisti trenutk mogoče mal prisilt in da daš to skos.
Potem boš vidu, da se boš hotu skos lupčkat Vrjamem pa, da si neupaš, da te je strah, ampak ta strah je za brez veze.
Sporoči pol jutri kako je šlo
Potem boš vidu, da se boš hotu skos lupčkat Vrjamem pa, da si neupaš, da te je strah, ampak ta strah je za brez veze.
Sporoči pol jutri kako je šlo
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
star si 23 in delaš tako dramo okoli poljuba. po zmenku jo pač lepo poljubi. poačasi se ji približaj, da bo videla kaj nameravaš in jo poljubi. najprej poljub na usta brez jezika, potem bo pa tako ona sodelovala.
meni bi bil turn off, da bi mi tip pri 23 tako paničaril glede poljuba. bi si mislila, kako ga šele morajo iztirit resne težave. če bo pa tako zanič, da bo ženska panično bežala od tebe, ji pa nato priznaj, da nisi najbolj izkušen pri poljubljanju. jbg, se zgodi. se boš že naučil. ne pa že takoj ko en otroček zganjat paniko.
meni bi bil turn off, da bi mi tip pri 23 tako paničaril glede poljuba. bi si mislila, kako ga šele morajo iztirit resne težave. če bo pa tako zanič, da bo ženska panično bežala od tebe, ji pa nato priznaj, da nisi najbolj izkušen pri poljubljanju. jbg, se zgodi. se boš že naučil. ne pa že takoj ko en otroček zganjat paniko.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]